Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria's Secret

QUOTE(-Gyte- @ 2012 09 08, 20:59)
Pirmą A, antrą B

ačiū už patarimą 4u.gif , beliko sulaukti, tada jau žinosiu kas ir kaip su VS mano atveju biggrin.gif
Atsakyti
nu ka po sios vasaros noriu deti komentara apie VS maudomukus, nezinau gal tik mano toks siaip sau pakliuvo , gerai kad per nuolaidas pirktas nes kitaip tai nezinau verkti beliktu doh.gif susiburbulejo medziaga triusiku nugaroj, liemenele irgi formos neturi o deveta per atostogas ...
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2012 09 10, 19:08)
nu ka po sios vasaros noriu deti komentara apie VS maudomukus, nezinau gal tik mano toks siaip sau pakliuvo , gerai kad per nuolaidas pirktas nes kitaip tai nezinau verkti beliktu  doh.gif susiburbulejo medziaga triusiku nugaroj, liemenele irgi formos neturi o deveta  per atostogas ...

O koks pas jus modelis?
Gal kur atsisedot ant akmenu ar pan?
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 09 06, 19:30)
Pas mane toks,triusikelius uzsisakiau antrus,tokie pat kaip foto,nes pries tai buvau uzsakiusi tokius,kaip ikele mergaite,su geleziniais rutuliais,XS dydis-spaude vos vos.
tai dabar turiu toki,vienas prie vieno wub.gif
user posted image

o kaip dydis?su 80C toki ir imti, kelnaites su 95cm M ar S? 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit tokį megztuką? gal galit dydžius pakomentuot? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2012 09 11, 12:36)

Ar tikrai norite sio modelio, nes jis didina krutine 2 dydziais, tai su 80C atrodys, mano akimis, labai nenaturaliai ir galbut vulgariai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 09 11, 22:05)
gal kas turit tokį megztuką? gal galit dydžius pakomentuot?  ax.gif

user posted image

As turejau, tai man jis nepatiko.. Viska is VS perku M d., LT nesioju 40d, tai man jis buvo kaip ir trumpokas (ugis 170cm) , nors rankoves tikrai netrumpos. Jis toks gana skystas, plonytis.. Nzn, gal kitos geriau pakomentuos, bet as ji pardaviau ir tuo dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 09 11, 22:29)
Ar tikrai norite sio modelio, nes jis didina krutine 2 dydziais, tai su 80C atrodys, mano akimis, labai nenaturaliai ir galbut vulgariai smile.gif

Tikrai pakankamai isdidina krutine,bet su mano 75B nebuvo,kad atrodytu kazkaip negraziai. V meru taip sakant biggrin.gif Liemenukas atitinka,o kelnaites ziurint kokio modelio norit,as imciau S tokius,kurie identiski ant foto.
Atsakyti
QUOTE(Džiordžas @ 2012 09 12, 09:01)
As turejau, tai man jis nepatiko.. Viska is VS perku M d., LT nesioju 40d, tai man jis buvo kaip ir trumpokas (ugis 170cm) , nors rankoves tikrai netrumpos. Jis toks gana skystas, plonytis.. Nzn, gal kitos geriau pakomentuos, bet as ji pardaviau ir tuo dziaugiuosi smile.gif

As turiu ir visai juo esu patenkinta. Paprastai nesioju S dydi Lietuvoje, tai VS perku XS. Si megztuka pirkau XS ir jis man tinka. Taip, sutinku, kad jis trumpas ir plonytis, bet vesesnei vasaros dienai man jis kaip tik.

Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 09 11, 23:05)
gal kas turit tokį megztuką? gal galit dydžius pakomentuot?  ax.gif

user posted image

zinau kad daugumai nepatiko. labia trumpas, bamba sviecia. nebent petite ugio butumet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 13 rugsėjo 2012 - 10:21
QUOTE(Andra* @ 2012 09 11, 12:36)

Kelnaites S O kam jum su C krutine imti su tokiudideliu push up g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 13 rugsėjo 2012 - 17:06
Sakykite, o Uplift liemenelese koks push-up? g.gif Didelis, mazas, vidutinis... Kaip su dydziais? Ar atitinka? Nenoriu vel nusispirkti su tokiu push-up kaip Miraculous doh.gif
Atsakyti