Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų požiūris į meilužes - 2

QUOTE(xxkamane @ 2012 07 18, 15:20)
atlieskite, kad kisuosi i jusu pokalbi, mano nuomone ir kalboj as meiluziui keksemis nevadinu.
bet baisiausia, kad vyrai taip kalba, esu pati tai girdejusi, sakykim nugirdusi pokalbi blush2.gif

Vyras apgaudinėja žmoną, periodiškai miega su meiluže ir ją dar kekše vadina? biggrin.gif
Ir su tokiais vyrais Jūs bendraujate? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 18, 13:20)
atlieskite, kad kisuosi i jusu pokalbi, mano nuomone ir kalboj as meiluziui keksemis nevadinu.
bet baisiausia, kad vyrai taip kalba, esu pati tai girdejusi, sakykim nugirdusi pokalbi blush2.gif

Čia pienės-pūkui skirta buvo. Visuose postuose tik kekšės vienos, o va apie vyrą nė kriukt. Nors būtent jis jai amžiną meilę žadėjęs į svetimus patalus nulėkė.

O kad vyrai taip kalba, tai ne naujiena. Vargšai nesupranta, kad taip tik savo lygį parodo irnesakyk.gif
Atsakyti
xxkamane, va jums ir pamoka, kitą kart paklauskite kaip jūsų draugai vadina meilužes, jei kekšėmis, tai šiukštu su tokiais diedais nekalbėkite, bėkite kuo toliau, bendrauti galima tik su tais, kurie meilužes vadina malonybiniais žodeliais.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2012 07 18, 15:33)
xxkamane, va jums ir pamoka, kitą kart paklauskite kaip jūsų draugai vadina meilužes, jei kekšėmis, tai šiukštu su tokiais diedais nekalbėkite, bėkite kuo toliau, bendrauti galima tik su tais, kurie meilužes vadina malonybiniais žodeliais.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2012 07 18, 12:09)
Tik jau nereikia vaizduoti meiluziu aukomis, Virga. Mano vyro eksmeiluze labai gerai zinojo, kad jis vedes, ir labai gerai mokejo susiorganizuoti proga patekti i jo lova, kai as buvau isvaziavusi. Ir labai meistriskai stengesi jam po to irodyti, kad gyventi reikia cia ir dabar, o ne galvoti apie kazkokia morale. Morale prisimine veliau, kai pradejo aiskinti, kad meiluzes vaidmuo jos nepatenkina  bigsmile.gif
Ir pagaliau atakavo mane su didziule neapykanta, kai vyras ja paliko. Mat buvau kalta, kad nepalikau savo vyro jai  mirksiukas.gif

Kokios pažįstamos frazės biggrin.gif O dar po to baisias aukas vaidina, kenčiančias, kai meilužiai jas meta biggrin.gif

QUOTE(xxkamane @ 2012 07 18, 13:04)
pienes-pukas, nezinau jusu amziaus ir beveik istikinusi, kad jus ne mano pazystama, bet as zinau tokia situacija. o kodel zmona neispyre? ne visos tokios drasios, stiprios ir radikalios. ir tuomet klausimas dar kas lieka nugaletoju meiluze ar zmona? mano zinomu atveju is gyvenimo moteriske yra vyresnio amziaus, susitvarkiusi gyvenima, vaikai uzauginti. meiluze jauna, skirybu atveju turtas pusiau, kodel ji bendra su vyru turta turi dalinti meiluzes vaikams, kai pas ja pacia vaikai yra. Jug tai tyu vaiku turtas, uzgyventas bendrai abieju tevu. o dbar atejo madam, paeme puse, padalino ta puse savo vaikam ir viskas. nu sorri, bet tegul ta meiluze tuomet uzdira su vyru savo vaikams, o sitas turtas josios vaiku.
Taigi tokiu atveju ji susirado sau "gerbeja' kazkaip man neapsivercia solidaus amziaus moteriskes trachaliu meiluziu vadinti. ax.gif
ir gyveno sau santuokoj abu sekmingai eidami "na lievo". biggrin.gif
bet cia ivyko bedaaaa. meiluze tai vyra paliko, kai neisdege su skirybomis unsure.gif
ir ka vyrelis atgal ant keliu, prasci prasci. o ka cia prasciat. sedi daba vyrelis namie vienas, o zmona su gerbeju. o kas viska pradejo?

Tai čia tipo labai geras problemos išsprendimo variantas g.gif Gyventi toliau su išdavusiu vyru dėl meilės, tai žeminimasis, o dėl pinigų, tai gėris unsure.gif biggrin.gif cool.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 07 18, 13:56)
Ne visi vyrai pakaltinami. Todėl anos ir yra kekšės, tame kontekste.

QUOTE(Terezza @ 2012 07 18, 15:13)
Nustokit vieną kartą moteris kekšelėm vadint. Ne moterų kaltė, kad jūsų vyras kuilys. Visos jūsų išvardintos priežastys yra būtent vyro kuiliškumo, o ne moterų kekšiškumo įrodymas.

Nuo to, kad vyrai į kairę pasuko, tai kekšės tikrai šventom Marijom nepatampa biggrin.gif . Kekšė ir yra kekšė, ir visada tokia bus, nepriklausomai nuo to ar diedas viną kart, ar dešimt na lievo nuėjo ir jo žmona su makiažu ar be mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 07 18, 11:40)
...Kad, kazkokstai diedas, nulipes nuo savo moters prikabina makaronu ir jos tiki tuo. Ir dar laukia, kai kurios ir desimt metu, kol jis issiskirs su zmona ir jie laimingai gyvens.

Ir tikek tu tiek metu kad issiskirs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2012 07 18, 16:08)
Kekšė ir yra kekšė, ir visada tokia bus, nepriklausomai nuo to ar diedas viną kart, ar dešimt na lievo nuėjo ir jo žmona su makiažu ar be  mirksiukas.gif

Labai teisingai 4u.gif Sioje temoje kalbame apie meiluzes, o ne apie vyru morale. Moteris, kuri samoningai braunasi i seima, mano nuomone, nusipelno kekses vardo. Ir didziule meile cia ne nekvepia, nes nepavykus su vienu, ta pati varianta bando su kitu.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 07 18, 14:08)
Ilgaplauke, ja niponiala, ti cio, tau ka latro gaila? blink.gif  pendeli pro duris ir lai tik eina su tuo mikasium i visas keturias puses lotuliukas.gif
plikas basas nabagelis, o kai svetimus vartus su tinkleliu drugeliu ziureti lindo apie pasekmes negalvojo? g.gif  dabar tegul ir varo pliku uzpakaliu irnesakyk.gif

Ne negaila,bet jei taip butu lengva ta pendeli ir pro duris,tai gyvenime nebutu skaudulingu skyrybu,kurios tesiasi metai is metu,del keptuves ar silkiniu uzuolaidu,bet deja realybe kitokia. blink.gif
Yra saziningu vyru,nesakau,kad jie visi tokie i rupuzes panasus,vat nusikalto eilini karta,nusibodo pendelius gauti,tai susirinko senbernio marskinius su kaklaraisciu priesaky ir pirmyn tuos rojaus vartus vel kazkuriai atidarineti. Bet deja,tokiu mazuma ant sio svieto. Todel moteriskem siulau pries tuokiantis ir po visu baliu,sudaryti su brangiausiuoju turtini sandori ir vsio,tegul eina tu rojaus vartu kitoms atidarineti. Ir jis laimingas ir jai dzin,jei ateis kokia ,palei nosi popieriuka ir tegul ji su mikasium atidirbineja.O gal vistelei ir pasiseks mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2012 07 18, 14:38)
Biblijoje buvo paminetas vyriskis, kuris didvyriskai atsispyre moters gundymams, neatsimenu to sventojo vardo  g.gif .
Bet gyvenime sunkiai isivaizduoju lytiskai aktyvu vyra kuris po geros alkoholio dozes atsidures su patrauklia moterimi salia lovos, ja nepasinaudos, na,nebent jis svieziai isimylejes.
Priezasciu gali buti simtas. Pvz., kvailai suprantamas vyriskumas (moteriske pagalvos, kad jis negali), vidiniai kompleksai (irodymas sau, kad jis patinka ne tik savo zmonai), alkoholyje paskendes atsakomybes uz savo veiksmus jausmas, noras pasididziuoti pries draugus, kad keksele issirinko ji, o ne kitus, pabegimas nuo problemu, padidejes pajegumas , kai salia svieziena, o ne puikiai pazistama zmona ir t.t.

Girtumas - sunkinanti aplinkybė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2012 07 18, 16:17)
nepavykus su vienu, ta pati varianta bando su kitu.

Na ką jūs, ją vėl ir vėl didelė meilė aplanko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekasnenorėjomirti: 18 liepos 2012 - 15:41
Labai teisingai  4u.gif Sioje temoje kalbame apie meiluzes, o ne apie vyru morale. Moteris, kuri samoningai braunasi i seima, mano nuomone, nusipelno kekses vardo. Ir didziule meile cia ne nekvepia, nes nepavykus su vienu, ta pati varianta bando su kitu.

Na vienas kitam nepamaisys. O kuo blogesne meiluze uz vyra,kuris isdave moteri,jai prisieke buti istikimas ir tik zmonai rojaus vartus atidarineti O meiluze niekam nieko niekada.Kam nori,tam savo rojaus vartus atidarineja. biggrin.gif
Atsakyti
Labai teisingai  4u.gif Sioje temoje kalbame apie meiluzes, o ne apie vyru morale. Moteris, kuri samoningai braunasi i seima, mano nuomone, nusipelno kekses vardo. Ir didziule meile cia ne nekvepia, nes nepavykus su vienu, ta pati varianta bando su kitu.

Keistai pasisuko tema - tik apie moteris, kurios žūtbūt nori teisėtomis patapti. Ir dar apie meilę kažkokią. Man atrodo, ten, kur kalbame apie meilužius, nėra kalbos apie meilę, jei abu žmonės sveiko proto. Juk visų tokių romanų pagrindas - laikinumas.
Atsakyti