Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

Sveikos, gal esat pirką kažką panašaus į šią liemenėlę

user posted image

Ar atitinka jinai dydžius? Jei nešioju 34A - tokį ir imti? Klausiu, nes esu pirkusi su push-up liemenukų tai buvo apimtis pamažinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 07, 11:16)
linamog, nesutinku del sios liemeneles dydzio. Su 89-90 butent si turiu S dydi, liemeneles deviu 34B, mazesnio nenoreciau, todel siulau imti M dydi  4u.gif

Sveiki. Ar turite toki pati maudymuka?
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2013 05 07, 11:15)
Supratau. Aciu, reikes pirkti per tarpininkus  biggrin.gif

Dar klausimas del liemenelkiu dydzius, kokia ismera tureciau rinktis, jegu nesioju 80B?
Papildyta:

Dar klausimas. Kodel paciai uzakyti kainuoja brangiau?

Liemeneliu dydziai atitinka, pirkit toki koki iprastai devit, nebent bus su geliniu push'upu, tuomet reiketu dydziu didenio.

Brangiau kainuoja todel, kad Jums tek susimoketi muito mokesti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetulia @ 2013 05 07, 11:19)
Sveiki. Ar turite toki pati maudymuka?

Taip, turiu. Mano krutine 89-90, klubai 98, abi dalys S dydzio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 07, 11:24)
Liemeneliu dydziai atitinka, pirkit toki koki iprastai devit, nebent bus su geliniu push'upu, tuomet reiketu dydziu didenio.

Brangiau kainuoja todel, kad Jums tek susimoketi muito mokesti  4u.gif
Papildyta:

Taip, turiu. Mano krutine 89-90, klubai 98, abi dalys S dydzio  4u.gif

Tai jeigu as nesioju 80B, koks cia bus pagal VS?

Mano krutine 98 cm, tai reiketu imti M dydi, o kaip del kelnaiciu ar bus gerai man XS su klubais 90 cm ar irgi S dydi imti? Ir sis maudymukas realiai toks pats grazus kaip nuotraukoi bigsmile.gif

Turiu toki truputi atsikususi, per pilva 82 cm, per liemeni 72 cm. Ar gerai ziuresis, nes kelnaites tokio pazemintos atrodo.

Aciu Jums uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2013 05 07, 11:15)
Dar klausimas. Kodel paciai uzakyti kainuoja brangiau?

nes mokate siuntima 27$, importo PVM 21% nuo prekes sumos ir mokesti muitines tarpininkams, kuris buna skirtingas, priklausomai nuo prekiu kiekio. As paskutini karta mokejau 70lt.
QUOTE(krista08 @ 2013 05 07, 11:16)
linamog, nesutinku del sios liemeneles dydzio. Su 89-90 butent si turiu S dydi, liemeneles deviu 34B, mazesnio nenoreciau, todel siulau imti M dydi  4u.gif

Jei pas Svetulia B krutine, as M neimciau.
QUOTE(krista08 @ 2013 05 07, 11:24)
Brangiau kainuoja todel, kad Jums tek susimoketi muito mokesti  4u.gif

Nemaisykim savoku - muitas ir importo PVM.
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2013 05 07, 11:29)
Tai jeigu as nesioju 80B, koks cia bus pagal VS?

Mano krutine 98 cm, tai reiketu imti M dydi, o kaip del kelnaiciu ar bus gerai man XS su klubais 90 cm ar irgi S dydi imti? Ir sis maudymukas realiai toks pats grazus kaip nuotraukoi  bigsmile.gif

Turiu toki truputi atsikususi, per pilva 82 cm, per liemeni 72 cm. Ar gerai ziuresis, nes kelnaites tokio pazemintos atrodo.

Aciu Jums uz pagalba 4u.gif

80B bus 36B.
Maudomas ryskus, man grazu. Kelnaites ir nera labai aukstos, bet man taip patinka. Kelnaiciu Jums reiketu XS dydzio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2013 05 07, 11:35)
nes mokate siuntima 27$, importo PVM 21% nuo prekes sumos ir mokesti muitines tarpininkams, kuris buna skirtingas, priklausomai nuo prekiu kiekio. As paskutini karta mokejau 70lt.

Jei pas Svetulia B krutine, as M neimciau.

Nemaisykim savoku - muitas ir importo PVM.

Sorry, nezinau visu tu subtilybiu, perku tik per tarpininkes 4u.gif
O kas liecia maudomo virsutine dali, tai per apimti S dydis gali but mazokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 07, 11:37)
Sorry, nezinau visu tu subtilybiu, perku tik per tarpininkes  4u.gif

As tai zinau, esu karta prisidirbus, kad sugebejau 5 vienodas suknias netycia uzsisakyt. Turejau darbelio, kol ispardaviau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 07, 11:37)
80B bus 36B.
Maudomas ryskus, man grazu. Kelnaites ir nera labai aukstos, bet man taip patinka. Kelnaiciu Jums reiketu XS dydzio  4u.gif
Papildyta:

Sorry, nezinau visu tu subtilybiu, perku tik per tarpininkes  4u.gif
O kas liecia maudomo virsutine dali, tai per apimti S dydis gali but mazokas  g.gif

Aciu. 4u.gif

Dabar jau rimtai susiparinau del dydziu. Nzn. kuria liemenele imti ar S ar M dydzio. Nenoriu, kad per krutine spaustu, t.y. kad krutine butu prispausta, bet ir nenoriu, kad kristu liemenukas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 07, 11:45)
lotuliukas.gif Bet tai cia jau neiprastu gebejimu reikia tureti  lotuliukas.gif

O, patikekit, ten tokia knopkute buvo, mol "Ivykdykite visa uzsakyma vienu paspaudimu", as ja kazkaip netycia ir spragtelejau. biggrin.gif
QUOTE(Svetulia @ 2013 05 07, 11:49)
Aciu.  4u.gif
Dabar jau rimtai susiparinau del dydziu. Nzn. kuria liemenele imti ar S ar M dydzio. Nenoriu, kad per krutine spaustu, t.y. kad krutine butu prispausta, bet ir nenoriu, kad kristu liemenukas  blink.gif

Matot, kame saknys, as manau, kad jums M dydzio kauselis gali buti didokas, jei apimtis ir bus gera.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 05 07, 11:51)

Matot, kame saknys, as manau, kad jums M dydzio kauselis gali buti didokas, jei apimtis ir bus gera.

verysad.gif dabar jau tikrai nezinau, ka ir daryti, kuria ismera rinktis. Jei pas krista08 per krutine 90cm, jai tinka S dydis, o pas mane beveik ant 10 cm daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2013 05 07, 11:54)
verysad.gif dabar jau tikrai nezinau, ka ir daryti, kuria ismera rinktis. Jei pas krista08 per krutine 90cm, jai tinka S dydis, o pas mane beveik ant 10 cm daugiau  g.gif

Na taip, pas jus per apimti daugiau, bet krutines dydis toks pat. Gal bandykit S dydi imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 05 07, 12:00)
Na taip, pas jus per apimti daugiau, bet krutines dydis toks pat. Gal bandykit S dydi imti  g.gif

Taip bijau apsigauti blink.gif O kiek pas jus per apimti? Nenoriu, kad spaustu, nes kiek matau liemenukas yra uzsegamas ne risamas. g.gif O petneseles yra prie sio liemenuko?
Atsakyti