Įkraunama...
Įkraunama...

Tartaletės

Šauni tema bigsmile.gif Aš taip pat lauksiu receptų. Nors ir mėgstu gaminti, tartalečių recepto neturiu nė vieno. Dažniausia perku IKI prekybos centre. Skaniausios su kremu ir braškėmis wub.gif Arba morengu ir bruknėmis wub.gif
Atsakyti
Pralaušiu ledus biggrin.gif Iš jos blog'o visi receptai puikūs, manau ir šios tartaletės turėtų gautis wub.gif

Tik įdomu kaip tos slyvos g.gif Bandysiu kepti savaitgalį. Su braškėmis. Ir būtinai pakomentuosiu ar pavyko 4u.gif

http://www_neringa-b...-riesutais.html

user posted image
Atsakyti
Aš irgi labai mėgstu IKI tartaletes su tuo baltu kremu ir vaisiais smile.gif Labai įdomu, iš ko tą kremą daro? g.gif Bandau internete rasti kažkokį panašų receptą, bet nerandu unsure.gif Jau prieš metus nusipirkau tas formeles, dabar labai susigundžiau padaryti, bet bandau atrasti tą skanųjį kremo receptą smile.gif Su mascarpone irgi turėtų būti labai skanu, bet geriau būtų, kad kažką pigiau rasčiau smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai daro konditerinį kremą tartelette'ėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 07 05, 13:38)
Dažniausiai daro konditerinį kremą tartelette'ėms  mirksiukas.gif

O kaip jį padaryti? Gal žinote? 4u.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų,
seniai planuoju išmėginti taratletes pasigaminti, bet niekur neuzmatau indelių pagrindui? Gal zinote ku ju pirkti buna? parduotuveje ar internetu siustis?
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 06 06, 13:20)
Keliu temą į viršų,
seniai planuoju išmėginti taratletes pasigaminti, bet niekur neuzmatau indelių pagrindui? Gal zinote ku ju pirkti buna? parduotuveje ar internetu siustis?

senukuose paskuitinį kartą mačiau
Atsakyti
jungiuosi ir as prie temos smile.gif pradziai reikia nusipirkti formeles
Atsakyti
Aš visur ieškau formelių tartaletėms su išimamu dugneliu i r niekaip nerandu.. verysad.gif Gal kuri iš Jūsų pagelbės man ?
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2014 02 05, 10:56)
Aš visur ieškau formelių tartaletėms su išimamu dugneliu i r niekaip nerandu..  verysad.gif  Gal kuri iš Jūsų pagelbės man ?

radau cia http://www.scilis.lt/1/product/605/
tik neaisku kaina...reiks pasidomet....
o butina, kad dugnas issiimtu? 4u.gif
Atsakyti
Su išimamu dugneliu lengviau dirbti, paprasčiau išsiima tarteletė.. Ieškau Kaune kur galima įsigyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa*uoga @ 2014 02 05, 15:53)
Su išimamu dugneliu lengviau dirbti, paprasčiau išsiima tarteletė.. Ieškau Kaune kur galima įsigyti...  smile.gif

reiktu pasiziuret bazese smile.gif cia turetu buti smile.gif ne viena forma esu pirkus smile.gif ir pigiau gaunas negu is firminiu parduotuviu smile.gif
Atsakyti