Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(Linute:) @ 2012 12 22, 15:54)
cia apie kelnaites? as su tokiais klubais S nesioju  mirksiukas.gif

Pas mane M su 98cm, ir geros. Matyt, nuo modelio priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2012 12 22, 17:56)
man ir xs butu gerai, bet nemegstu kai isirezia i sonus  ax.gif

koki dydi imti 90-72-95 sios suknytes  g.gif

http://www.victorias...talogueType=OLS

ir dar rekomenduokit kokia faina pizama  bigsmile.gif

As irgi nemegstu,tai per kelis metus VS apatiniu turimu,tai tik vieninteliai buvo isireze,o visi kiti,labai liuks.
Sita sukne turiu XS dydzio Su 88-68-92
Atsakyti
Apsvieskit, prasau. Ar VS dar gamina liemeneles skurinukes?
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2012 12 22, 20:27)
Apsvieskit, prasau. Ar VS dar gamina liemeneles skurinukes?

Kaip tik dabar ant clearance'o yra SKURINUKE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 22 gruodžio 2012 - 21:49
QUOTE(shopingas @ 2012 12 22, 21:47)
Kaip tik dabar ant clearance'o yra SKURINUKE

O verta imt?As viena jau uzsakiau,bet nezinojau,kad skurinuke biggrin.gif Tai mastau,gal daugiau paimt blush2.gif
Ir kas patartu su 92cm imti 2 ar 0 dydi? Guess nesioju 25dydi,Jcrew dazniausiai 0,AX irgi 0,rugby 26 blush2.gif Nezinau,noreciau imti 0. Nera,kad man labai patinka VS smutkes,bet dzinsai vieni labai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 22 gruodžio 2012 - 22:20
QUOTE(super_wife @ 2012 12 22, 23:01)
O verta imt?As viena jau uzsakiau,bet nezinojau,kad skurinuke biggrin.gif Tai mastau,gal daugiau paimt blush2.gif

Na jei patinka ir reikia, tai imkit, nes paskui issiparduoda sale'o dydziai/spalvos ir nekas belieka. Pati pirkau pries pora dienu kai tik prasidejo pre-sale'as, t.y. kai su VS kreditine tik leido pirkt is clearance'o, tai tikrai buvo graziu spalvu ir modeliuku, o va vakar gavau siuntinuka, norejau uzsisakyt kitu dydziu/spalvu ir praktiskai is 4 noretu tik 2 tebuvo (nors viso pirkau 9 liemenukus, tai tai is ju tebera dabar gal 3-4) ax.gif

O konkreciai del skurinukes, tai esu tik viena turejus seniai seniai - man nepadare ispudzio, normali buvo, bet nieko ispudingo.
Atsakyti
Ar kas nors siunčiasi tiesiai į LT iš VS puslapio? Aš tiesiai nesu bandžiusi, įdomu ar daug kaina skiriasi unsure.gif Gal kas gali pasidalinti pastebėjimais rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes , kaip siunciates is vs, gal koperaruojates ar per tarpininkes?
Atsakyti
Man rodos dauguma per tarpininkes perka - pacioms siunciantis nelabai apsimoka, nes prisideda muitines mokesciai (21% PVM virsijus 75Lt, keliu % muitas virsijus514Lt ir dar bet kuriuo atveju uz visko paskaiciavima 30Lt, jei pastu siuncia ir nuo kokiu 100Lt jei per kurjerius). Man rodos nera pasirinkt kaip VS sius, tai jei issiuncia per kokius DHL/FedEx ar pan, tai ismutinimas LT brangus (pries kelis metus man siunte dovanu tiesiai is VS i LT, verte siuntinuko buvo $100, tai uz ismuitinima prase 100-150Lt, net tiksliai nesugebejo ivardint, pirma reikejo, kad savo duomenis jiems duociau, bet as atsisakiau to siuntinuko).

Nors merginos kazkada temoj kalbeje, kad galima gi pasiskaiciuot kiek kainuotu abiem atvejais - pacioms lyg ir apsimoka sunkesnes pigias prekes pirkt (?)... Na nepamenu tiksliai, bet dabar galvoju, kad maziau vargo turbut per tarpininkes...
Atsakyti
Shopingas o del kelnyciu nepatarsi?
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 12 23, 21:06)
Shopingas o del kelnyciu nepatarsi?

Ne, nes tikrai neisvaizduoju dydzio - pas mane didesni ismatavimai, o VS neperku kelniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 24, 00:15)
Ne, nes tikrai neisvaizduoju dydzio - pas mane didesni ismatavimai, o VS neperku kelniu  ax.gif

Ir as neperku,bet vieni plesyti labai uzkabino doh.gif Pasiemiau jau 0 dydi,ziuresiu doh.gif
Atsakyti