QUOTE(pienes-pukas @ 2012 07 18, 12:09)
Tik jau nereikia vaizduoti meiluziu aukomis, Virga. Mano vyro eksmeiluze labai gerai zinojo, kad jis vedes, ir labai gerai mokejo susiorganizuoti proga patekti i jo lova, kai as buvau isvaziavusi. Ir labai meistriskai stengesi jam po to irodyti, kad
gyventi reikia cia ir dabar, o ne galvoti apie kazkokia morale. Morale prisimine veliau, kai pradejo aiskinti, kad meiluzes vaidmuo jos nepatenkina
Ir pagaliau atakavo mane su didziule neapykanta, kai vyras ja paliko. Mat buvau kalta, kad nepalikau savo vyro jai
Kokios pažįstamos frazės

O dar po to baisias aukas vaidina, kenčiančias, kai meilužiai jas meta
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 18, 13:04)
pienes-pukas, nezinau jusu amziaus ir beveik istikinusi, kad jus ne mano pazystama, bet as zinau tokia situacija.
o kodel zmona neispyre? ne visos tokios drasios, stiprios ir radikalios. ir tuomet klausimas dar kas lieka nugaletoju meiluze ar zmona? mano zinomu atveju is gyvenimo moteriske yra vyresnio amziaus, susitvarkiusi gyvenima, vaikai uzauginti. meiluze jauna,
skirybu atveju turtas pusiau, kodel ji bendra su vyru turta turi dalinti meiluzes vaikams, kai pas ja pacia vaikai yra. Jug tai tyu vaiku turtas, uzgyventas bendrai abieju tevu. o dbar atejo madam, paeme puse, padalino ta puse savo vaikam ir viskas. nu sorri, bet tegul ta meiluze tuomet uzdira su vyru savo vaikams, o sitas turtas josios vaiku.
Taigi tokiu atveju
ji susirado sau "gerbeja' kazkaip man neapsivercia solidaus amziaus moteriskes
trachaliu meiluziu vadinti.
ir gyveno sau santuokoj abu sekmingai eidami "na lievo".
bet cia ivyko bedaaaa. meiluze tai vyra paliko, kai neisdege su skirybomis
ir ka vyrelis atgal ant keliu, prasci prasci. o ka cia prasciat.
sedi daba vyrelis namie vienas, o zmona su gerbeju. o kas viska pradejo?
Tai čia tipo labai geras problemos išsprendimo variantas

Gyventi toliau su išdavusiu vyru dėl meilės, tai žeminimasis, o dėl pinigų, tai gėris
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 18, 13:56)
Ne visi vyrai pakaltinami. Todėl anos ir yra kekšės, tame kontekste.
QUOTE(Terezza @ 2012 07 18, 15:13)
Nustokit vieną kartą moteris kekšelėm vadint. Ne moterų kaltė, kad jūsų vyras kuilys. Visos jūsų išvardintos priežastys yra būtent vyro kuiliškumo, o ne moterų kekšiškumo įrodymas.
Nuo to, kad vyrai į kairę pasuko, tai kekšės tikrai šventom Marijom nepatampa

. Kekšė ir yra kekšė, ir visada tokia bus, nepriklausomai nuo to ar diedas viną kart, ar dešimt na lievo nuėjo ir jo žmona su makiažu ar be