Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijų gerbėjų klubas

QUOTE(esposa @ 2012 08 27, 01:07)
ELAR o kaip daugini slamucius. g.gif
as bandysiu issaugot per ziema,jei pasiseks ax.gif

nugnybu, ismeigiu i slapia zeme, uzdengiu plevele arba stiklainiu uzdengiu wink.gif. Pravedinu kartais, priziuriu, kad butu dregna zeme wink.gif Pavasari nuo salotu indelyje prisismaigscius buvau ir slamucio, ir bakopu. Ir dar-norint, kad sakotusi placiau- reikia negaileti pagnaibyti virsunes nuo mazumes wink.gif (cia tiek slamuciui, tiek bakopai-kaip ir pelargonijoms)
O ta stambu stambu slamuti kur turiu, tai merkiau i vandeni - super greit ileido. Ji tai bandysiu islaikyti, nes nemacius niekur tokio buvau iki siol. Gal pavyks.
Bet as tai ne visa augala laikysiu, o sakele nuslausiu, issisaknydiniu. Jau turbut reiketu taip ir padaryti smile.gif

Pas jus ten nelabai yra slamuciu g.gif ar ne? Lyg buvai rasius, kad atsivezei (supratau, kad is LT atsivezei) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 27 rugpjūčio 2012 - 09:29
QUOTE(jalka @ 2012 08 27, 09:36)
tai ar verta tuos slamucius saugoti per ziema jei pavasari po 1 lt juos pardavineja?? g.gif na nebent turit daug vietos...as kai vietos nelabai turiu,tai net minciu nekyla juos saugoti...

tai ,kad ner ju pas mus todel ir bandysiu kaip nors issaugot ax.gif
ELAR.... jo nera tai ir noreciau ju pasidaigint.aha is LT atsiveziau is kur daugiau mirksiukas.gif ir begonija svyrancia parsitempiau ax.gif
Atsakyti
maniau jus lt..uztat ir keistas pasirode noras juos saugot per ziema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 08 27, 14:44)
maniau jus lt..uztat ir keistas pasirode noras juos saugot per ziema biggrin.gif

kaip mandagiai kreipiesi ax.gif ,bet gali sakyti ir tu.
ne, ne LT as.as ISP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 08 27, 15:12)
kaip mandagiai kreipiesi  ax.gif ,bet gali sakyti ir tu.
ne, ne LT as.as ISP  mirksiukas.gif

Tai juk ten turėtų būti dar gražesnių augalų mirksiukas.gif
Atsakyti
va va,jau ten groziu daug daugiau ir grazesniu uz slamuti... lotuliukas.gif

mandagi esu tai mandagiai ir kreipiuosi lotuliukas.gif nemoku nepazystamam sakyti ''tu'
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 27, 15:49)
Tai juk ten turėtų būti dar gražesnių augalų mirksiukas.gif

nu zinok,kad ne LT didesnis pasirinkimas. mirksiukas.gif cia pvz pelargonijos paprastos niera daug pasirinkimo,petuniju isvis beveik ner tik paprastos ,svyranciu tik viena kart turgui maciau pirkt tada ir pirkau.gal daugiau buna visokiu vyjokliniu ir krumeliais.
JALKA thumbup.gif
Atsakyti
trecia diena tylu... negi susirgusios pelargomanija pasveiko????? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2012 08 30, 16:14)
trecia diena tylu... negi susirgusios pelargomanija pasveiko????? blush2.gif  ax.gif

aš tai rožiažiedes bandau daigint........ nu pažiūrėsiu kas gausis užtai baisu net kalbėt kol bent viena neprigijo biggrin.gif
Atsakyti
pasakokit kaip daiginat biggrin.gif
as nugenejau savo sveduke...ilgai galvojau kur geriau i vandeni ar i zeme nugenetus deti...idejau i vandeni...lauksiu sakneliu jei sulauksiu... ax.gif
Atsakyti
aš iki šiol visas daigindavau žemėse. Tom paprastom man šis būdas pasiteisinęs. O šitų nežinau dar gi nebandžius, jau stovi mama eilėj nori daigelių biggrin.gif o paskui dar giminė........ tad jei neprigis žemėj teks [paskui vandenin kišt bandyt ax.gif
Atsakyti
as irgi visa vasara kiek kisau i zemes tiek prigydavo..ir vakar pakilnojau paziurejau,kad gal kist i zemes...bet vel palikau kaip buvo..gal paekperimentuot..palikt viena vandeni,kita i zeme kist g.gif
Atsakyti