QUOTE(denyxe @ 2012 07 20, 11:05)
labas rytukas
na, ka.. dirbt nebegaliu, mirkstu forumuose, bigliu veislynu puslapiuose

matau aplink tik juos.. itikineju visus seimos narius. Tiesa, jau du pasirase tam
Merginos, gal kvailai jums pasirodys mano klausimas.. na, pradejau ziurineti skelbimus ivairius, prirasiau laisku visiems pardavinejantiems siuos mazylius.. ir galva skauda nuo vieno klausimo. Noriu pacio tikriausio biglio, taciau gasdina kaina.. ir galvoju.. vis del to.. patartumete isigyti bigli su kilmes dokumentais? kokia jusu patirtis siuo klausimu?
Na mano sekantis suo bus tik su dokumentais, ne del to, kad bedokumenciai butu kazkokie prasti ir pan, tiesiog palaikau veisejus, o ne daugintojus

tiesa musu "bigliukas" be dokumentu, kadangi ji nepirkome , o priglaudeme, kai jis ieskojo namu, aisku man jis pats paciausias ir nekeisciau ji i joki kita, taciau as siulyciau geriau imti suniuka is prieglaudos ar kur nors kitur, kuriems tikrai reiki anamu, o ne palaikyti zmones, kurie daugina ale biglius neaisku nei su kuo maisytus, nei su kokiais genais ir dar neaisku kas is maziuko gali isaugti. Siulyciau pataupyti ir isigyti tikra bigli
Papildyta:
QUOTE(Jugne @ 2012 07 20, 11:20)
Mes pernai plaukeme su Biguciu

Jam nepatiko, visa laika verzesi is baidares, tik priplaukiam arciau kranto ir jau raunasi issokti, kelis kartus buvo issivertes, tad veliau visa plaukima buvo priristas baidareje ant lb trumpo pavadzio. Bigis visa laika dairesi i kranta, o jei dar matytu kitus sunis...

Bet uz tai ant kranto elgesi pavyzdingai- nereikejo jokiu pavadziu, laikesi vis kazkur salia, pasaukus visad parbegdavo (beje, svetimoje vietoje jis visad klauso ir nebega)

. Nors galvojau, kad bus atvirksciai- baidareje ramiai plauks, o ant kranto teks buti priristam
As galvoju, kad Bigiui nepatiko plaukimas, nes jam ir masina vaziuoti nepatinka, gal jis panasiai jauciasi, kazkaip nestabiliai
O siaip tai bandykit butinai, gal Bugui visai patiks. Lauksim ispudziu is plaukimo
Na kaip sakoma nepabandes nesuzinosi

bugas su masina dievina vazinet

gal ir baidareje patiks na kaip nors ziuresim kaip cia bus