Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(linamog @ 2012 11 07, 14:50)
Taip, paprasta medziaga, jokiu kiseniu. Zinoma, palaukit, tokios sumos neverta moket. As uz kelnes 9,99$ mokejau. Nebent jums tarpininke su nuolaidiniu kodu pirks.

Oi,gerai,kad perspejot 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
O paprastų medvilninių kelnaičių dydžiai atitinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2012 11 08, 20:36)
O paprastų medvilninių kelnaičių dydžiai atitinka? g.gif

Beveik visos didintos - reiketu dydziu mazesnes imt. As siaip M nesioju, tai trusikelius is VS visus S perku, vienetai yra, kuriuos M turiu.
Atsakyti
Gavau siuntinuka is VS, tai pasidalinsiu atsiliepimais 4u.gif

Ilgai noretas megztukas (isivaizdavau nesiojama su storesnem tympom ir ilgaauliai batais) - nesuprantu kaip as nepastebejau nuotraukose (aisku neartinau), kad jo rankoves tokios kaip stulpeliu megztos... Nu be rysio atrodo ir visa vaizda man gadina. Ir siaip neispudingas megztukas, labai paprastas, nors manau smagiai susinesiotu, nes medziaga gana miela..... Bet nepasiliksiu del rankoviu...
user posted image

Sita suknute labai labai grazi wub.gif Bijojau, kad metaliukas gali pigiai atrodyt, bet taip nera. Tik man S dydis mazokas per krutine siek tiek, o didesnio nebera pirkt sad.gif Tiesa, ilgis man tobulas su 1,67m ugiu - o cia jau didelis pliusas, nes amzinai ilgos sukneles per ilgos man buna thumbup.gif
user posted image

Treningines kelnes - galvoju kaip tik po namus butu tampyt, siltesnes turetu but nei jogos kelnes, bet kad su jom neapsiziurejau, jog apacia ju negrazi, atrodo kaip pati nukirpus treninga buciau, t.y. jokio apsiuvimo apacioj nera, tik keli cm auksciau toks kaip apsiuvimas doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 08 lapkričio 2012 - 21:28
shopingas, juoda suknutė labai gražiai atrodo thumbup.gif
aš užsisakiau per tarpininkes kardiganą, šiaip esu smulkaus sudėjimo, nešioju s dydį, kartais ir į xs įlendu, užsisakiau iš victoria's secret s g.gif nepaskaičius, kad padidinti būna. Tikiuos tiks, nekabos ax.gif
Atsakyti
gal kas tokius naktinukus turit, ar atitinka dydi, ar reiktu imti dydziu mazesnius nei iprastai nesioju

user posted image
Atsakyti
Man liemeneles pacios paciausios is VS bigsmile.gif
Atsakyti
aš galvoju, gal irgi reiks kokią liemenėlę nusipirkt g.gif bet nesu tikra, ar tiks kadangi aš tokia lenta ganėtinai

ganėtinai sunku man tas liemenėles išsirinkt tinkančias
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2012 11 11, 16:36)
Man liemeneles pacios paciausios is VS bigsmile.gif

ir man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2012 11 11, 17:37)
aš galvoju, gal irgi reiks kokią liemenėlę nusipirkt g.gif  bet nesu tikra, ar tiks kadangi aš tokia lenta ganėtinai

ganėtinai sunku man tas liemenėles išsirinkt tinkančias

kaiptik VS ir patarciau, nes jie is visokiu padaro wow biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2012 11 11, 14:29)
gal kas tokius naktinukus turit, ar atitinka dydi, ar reiktu imti dydziu mazesnius nei iprastai nesioju

user posted image

Naktinukai didinti, imkite dydzxiu mazesnius, nebent krutine jus apdovanojo gamta, tada reiktu imti savo dydi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2012 11 12, 19:49)
Naktinukai didinti, imkite dydzxiu mazesnius, nebent  krutine jus apdovanojo gamta, tada reiktu imti savo dydi. 4u.gif

aciu 4u.gif , krutine nedidele b dydzio
Atsakyti