arteja metas kada reikes viska galutinai sutarti su baldininku del virtuvinio, o man vel tiek klausimu iskilo, kad ne nebezinau ka daryti, gal galetu kas patarti...
Didziausias galvos skausmas, man tie gartraukiai. Gal naudojat kas tuos neistraukiamus imontuojamus gartraukius? Kaip jie, ar galingi, ar gerai garus istraukia? Ar vis delto geriau daryti imontuojama ir istraukiama? Pasidalinkit prasau patirtim.
Antras dalykas, kurim man ramybes neduoda, pagal dabartini mano projektuka, kur as desiu ranksluostukus, nenumatyta jokia vieta kur butu galima juos pasikabinti. Vienintele mintis kuri sukasi, daryti normalias rankeneles ir ant spinteles duru po kriaukle juos pasikabinti, bet juk bus n e g r a z u

Vakar buvau nuvaziavusi i Furnitana, bet nelabai ka pamaciau, nes issikelia i kitas patalpas, tai teks dar karta apsilankyti. Tik tiek kad vadybininkas sake jok, stalciu begeliai GRAAS yra geresni uz BLUM, ar ka nors teko apie tai girdeti? Dabar ir nebezinau, gal deti GRAAS

Na o del spalvu teks turbut konsultuotis su dizainere, nes norisi kad viskas deretu

Tai pradziai tiek, lauksiu komentaru, nuomoniu

Papildyta:
Tiesa, dar prisiminiau kas domina. Reikia dar apsispresti, ar noriu pilno issitraukimo stalciu ar uztektu tik dalinio? Kokie atsiliepimai sioj vietoj butu?