Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Erika38 @ 2012 07 18, 14:39)
Vargas su man su tuo arkiniu pleveliniu siltnamiu  verysad.gif , dauguma pomidoru jau  remiasi i stoga ir pradeda puti galunes  gun_bandana.gif . Jau ir skersai pradejau risti , vistiek sudas . Mergytes , ka daryti  doctor.gif ?

Mano irgi arkinis plėvelinis,palyginti aukštas,bet pomidorai irgi remiasi i stogą,tik dar nepūna viršūnės,kur pirmoje eilėje,tiems jau nurėžiau viršūnes,o kitus lenkiu,užteksim tų pomidorų,kad tik užaugintų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika38 @ 2012 07 18, 15:27)
As ir pabandziau taip padaryt . Ale vat kaip suformuot is tu , kurie auga antroje eileje  g.gif  verysad.gif , nu niekaip nesigavo man .

gražiai nulenk, tegu žemyn iki rudens auga biggrin.gif
Aš antroj eilėj visad stengiuosi sodint kiek žemesnius, kuriems žadamas ~1.5 m ūgis. Ale, žinoma, irgi visko būna.
Atsakyti
as siemet , is jusu pasimokius, i antra eile irgi zemaugius ar pusiau aukstaugius sodinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif pirmasis raudonas iš Čio čio san...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 07 18, 21:30)
biggrin.gif pirmasis raudonas iš Čio čio san...

Vat vat as irgi laukiu kada sie grazuoliai sunoks,o tai man atrodo jie pirmi pomidoriukais apkibo, o nokt nezada g.gif
Bet kai einu i siltnamy tai stengiuos pritupimus daryt-vaizdelis grazesnis pritupus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 18, 15:02)
Black cherry vazoninis, nukarpytom virsunem ...
ir cia jau truputi isgenetas... noreciau as pamatyti foto, pas ka jis gavosi vazoninis, o ne kilometrinis

Maniskiai uz mane aukstesni, o as irgi ne is zemuju ax.gif nu i nafik toki vazonini karsta.gif man jis panasesnis i vijoklini bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,kur Jus perkat cio cio san seklytes,ar ju yra Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2012 07 18, 21:20)
Vat vat as irgi laukiu kada sie grazuoliai sunoks,o tai man atrodo jie pirmi pomidoriukais apkibo, o nokt nezada  g.gif
Bet kai einu i siltnamy tai stengiuos pritupimus daryt-vaizdelis grazesnis pritupus  lotuliukas.gif

ax.gif aprašyme užsimename ,kad skinami po vieną pagal sunokimo laipsnį...tai reiškia turbūt , kad ta kekė visa po vieną noksta...būtų gražiau , jei visi kartu jie noktų biggrin.gif
Papildyta:
Dar visai žalut žalutėliai Figaro , dal , man rodos , ir nedaugę savo dydžio...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(juste10 @ 2012 07 18, 22:07)
Merginos,kur Jus perkat cio cio san seklytes,ar ju yra Lietuvoj?

g.gif šiaip tai parduotuvėse Lietuvoj jų nesu mačius...o gal kokioj sėklelėj ir būna...ten moterys visokių įdomybių atranda...
Papildyta:
Maskovskij delikates
user posted image
irgi dar nerausta...
Atsakyti
Diuni, labai gražūs pomidorai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, zinau kad buvo kalbeta, bet neatknisiu dabar - pora pomidoru lapai felicitavi pasidare, pirma apacia, dabar ir virsun atspalvis lipa g.gif Tremt is siltnamio ar cia per vesu jiem buvo?
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 07 19, 08:11)
Sveikos, zinau kad buvo kalbeta, bet neatknisiu dabar  - pora pomidoru lapai felicitavi pasidare, pirma apacia, dabar ir virsun atspalvis lipa  g.gif  Tremt is siltnamio ar cia per vesu jiem buvo?

per salta, neisisvina fosforo lyg ir rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 07 19, 09:16)
per salta, neisisvina fosforo lyg ir  rolleyes.gif

Fenkju smile.gif Teks anksciau uzdarinet siltnami. Matyt cia itakoja tai, kad anie jautresni - jie tiesiog buvo pazastukai, o as ju nepastebejau iki kol vaisiais aplipo. Nuskyniau ir ibedziau i slapia zeme, prigijo.
Atsakyti