Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(Krialda @ 2012 08 06, 11:38)
Fantastiškai atrodo.. aukštasis pilotažas..
O koks ten laidas nutiestas pažemiui? nuo vieno bokštelio prie kito g.gif

ten apšvietimas- šalia stovi karvės skulptūra su iliuminacijomis smile.gif
Atsakyti
Na, prie tiekos gėlių.. gražu ir karvė biggrin.gif 4u.gif
Gaila, bet ašai tokio grožio nesukurčiau.. ir kaip jį prižiūrėt kad žydėtų tokia gausybe žiedų doh.gif
Darse, ačiū kad parodei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krialda @ 2012 08 06, 10:57)
Na, prie tiekos gėlių.. gražu ir karvė biggrin.gif  4u.gif

Na, Venspilyje daug simpatiškų karvių mirksiukas.gif thumbup.gif
Pratęsiant Darsės pradėtą latviškų gėlių temą, tai štai taip pasipuošusi Sigulda
user posted image
user posted image
O tai gal ir ne į temą, bet ledinukes galima pakeisti ir pelargonijomis
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kaip gražiai pasipuošę wub.gif musmirės thumbup.gif tas gauruočius įdomiai atrodo, toks pusbrolis Itas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 08 07, 08:15)
Kaip gražiai pasipuošę wub.gif musmirės thumbup.gif tas gauruočius įdomiai atrodo, toks pusbrolis Itas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai bigsmile.gif thumbup.gif labai išradinga thumbup.gif
Bet ir ta kavinukė labai simpatiška, tokia labai miela.. tvorelė primena mano senelių vienkiemį.. nostalgija wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mane neramina klausimas kaip issilaike mano Palangos grazuoles Palangoje biggrin.gif itariu komunalininkai dirba, uz musu, moketoju, pinigelius ir krato i siuksline sudarkytas geles verysad.gif
Atsakyti
Tas gaurocius tikrai idomiai atrodo, tokia nematyta kompozicija.
Atsakyti
Uleborgs Univeristat ax.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas auginat svyrančias pelargonijas Sybil arba matėt kur yra pirkti? Labai norėčiau bent šakelės 'Bicolour Sybil', 'Black Rose' ir 'White Rose'. Atsilyginsiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir grožis... swoon.gif
Atsakyti
Turiu Pink Sybil, Blue Sybil ir neseniai gavau Red Sybil. Bet norėčiau gauti ir likusias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 08 10, 10:48)
Turiu Pink Sybil, Blue Sybil ir neseniai gavau Red Sybil. Bet norėčiau gauti ir likusias  smile.gif

o kur tokio grožio ieškoti, ar jos labai lepiso ir jų auginimas " aukštasis pilotažas"....
Atsakyti