Įkraunama...
Įkraunama...

Bigliai, Nulėpausiai, padykėliai V

Gardi, siūlau Jums dar aktyviau pasidomėti apie šį bei kitus veislynus smile.gif 4u.gif Ir gal būt neužilgo jau turėsite grožį namuose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partena!: 13 rugpjūčio 2012 - 19:01
QUOTE(Juste)
Sveiki, Gardi!
Pirmiausia, tai dėkui už sveikinimus.  4u.gif
Matau, kad kreipiatės tiesiogiai į mane. Pabandysiu pagelbėt. Kas liečia Daumilus bei jų veisimą, mano nepatvirtintom žiniom (tiesiogiai niekada nepalaikėm jokių ryšių su šia veisėja dėl laaabai skirtingo požiūrio į biglius, jų auginimą, veisimą ir t.t.), savo vyriausią bigliukę jie lyg ir kažkam pardavė/padovanojo bei su bigliais nebeplanuoja turėt nieko bendro. Paskutinė jų išveista vada gimus 2010 rugpjūtį.

Ačiū už informaciją labai labai. Kaip jau minėjau, kadangi patys esam iš to krašto, tai visai patraukliai atrodė tai, jog veisėjai šalia dėl pasidairymo ir pan. Čia jokia ne tragedija, tik mane labai suintrigavo tas požiūrių skirtumas. Labai norėčiau, kad papasakotumėte daugiau, suprantu, jog galite viešai nenorėti, tuomet džiaugčiausim jei galėtumėte AŽ parašyti 4u.gif
Kas liečia biglius bei medžioklę, galiu pasakyt tik tiek, kad LT nėra nei vieno veislyno, kuris orientuotųsi konkrečiai į dirbančių biglių veisimą. Pavienių medžiotojų, kurie dirba su bigliais yra. Dalis tų biglių - veisti Lietuvoj bei sėkmingai dirba. Jokie Daumilai jokių darbinių savybių "atkūrimu" neužsiima ir kiek pamenu, niekada tuo neužsiėmė. Vienintelis Biglių klubas dirba šiuo klausimu, organizuodamas mokymus bei bandymus bigliams. Taip pat yra pavienių biglių augintojų, kurie mokosi savarankiškai bei sėkmingai dalyvauja tokiuose bandymuose.

Vadinasi mano žinios nėra ribotos, o pletkų klausyt nereikia, ir bigliukai dirbti pradeda šeimininkų iniciatyva. Būtinai domėsimės Biglių klubo veikla. Nors šios temos kompanijoje atrodau kaip marsietė, bet visgi mūsų šunelis turėtų "profesiją" smile.gif

QUOTE(Partena! @ 2012 08 13, 19:52)
Gardi, siūlau Jums dar aktyviau pasidomėti apie šį bei kitus veislynus smile.gif  4u.gif  Ir gal būt neužilgo jau turėsite grožį namuose wub.gif

Apie kitus žinojau pakankamai nemažai, tik apie šį buvo tiesiog dykas internetas, todėl čia rašiau su paskutine viltim gauti žinių rolleyes.gif džiugu, kad gavau, tikiuos sužinoti dat daugiau drinks_cheers.gif

Dėl šunyčio aš neabejoju, gal ir šventvagiškai skamba, bet aš jį mintyse nešioju kaip kokia mama kūdikį. g.gif et wub.gif
Atsakyti
Gardi, aš Jums siūlyčiau nuvažiuot į kokią parodą. Biglių tikrai rasit, turėsit galimybę pabendraut su veisėjais/augintojais.

Kas liečia biglių darbines savybes, prašau, puikus įrodymas, kad bigliai gali "dirbti", kad ir kaip patyrę medžiotojai bandytų tai paneigti:
http://www.kinologij...p=11185&lan=ltu
http://www.kinologij...p=13852&lan=ltu

O kas liečia Daumilus bei jų veiklą, nematau prasmės kalbėti apie tai, ko tiesiog jau nėra. smile.gif O ir šiaip, viešoj erdvėj apie kolegas veisėjus arba gerai arba nieko. smile.gif
Atsakyti
Vilniuje, Čiurlionio gatvėje, prie medicinos fakutleto rasta Biglių veislės kalytė. Alkana, bet prižiūrėta. Turi raudoną antkaklį. Veterinaras mikročipo nei tatoo nerado. Rujoja. Tel 862017028
Atsakyti
Labas labas 4u.gif

mes šią savaitę du skiepukus gavome ir pagaliau nebijodami galime duotis lauke.. thumbup.gif tokia proga įsigijome ilgą virvę, kad mažoji galėtų aktyviau palakstyti ir kad šeimininkams būtų lengviau smile.gif Todėl šiandien labai ilgai buvome lauke, pavargom ir dabar miegam smile.gif kelios akimirkos:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir verkiant reikia geresnio fotoaparto, kad tokį grožį galėtume normaliai įamžinti ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 08 18, 15:43)
Labas labas  4u.gif

mes šią savaitę du skiepukus gavome ir pagaliau nebijodami galime duotis lauke.. thumbup.gif tokia proga įsigijome ilgą virvę, kad mažoji galėtų aktyviau palakstyti ir kad šeimininkams būtų lengviau smile.gif Todėl šiandien labai ilgai buvome lauke, pavargom ir dabar miegam  smile.gif  kelios akimirkos:

Mažas grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O mes su Buguciu jau metai kaip kartu!

[URL=http://www.part.lt/perziura
/1555a1dca61b29f5d69ab2731e95c3af470.jpg]user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(sadalina @ 2012 08 19, 13:03)

sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sadalina @ 2012 08 19, 13:03)
O mes su Buguciu  jau metai kaip kartu!

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif
Labai labai pasisekė Bugučiui mirksiukas.gif ir ..JUMS.... mirksiukas.gif thumbup.gif

Linkiu dar daug daug metų kartu 4u.gif
Atsakyti
Sveikučiai 4u.gif

Kaip visi gyvenat? Norėtume pasiteirauti, ar būtų norinčių šiandien, rytoj ar kokią kitą dieną susitikti pasibėgioti ąžuolyne? bigsmile.gif Visų labai lauktume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sadalina @ 2012 08 19, 15:03)
O mes su Buguciu  jau metai kaip kartu!

Nuosirdžiausi sveikinimai pirmo kauladienio proga!!! thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai visiems smile.gif bugutis irgi siuncia bucki friends.gif
Atsakyti