Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(nuar @ 2012 07 11, 14:14)
Jau esu kažkur šitam skyrelį rašius, bet pakartosiu citatą iš vieno filmo. "Nei vienas žmogus negali patenkinti savo sutuoktinio poreikių 100procentų. Jei meilužis užpildo trūkstamus 10proc., tik tuomet gali tikrai nuoširdžiai džiaugtis gaunamais 90proc.".
Be abejo, kai žmogus paskendęs romantikoje, jis yra labiau patenkintas gyvenimu, nuolaidesnis ir labiau pro pirštus žiūrintis į supančių žmonių silpnybes, tame tarpe ir savo sutuoktinio.

"Why did I get married"? bigsmile.gif

Galima tenkintis ir stengtis cementuotis ir del 50 proc, ka daug kas ir daro, bet ar verta? Ar patys pries save esame saziningi gyvendami nepritekliuje?
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 07 11, 00:40)
Pykciau, neatleisciau,  bet nesmerkciau  biggrin.gif 

Smerkti galiu tik save, kitu neturiu teises nei smerkti nei teisti  4u.gif
Papildyta:

Tikrai nemanau, kad joti tik paniekos ir gailescio vertos  schmoll.gif  Kartais ir i save reikia atsisukti  4u.gif  (cia ne apie Jus)

1. Paprastai tokia nuomone buna tu kurios nepatyre isdavystes. Pajutus artimo zmogaus isdavyste jausmai labai greitai pasikeicia, smerkimas vienas is svelnesniu jausmu.

2. Paniekos kai kurios vertos uz tai kad net ir suzinoje kad vyras vedes ir su vaikais vistiek prilimpa kaip vantos lapas ir tarsi vagises tenkinasi vyro nuo seimos pagrobtom valandelem.

3. Gailescio vertos nes meiluzes pareigos labai laikinos, arba pats vyras "atleidzia" is pareigu susirades kita arba proteliui prablaivejus prisimena kad pasizadejo zmonai buti istikimu. Ir vienu ir kitu atveju meiluze lieka sone. Kitas variantas kai pati pagaliau supranta kad sios pareigos yra labai laikinos, meteliai bega, vaiku, seimos nera lieka tik beprasmiai pazadai, vienisos sventes, amzinas laukimas ir spinta pilna brangiu bet jau nemielu rubu irnesakyk.gif

Beje turiu pridurti kad kaltinu tik vyra.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 11, 12:20)
Vakar išgirdau tokią frazę: chorošyj levak ukrepliajet brak.

O! Ką manote?

Cia matyt vyru levaku sugalvota. Nors vietoj levako originalus zodis prasideda su jab...
Yra ir meiluziu ar barakudu sugalvotas vienas - zena ne stena - padvinim.. Ka jau cia bepridursi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 11, 14:46)
Negaliu sutikti su tokia pozicija, nes pasakymas, kad viskas gerai, o tų 10% nubėgimas ir vogčiomis pasiėmimas yra vardan abiejų bendro labo - skamba kaip bandymas rasti argumentų savo poelgio pateisinimui. Aš irgi kažkur jau rašiau, kad geriems dalykams (o čia bandoma pristatyti tai kaip gerą dalyką, nes nu juk kad abiems būtų gerai) pasiteisinimų nereikia, o jei tai nelaikoma pasiteisinimu - tai netaps problema nueiti pas partnerį ir pranešti jam apie tą "gėrį" daroma vardan abiejų labo. biggrin.gif

Va iš to ir kyla išvada (bent jau man asmeniškai), kad nubėgimas ir pasiėmimas to ko trūksta šeimoje negali būti įvardinamas kaip įnašas į santykių darną. Tai labiau savo asmeninių poreikių patenkinimas gailint prarasti tai kas sukurta (vaikai, buitis), bet tai ir yra santykių "korozija". Santykių "cementu" to nepavadinsi, o jei kažkam kyla tokia šio reikalo asociacija - tai tegul pas savo partnerį ir pasitikrina, ar tai jau toks geras "cementas" biggrin.gif

Paoponuosiu, kad geriems dalykams pasiteisinimų nereikia biggrin.gif Pavyzdžiui, žmogelis išdalina pusę savo turto labdarai. Poelgis gi geras, taurus angel_not.gif O kažkas iš aplinkinių ima, ir durnium išvadina, sako man geriau būtum atidavęs, stogą susilopyčiau, ar tau labiau rūpi kažkokių nepažįstamųjų gerovė, nei tavo kaimyno? Bjaurus tu žmogus, nebekalbėsiu gyvenime bash.gif Ir jei tas labdarys ima teisintis kaimynui, tai automatiškai pagal tą teisinimosi kriterijų jo poelgis tampa blogas bigsmile.gif

Pilnai sutinku, kad nubėgimas pasiimti ko trūksta yra asmeninių poreikių tenkinimas. Kad tai giliąja prasme nėra gėris, nesiginčysiu taip pat. Bet ką norėta pasakyt - jis gali turėti ir teigiamų pašalinių poveikių santykiams. Be abejo - gali ir neturėti. Tada bus tik "korozija".

QUOTE(NeTaRa @ 2012 07 11, 15:07)
"Why did I get married"? bigsmile.gif

Jei apie filmą klausi, tai ne. Čia iš Hauso buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 11, 00:43)
Kur matote puolima? Ar jusu atmintis slubuoja,ar nesugebate perskaityti...as tik atsakiau i jusu posta ,o jus iskraipote bet kokias mintis. Kuo pati smirdite bandote ir kitus tepti,ane lotuliukas.gif
Nespreskite pagal savo sugedimo laipsni apie kitus,nes toks ispudis,kad gyvenime matyt meiluze buvo isisukusi,ir ne viena, i jusu lizdeli,nes putojates matyt ne veltui,morales sergetoja,prajuokinote lotuliukas.gif
Oi,prajuokinote su savo izvalgomis,tik parodote kokia kvaila ir naivi esate blink.gif
Ir nesirupinkite mano seima,geriau pasirupinkite sava,nes ten matyt skersaputes daznai lankosi hihihi.gif  assa.gif

Nu ka ir sakiau,visiska ligone.Surasei visas zinomas "auksines"frazes,ar dar kazka praleidai ?Jos visiskai ne i tema.Ir toliau rasineji nesveikas fantazijas,ko net nebuvau parasius,zodziu,liguisti paistalai ir tiek,toliau diskusijos su tavimi netesiu.
Deja,nuvilsiu,jokiu meiluziu mano vyro gyvenime nebuvo biggrin.gif .
Atsakyti
Kartais tas trečiasis būna sukrėtimas, spyris į užpakalį antrajai pusei.
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2012 07 11, 17:00)
1. Paprastai tokia nuomone buna tu kurios nepatyre isdavystes. Pajutus artimo zmogaus isdavyste jausmai labai greitai pasikeicia, smerkimas vienas is svelnesniu jausmu.

2. Paniekos kai kurios vertos uz tai kad net ir suzinoje kad vyras vedes ir su vaikais vistiek prilimpa kaip vantos lapas ir tarsi vagises tenkinasi vyro nuo seimos pagrobtom valandelem.

3. Gailescio vertos nes meiluzes pareigos labai laikinos, arba pats vyras "atleidzia" is pareigu susirades kita arba proteliui prablaivejus prisimena kad pasizadejo zmonai buti istikimu. Ir vienu ir kitu atveju meiluze lieka sone. Kitas variantas kai pati pagaliau supranta kad sios pareigos yra labai laikinos, meteliai bega, vaiku, seimos nera lieka tik beprasmiai pazadai, vienisos sventes, amzinas laukimas ir spinta pilna brangiu bet jau nemielu rubu  irnesakyk.gif

Beje turiu pridurti kad kaltinu tik vyra.
Papildyta:
Cia matyt vyru levaku sugalvota. Nors vietoj levako originalus zodis prasideda su jab...
Yra ir meiluziu ar barakudu sugalvotas vienas - zena ne stena - padvinim.. Ka jau cia bepridursi  doh.gif

1. isdavyste esu patyrus ir aisku issiskyrus biggrin.gif Bet skaudesniu buna dalyku nei isdavyste. Uzsidaro vienos durys, atsidaro kitos kurios dazniausiai buna dar geresnes... Ir del to vis vien neteisiu nei jo, nei jos...

2. Man asmeniskai nei viena moteris neverta paniekos, iskyrus tos kurios palieka savo vaikus blush2.gif
p.s. dazna ju savo meiluzius myli ir taip lengvai mylimo zmogaus negali atsisakyti...

3. O man ju visai negaila, zinau ne viena atveji kai meiluziai issiskiria su savo seimom ir ilgai, net gal ir laimingai gyvena. Taip pat nebutinai meiluzes buna netekejusios ir neturincios vaiku... tad tiesiog abu turedami seimas pasitenkina biggrin.gif O prie ko cia tie rubai tai nesupratau g.gif Dabar jau dauguma merginu ir moteru rubais ir kt. apsirupina pacios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 11, 20:41)
*Surasei visas zinomas "auksines"frazes,ar dar kazka praleidai ?Jos visiskai ne i tema.Ir toliau rasineji nesveikas fantazijas,ko net nebuvau parasius,zodziu,liguisti paistalai ir tiek,toliau diskusijos su tavimi netesiu.
**Deja,nuvilsiu,jokiu meiluziu mano vyro gyvenime nebuvo  biggrin.gif .

* I tema TIK pati viska rasote,ane... lotuliukas.gif Na jusu protingumui ribu nera,taigi... Matyt ne tokie ten ir paistalai,jei drabstotes ir kitus izedinejate blink.gif
** Na man nei silta,nei salta,bet kad jusu putojimasis ka kita sako,nei jusu zodziai,tai akivaizdu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 11 liepos 2012 - 20:51
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 11, 21:50)
* I tema TIK pati viska rasote,ane...  lotuliukas.gif Na jusu protingumui ribu nera,taigi... Matyt ne tokie ten ir paistalai,jei drabstotes ir kitus izedinejate blink.gif
** Na man nei silta,nei salta,bet kad jusu putojimasis ka kita sako,nei jusu zodziai,tai akivaizdu wink.gif

lotuliukas.gif durna tu tikrai lotuliukas.gif ,izeidineti tu pirma pradejai,as tik atsakiau tuo paciu mirksiukas.gif .
Jei tavo vyras eina pas meiluzes,tai nespresk apie kitus is savo netikusio vyro biggrin.gif .Tuom ir baigiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KTK: 11 liepos 2012 - 21:06
QUOTE(Rykute @ 2012 07 11, 21:15)
1. isdavyste esu patyrus ir aisku issiskyrus  biggrin.gif  Bet skaudesniu buna dalyku nei isdavyste. Uzsidaro vienos durys, atsidaro kitos kurios dazniausiai buna dar geresnes... Ir del to vis vien neteisiu nei jo, nei jos...

2. Man asmeniskai nei viena moteris neverta paniekos, iskyrus tos kurios palieka savo vaikus  blush2.gif
p.s. dazna ju savo meiluzius myli ir taip lengvai mylimo zmogaus negali atsisakyti...
3. O man ju visai negaila, zinau ne viena atveji kai meiluziai issiskiria su savo seimom ir ilgai, net gal ir laimingai gyvena. Taip pat nebutinai meiluzes buna netekejusios ir neturincios vaiku... tad tiesiog abu turedami seimas pasitenkina  biggrin.gif  O prie ko cia tie rubai tai nesupratau  g.gif  Dabar jau dauguma merginu ir moteru rubais ir kt. apsirupina pacios  biggrin.gif

1. thumbup.gif Tikra tiesa. Bet teise smerkti vistiek pasilieku ax.gif

3. As kalbejau apie vienises, o jei abudu apgaudineja savo seimas tai visas aktas dar nieksingesnis. Galu gale yra juk skyrybos, jeigu jau tokia meile ir vienas be kito negali gyvent, laimingai, kam slapstytis, skaudinti partneri, vaikus ( vaikai kartais kencia labiau). Rubai cia tik metafora, turejau omenyje meiluzio supirktus trantelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 11, 22:05)
lotuliukas.gif durna tu tikrai  lotuliukas.gif  ,izeidineti tu pirma pradejai,as tik atsakiau tuo paciu  mirksiukas.gif .
Jei tavo vyras eina pas meiluzes,tai nespresk apie kitus is savo netikusio vyro  biggrin.gif .Tuom ir baigiam.

Tai gal perzvekite savo postus! As bent kitu neskaitau nei kvailu,nei durnu,jei nuomones ir nesutampa. Kaip suprantu,tai iprastinis jusu bendravimas kaip ir cia,taip matyt ir realiame pasaulyje.
Na su jumis karviu neganiau,taigi,negaliu pazinti nei jusu,nei jusu vyro. lotuliukas.gif Kadangi jus cia putojates ir bandote savo zodzius ikisti man i burna,taigi sprendziu,kad meiluziu klausimas jums labai aktualus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 07 11, 22:41)
Tai gal perzvekite savo postus! As bent kitu neskaitau nei kvailu,nei durnu,jei nuomones ir nesutampa. Kaip suprantu,tai iprastinis jusu bendravimas kaip ir cia,taip matyt ir realiame pasaulyje.
Na su jumis karviu neganiau,taigi,negaliu pazinti nei jusu,nei jusu vyro.  lotuliukas.gif Kadangi jus cia putojates ir bandote savo zodzius ikisti man i burna,taigi sprendziu,kad meiluziu klausimas jums labai aktualus. mirksiukas.gif

Atsigauk tu nuo pigiu narkotiku lotuliukas.gif ,nes pati nesupranti,kokius pezalus cia rasineji lotuliukas.gif .Pati neislendi is sio skyrelio,tai priezastys tik 2 yra ,arba pati esi meiluze kazkieno,arba vyras turi meiluze lotuliukas.gif .Ir atstok nuo manes viena karta,prilipo,kaip sudas prie siknos lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2012 07 11, 22:45)
Atsigauk tu nuo pigiu narkotiku  lotuliukas.gif ,nes pati nesupranti,kokius pezalus cia rasineji  lotuliukas.gif .Pati neislendi is sio skyrelio,tai priezastys tik 2 yra ,arba pati esi meiluze kazkieno,arba vyras turi meiluze  lotuliukas.gif .Ir atstok nuo manes viena karta,prilipo,kaip sudas prie siknos  lotuliukas.gif .

Nu va,tik patvirtinote mano anksciau issakytas mintis. Tik tiek ir norejau. hihihi.gif didis.gif
Atsakyti