Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Ex @ 2012 07 18, 09:45)
lotuliukas.gif
na, tikrai nerodyčiau, bet taip nuoširdžiai nusiminusi dejuoji... tiek to.... žiūrėk, bet nieko įpatingo nėr, derlius jau apskintas, čia tik likučiai..........
bet tik per radikal temoku įkelt fotkes blush2.gif  jei nematai, gal tany pakoreguos, kad matytum... blush2.gif  4u.gif
user posted image

Pas mane irgi dauguma stogą remia , kur juos dėt, ar jau kirpt viršūnes ?
Atsakyti
idedu be komentaru biggrin.gif ...
[attachmentid=223431]
Atsakyti
O man liūdna, prastai mezga šiemet pomidorai, yra krūmų kur vos po porą pomidorų užmegzta. Nebuvo tokio blogo dar mezgimo. Pernai pirmus valgiau per Jonines, o šiemet tik vakar pirmus Sahel paragavau. Arawak pernai šakos lūžo - šiemet tik keli. Niekaip nerandu priežasties kodėl.
Atsakyti
[quote=tany,2012 07 18, 08:57]idedu  be komentaru  biggrin.gif ...

Cia jau vaizdelis pats uz save pakomentuoja thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika38: 18 liepos 2012 - 09:11
Ex, man kilo klausimas...Kaip tu isdelioji zole ir nepribarstai ant akmenuku?

Mergynos, bukit geros, komentuodami istrinkim foto wink.gif Nes po tokiu foto, kelis puslapius vis erzins Ex pomidorai biggrin.gif juokauju aisku, bet foto trinkit, nebent is toliau atsinesat
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 18, 10:09)
Ex, man kilo klausimas...

Mergynos, bukit geros, komentuodami istrinkim foto wink.gif

pribarstau... smile.gif jei didelis kukušas nukrenta, tai paimu, jei pavienės žolytės - neimu į galvą, jos smulkios, sudžiūsta ir sulenda į akmenukų plyšiukus, nesimato smile.gif

drinks_cheers.gif pritariu... visas puslapis pridrabstytas tais pačiais akmenukais..
Atsakyti
Aciu Ex, gerai, kad validolis uzsivoliojes, nuo uzvakar stalciuj gulejo, o tai su greitaja isveztu.... unsure.gif

Be zado, o jau tvarkingumas pas jus merginos tai neispasakytas blush2.gif
Atsakyti
mmm... Ex, 10 balu su pliusu!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 18, 10:38)

QUOTE(Elar @ 2012 07 18, 10:40)
10 balu su pliusu!!!  wub.gif

Ačiū ačiū.. 4u.gif nenudyvykit, o tai mano kurmiai labai gerai girdi, miklūs, tuoj vidury tako pilį pasistatys.... biggrin.gif
Atsakyti
Ex, kol nepabegai turiu dar klausima.... del tu 7 kekiu... ka daryti, jei visa keke neuzsimezge, iskaiciuoti i tas 7 ar ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 07 18, 09:45)
lotuliukas.gif
bet taip nuoširdžiai nusiminusi dejuoji... tiek to.... žiūrėk, bet nieko įpatingo nėr, derlius jau apskintas, čia tik likučiai..........

wub.gif wub.gif wub.gif
o šiltnamio grožis, dydis, tvarka bigsmile.gif O apie pomidorų kasas iš vis patyliu wub.gif Žinokit rimtai, vietoj Palangų visokių atvažiuočiau su raskladuške į tokį rojų blush2.gif Tiesiog širdis dainuoja. Šaunuolė. Darbštuolė. Nu vnž aš apšalus wub.gif
Atsakyti
Ex triskart tfu.

Atsakyti