Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(*alisa* @ 2012 10 20, 22:26)
Labas. As su tokiu klausimu - seima gauna ctc ir wtc, zmona nedirba tik vyras.Ctc mokami i zmonos saskaita, o wtc i vyro...ar gali zmona prasyti, kad ir wtc butu mokami i jos saskaita nors ji ir nedirba?

Nesvarbu, i kuria banko saskaita mokami WTC ir CTC - kokia nurodysit, i ta ir mokes.
Papildyta:
QUOTE(joliteles @ 2012 10 20, 11:56)
Oho, sakyciau ziaurokai cia. Tikejausi kad neiskaiciuoja jie. Dekui.

Na kodel ziaurokai... g.gif As suprantu, kad GALI buti priezasciu del kuriu zmones dirbti negali - tuomet, kaip jau rasiau kitoj temoj - galima pasidometi invalidumo pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2012 10 20, 21:25)
Maybe24 su gimtadienu! simta metu, sitoj ,vargo duobej, nesilankiau  biggrin.gif keliu taure uz partizanus- Maybe24,Whitey  drinks_cheers.gif

Aciu drinks_cheers.gif
Nepasidiziuok ir apsilankyk,liudna cia be taves biggrin.gif
Atsakyti
sveikos

toks klausimas man dabar, pries nestuma gavau hausing benefitus ,pasigimdziau,pranesiau apie pasikeitimus ir man nutrauke housing benefit ir council taxus nes neturiu jokio income. gaunu tik child b ir child tax credit. ar imanoma kazkur kreiptis del to? dekui
Atsakyti
sveiki, kazkada buvo cia kalbeta apie paskola, kuria duoda valstybe, gal galetu kas imesti linka apie ja pasiskaityti, arba bent jau parasyti kaip ji tiksliai vadinasi. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteles @ 2012 10 21, 00:56)
Oho, sakyciau ziaurokai cia. Tikejausi kad neiskaiciuoja jie. Dekui.

O kas cia ziauraus?
Atsakyti
QUOTE(mamulyte25 @ 2012 10 21, 21:29)
sveikos

toks klausimas man dabar, pries nestuma gavau hausing benefitus ,pasigimdziau,pranesiau apie pasikeitimus ir man nutrauke housing benefit ir council taxus nes neturiu jokio income. gaunu tik child b ir child tax credit. ar imanoma kazkur kreiptis del to? dekui

turetum gauti motinystes ismokas, arba jei nedirbai pakankamai ar pns tada ismokas is jobcentro. 4u.gif ziurek kad po sito dar ir CB ir CTC nesustabdytu. mano pazistamai butent taip ir nutiko.
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2012 10 21, 22:06)
sveiki, kazkada buvo cia kalbeta apie paskola, kuria duoda valstybe, gal galetu kas imesti linka apie ja pasiskaityti, arba bent jau parasyti kaip ji tiksliai vadinasi. Aciu 4u.gif

https://www.gov.uk/c...-loans/overview
Atsakyti
sveiki,

gal kas neseniai daretes self-employed online?

Uzsiregistravau siandien ir "Once registered for Self Assessment and Class 2 National Insurance contributions, you still need to make arrangements to pay Class 2 contributions"

O kaip ta arragemeta padaryt, tai jau nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(@milla@ @ 2012 10 22, 15:00)
sveiki,

gal kas neseniai daretes self-employed online?

Uzsiregistravau siandien ir "Once registered for Self Assessment and Class 2 National Insurance contributions, you still need to make arrangements to pay Class 2 contributions"

O kaip ta arragemeta padaryt, tai jau nesuprantu g.gif

Kiek man teko matyti,atskirai nieko daryti nereikia,po kazkiek laiko jie patys atsiuncia saskaita NI contribution susimoketi.Kiek prisimenu,kas puse metu siuncia.
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2012 10 22, 17:28)
Kiek man teko matyti,atskirai nieko daryti nereikia,po kazkiek laiko jie patys atsiuncia saskaita NI contribution susimoketi.Kiek prisimenu,kas puse metu siuncia.

turbut taip ir bus, tik tas sakinys mane subalamutino, sedziu puse dienos tam HMRV puslapy ir kuo toliau i miska tuo daugiau medziu doh.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti