Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2012 07 15, 12:42)
Taure,tu saunuole,ir tavo MB irgi... 4u.gif

Reikia mokytis, o jis padeda man nugalėti baimes. Dabar labai gerai man mokytis, nes vaikai Lietuvoje. Noriu pramokti kol jos grįš.
Varysiu dabar toli į pardę, per greitkelius kur greičio limitas 105km umn.gif: Bijau.
Atsakyti
Sveikos
Taure sveikinu 4u.gif ,kaip jus ten ekstremaliai vairuojat
Savaitgali teko autostradoj pavairuot, truputi nuobodu, truksta veiksmo, bet smagu kai gali gazo paspaust, mieste tiek nespaudžiam mirksiukas.gif ,bet toks keistas jausmas įvažiavus vel į miestą, kad negali suvaldyt greičio, vis norisi daugiau gazo spaust
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 07 09, 10:40)
su tuo pypsinimu ir aš kažkaip įsitikinusi buvau, kad pypsina reikia nereikia. Su draugėm kiek važiavus, kurios ką tik išlaikiusios teises, sekundę uždelsei ir jau pyyp  doh.gif  Neduok dieve užgesai, tai tada nebe pyyp, o pyyyyyyyyyyyyyp pyyyp pyyyyyyyp pyyyyyyyyyyp  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Su instruktore važiavom, ir aš vis raunu nuo šviesoforo pati pirma, klausia kodėl taip darau, sakau nenoriu kad užpypintų. Sekančiame šviesofore laukiam žalios, štai jau ir sulaukėm, gazas,- nevažiuoja, stovim. Instruktorė ant stabdžio užlipus. Nu ir stovim. Ir ką? Ogi nieko, nieks nepypina. Kaip tyčia  biggrin.gif

Jums pasisekė, nes aš jau turiu tokį kompleksą, atsistodavau pirmoj juostoj, o iš jos dar ir papildoma lentelė, kiti galėtų sukti į dešinę, bet aš neprivalau jiems atlaisvinti tos juostos jeigu važiuoju tiesiai, tai pyyyp pyyp pyyp, nesvarbu, kad mokomoji ir galiu tik pirma važiuoti doh.gif Oj kaip nervas mane imdavo, instruktorius ramindavo, kad jie tik pypynės garsą nori pasitikrinti lotuliukas.gif
Papildyta:
Va, susidomėjau šituo daiktu http://www.lim.lt/pa...otion-detection smile.gif
Atsakyti
Man savaitgalį vėl nusimato vieniša kelionė - Kaunas - Klaipėda. doh.gif Jau taip nuobodu būna vienai važiuoti, kad vien tas atmuša norą vairuot. unsure.gif

Čia kažkuri paklausėt dėl burbėjimo, tai aš burbu ir keikiuosi ir kitus apkeikiu, nors nesu visiškai žalia vairavime, bet kartais būna neįmanoma. Tokių nesąmonių pridaro kiti, kad neapsimoka pypint , o geriausia būtų išsakyt porą žodžių tokiems, bet kiek stengiausi nepavykdavo, sėdi langą užsidarę ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 07 16, 10:00)
Man savaitgalį vėl nusimato vieniša kelionė - Kaunas - Klaipėda.  doh.gif  Jau taip nuobodu būna vienai važiuoti, kad vien tas atmuša norą vairuot.  unsure.gif 

o man tokios keliones ziauriai patinka thumbup.gif muzika laaabai garsiai dainuoju, niuniuoju ir tiesiog kaifuoju vairuodama rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 07 16, 12:10)
o man tokios keliones ziauriai patinka thumbup.gif muzika laaabai garsiai dainuoju, niuniuoju ir tiesiog kaifuoju vairuodama rolleyes.gif  cool.gif

Seniau žinokit ir man patiko, bet dabar jau nebėra to kaifo. Gal jeigu su geresne mašina riedėčiau būtų kitaip smile.gif O dabar maniškė net be kondicionieriaus blush2.gif

Dėl dainavimo tai ir aš užtraukiu kai gera daina skamba per radiją. Manau iš šono gerai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Suvažinėjom vakar kur sakiau. Pirmyn mb važiavo, nes norėjau kelią apžiūrėti, atgal aš doh.gif Išspaudžiau 100, daugiau nedrįsau. Gavosi, kad vilkausi pirma juosta, turėjau įleidinėti įvažiuojančius į greitkelį. Kolkas dar bijau papsausti daugiau, kad bent antra važiuoti ir nesimakaluoti įvažiuojantiems į greitkelį. Ten viso trys juostos. Bet smagu buvo. Kelias vingiuotas, kalnuotas.
Paskui naktį per lietų išvariau. Raudoną pralėkiau netyčia, gerai, kad ten tuščia tokiu metu. Žioploka dar aš. Vis bijau sumakaluoti stabdį su greičiu. Dar pastebėjau, kad kai mb sėdi šalia, jaučiuosi žioplesnė nei viena.
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 07 16, 07:39)

Pirksi?
tureciau pinigu..matyt nusipirkciau..

Taure.. gal jaudinies kokios nesamones nepadaryt pries SB.? del to zipliuke patampi smile.gif
Mano mashynkai beliko ratu suvedima padaryt..ir FSIOOO.. gelasiu normaliai vazinetis.. bo masina kazkokia nestabili,vairas makaluojas.. doh.gif doh.gif

Del dainavimu masinoje..as dar sugebejau belaukiant zalios.. pasokti.. na pavingiuot masinoje biggrin.gif mergicka kitoje masinoje pamate.. taip riebiai nusisypsojo biggrin.gif geras gabalas grojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 07 16, 14:26)
Pirksi?
tureciau pinigu..matyt nusipirkciau..

Taure.. gal jaudinies kokios nesamones nepadaryt pries SB.? del to zipliuke patampi smile.gif
Mano mashynkai beliko ratu suvedima padaryt..ir FSIOOO.. gelasiu normaliai vazinetis.. bo masina kazkokia nestabili,vairas makaluojas.. doh.gif  doh.gif

Del dainavimu masinoje..as dar sugebejau belaukiant zalios.. pasokti.. na pavingiuot masinoje biggrin.gif mergicka kitoje masinoje pamate.. taip riebiai nusisypsojo biggrin.gif geras gabalas grojo biggrin.gif

Faina, kad baigi suitvarkyti mašiniuką thumbup.gif
Aš nedainuoju laukdama šviesoforo, nes aplamai nedaiginga, bet muziką pasigarsinu laukdama žalios, paskui vėl pritildau iki padoraus garso.
Dar nepyliau benzino pati, reikės važiuoti mokytis kaip ten naudotis taip aparatais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 07 16, 22:26)

man tai vis muzikos klausant jei geras gabalas kaire koja i grindis ritma kala,ir stovint prie sviesoforu,ir vaziuojant... biggrin.gif Ir dainuoju aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 07 16, 17:55)
Dar pastebėjau, kad kai mb sėdi šalia, jaučiuosi žioplesnė nei viena.

Turbūt daug kam taip yra.
Atsakyti
O aš tyloj vairuoju, tik mašinos ūžesį girdžiu, na, bet visai nieko biggrin.gif
Matot, nulūžo tas "sukinėtojas" ir nebėra galimybės įjungti radijo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scelerum.: 17 liepos 2012 - 18:10