QUOTE(a79 @ 2012 11 21, 19:46)
Pasakykit ką nors gero arba blogo...geriau blogo
Man grazi si suknute is esmes, bet gal virsaus kitokio noretusi. Na i realiai nemacius, tik bendrai is patirties su VS rubais/kazkokio stilio rubais ir pan galiu parasyt.
Ilgis turi but parasytas suknutes aprasyme, jei ne is VS perkat, tai pardavejos prasykit, kad ismatuotu. As 1,67m ugio, tai man paprastai maxi suknutes visos per ilgos buna, tik vienakart pasitaike idealaus ilgio (pora psl atgal imetus esu foto, judoa ilga).
Del dydzio, tai nepakomentuosiu, nes teke ir savo dydzio, ir mazesnio dydzio pirkt, bet daznai su 'bra top' suknutes atitinka dydi. Nors cia gal kitoks pasiuvimas ties krutine, gal tik siaip dviguba medziaga
Na o siaip del pacio modeliuko, tai jis tikrai idealiai figurai - juk labai aptempta ir ilga, tai isryskina kiekviena linki, aisku foto nufotosopintos buna, bet vistiek antroje matosi manekenes sonkauliai, pilvukas, tai manau realybej viskas zymiai labiau isrysketu.... O del krutines, tai kaip tik gal su mazesne graziau - man jokie 'bra top' suknutese/bliuskytese nepakeicia liemenuko, nes man jie tinkami atrodo tik mazai krutinei, o didesnes neprilaiko, nepakelia ir graziai nepastato i vieta..... Ir siaip sitas modeliukas atrodo priplojantis krutine....
Jei nera galimybes gyvai apziuret, o labai norisi, tai turbut siulyciau rizikuot tik maza kaina ja perkant, kad eitu perparduot arba pirkt su galimybe grazint, nes kalbiuku daug del grazaus tikimo.....