Įkraunama...
Įkraunama...

Bigliai, Nulėpausiai, padykėliai V

Va, kokie rimti bigliai mano namuose gyvena. cool.gif Dvi mergytės ir du patinėliai dar laukia atsakingų bei rūpestingų šeimininkų. Norintys dalyvauti parodose itin "welcome". smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justė: 07 birželio 2013 - 22:41
QUOTE(Justė @ 2013 06 07, 23:40)
Va, kokie rimti bigliai mano namuose gyvena.  cool.gif  Dvi mergytės ir du patinėliai dar laukia atsakingų bei rūpestingų šeimininkų. Norintys dalyvauti parodose itin "welcome". smile.gif

wub.gif nerealus jie kol maziukai, o paauge dar nerealesni su savo bajeriais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justė @ 2013 06 07, 23:40)
Va, kokie rimti bigliai mano namuose gyvena.  cool.gif  Dvi mergytės ir du patinėliai dar laukia atsakingų bei rūpestingų šeimininkų. Norintys dalyvauti parodose itin "welcome". smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kokie zavus sunyciai. As vis pasvarstau apie antra bigliuka namie, bet pokolkas susilaikau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi Bigliukų mylėtojai! Jungiuosi ir aš prie Jūsų, pagaliau ir aš turiu savo mažylę. daug domėjomes Bigliais, labai atskaingai rinkomes šunelį ir labai labai apgalvotai ją įsigyjome smile.gif dabar mano mažylei 3mėnesiukai šiandien, pas mane dar tik 5 dienas. Vardas Boni smile.gif jeigu mokėsiu vėliau įdėsiu nuotraukėlę, pasirodysim 4u.gif šiandien ieškome pirkti narvo:))
Atsakyti
o galbut kas nors parduodate nebenaudojama narva? ar gal zinote kur galima isigyti pigiau?
Atsakyti
Narvą mano vyras pats gamino medžiagas susipirkom ir užauginom savo mažylę - dabar jai jau beveik 3 m.
Dar noriu papasakot, ką pridirbo užvakar - užsikorus ant spintelės iš keptuvės - kažkokiu būdu nukrapščius dangtį - suėdė spagečius su mėsos padažu... aš laaaabai tikėjausi, kad išaugs iš šito maisto vagiliavimo, bet niekaip... dvi dienas namo nepriėmiau, tupėjo savo būdelėj lauke, o man taip gaila buvo... o kai priėmiau namo, gavo ėst, tai kojas laižė iš dėkingumo 4u.gif Kaip ant jos gali pykt.
Gal turit patarimų, kaip perauklėti - stengiamės ir gražiai ir griežtai, bet kai manęs nebūna virtuvėj, vistiek randa kur to maisto surast....
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2013 06 10, 15:54)
o galbut kas nors parduodate nebenaudojama narva? ar gal zinote kur galima isigyti pigiau?

Nezinau is kokio jus miesto, bet mes pirkom Kaune, Aleksoto turguj. Uz pakankamo bigliui dydzio narva sumokejom 170 Lt, o uz panasaus dydzio narva parduotuvese maziausiai 250 prase. Dydis tikrai pakankamas, dar ir mano astuonmetis kartu su suniu ten telpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2013 07 01, 12:15)
Nezinau is kokio jus miesto, bet mes pirkom Kaune, Aleksoto turguj. Uz pakankamo bigliui dydzio narva sumokejom 170 Lt, o uz panasaus dydzio narva parduotuvese maziausiai 250 prase. Dydis tikrai pakankamas, dar ir mano astuonmetis kartu su suniu ten telpa  biggrin.gif

na mes jau irgi turime narvą smile.gif narve ją paliekam kai viena būna namuose wink.gif
sumokėjom irgi apie 180, dydis tikrai pakankamas bigliui smile.gif

o kodėl šioje temoje taip ramu?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Musiukė @ 2013 07 01, 11:42)
Narvą mano vyras pats gamino medžiagas susipirkom ir užauginom savo mažylę - dabar jai jau beveik 3 m.
Dar noriu papasakot, ką pridirbo užvakar - užsikorus ant spintelės iš keptuvės - kažkokiu būdu nukrapščius dangtį - suėdė spagečius su mėsos padažu... aš laaaabai tikėjausi, kad išaugs iš šito maisto vagiliavimo, bet niekaip... dvi dienas namo nepriėmiau, tupėjo savo būdelėj lauke, o man taip gaila buvo... o kai priėmiau namo, gavo ėst, tai kojas laižė iš dėkingumo 4u.gif  Kaip ant jos gali pykt.
Gal turit patarimų, kaip perauklėti - stengiamės ir gražiai ir griežtai, bet kai manęs nebūna virtuvėj, vistiek randa kur to maisto surast....

Mūsų mažylė irgi tikra vagilė... tik nepažiūrėk jos... nors jeigu pamatau tai ji jau supranta kad blogai daroo... labai tikiuosi kad išmoks ji nevalgyti nuo stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lllelijaaa @ 2013 07 01, 13:16)
na mes jau irgi turime narvą smile.gif narve ją paliekam kai viena būna namuose wink.gif
sumokėjom irgi apie 180, dydis tikrai pakankamas bigliui  smile.gif
o kodėl šioje temoje taip ramu?smile.gif
Papildyta:
Mūsų mažylė irgi tikra vagilė... tik nepažiūrėk jos... nors jeigu pamatau tai ji jau supranta kad blogai daroo... labai tikiuosi kad išmoks ji nevalgyti nuo stalo smile.gif

"isgint" is biglio vagiliavima, ir dar ko, maisto, tai turbut misija neimanoma lotuliukas.gif Musiske voge, vagia ir manau vogs smile.gif Nors pykstames, barames, bet...
Narvas tai mums yra geris, ten jos karalyste ir musu ramybe smile.gif

Ramu cia, nes mes dauguma facebook grupeje tauskiame, dalinames nuotraukomis, nuotykiais, bedomis ir siaip nuotaikomis wink.gif Prasom jungtis smile.gif
Atsakyti
Mes auginam bigliuku kalite -Korta,1metuku amziaus. Labai gera drauge musu mergaites thumbup.gif Visai nenorejom suniuko,bet kai tik pamaciau skelbima,kartu su dukra pradejme maldauti vyro,kad nupirktu mums drauga.user posted imageuser posted image smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sandrukas* @ 2013 08 10, 09:05)
Mes auginam bigliuku kalite -Korta,1metuku amziaus. Labai gera drauge musu mergaites thumbup.gif Visai nenorejom suniuko,bet kai tik pamaciau skelbima,kartu su dukra pradejme maldauti vyro,kad nupirktu mums drauga.[url=http://radikal.ru

Gražuolytė smile.gif Junkitės prie mūsų grupės facebook, jei naudojatės šiuo tinklu 4u.gif
Atsakyti
laba, o sakykit bigliui 'rekomenduojamas ' narvas, jei nori palikti viena namie?(na pvz i darba kai isvaziuoji]Jus kaip patyre pasidalinkit nuomone, as dar tik svajoju apie bigli...bet domiuosi isanksto.
aciu
Atsakyti