ingeborgita2 wow
labai grazus darbeliai
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 16, 15:59)
Pasakykit prasom, ar HG Rose Garden yra matine ar turi blizgesio?
ir isvis - ji labiau raudona ar bordo??
ir isvis - ji labiau raudona ar bordo??
Rose Garden - yra tikrai ne matinė, turi blizgesio , bet ne per daug ne kiek blizgesio bet kiek perlamutriuko lengvo. Ja norėtųsi man asmeniškai dengti 3 sluoksniais visada nes persimato vietomis, ir jos spalva yra kaip aš klientėms sakau, vyšnia lietuviška.
Tikiuosi, kad pagelbėjau
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 17, 10:18)
Ačiū
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:22)
Rose Garden - yra tikrai ne matinė, turi blizgesio , bet ne per daug ne kiek blizgesio bet kiek perlamutriuko lengvo. Ja norėtųsi man asmeniškai dengti 3 sluoksniais visada nes persimato vietomis, ir jos spalva yra kaip aš klientėms sakau, vyšnia lietuviška.
Tikiuosi, kad pagelbėjau
Tikiuosi, kad pagelbėjau
Aciu
kazkaip man vistiek labai sunku susivokti apie spalva - vakar Jolkuces idetoj nuorodoj ji man tokia avietine lyg ir, o as ieskau grazios bordo -kaip tresne gal, bet ne visai juodos.. arba violetavai bordavos - tamsios, bet ne juodos.
Ji nebus tokia??
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 17, 10:39)
Aciu
kazkaip man vistiek labai sunku susivokti apie spalva - vakar Jolkuces idetoj nuorodoj ji man tokia avietine lyg ir, o as ieskau grazios bordo -kaip tresne gal, bet ne visai juodos.. arba violetavai bordavos - tamsios, bet ne juodos.
Ji nebus tokia??
Ji nebus tokia??
Oi tokrai ne

Čia googlo nuorodos kaip ji atrodo My Webpage
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:45)
Oi tokrai ne
tokia gal būtų tada
HG 01418 Black Chery Bery, trimis sluopksniais ir ji yra matinė 

Supratau.
Labai labai aciu
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:36)
juodas su akutemis labai grazu
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 17, 09:36)
QUOTE(agnele77 @ 2012 07 17, 10:39)
Aciu
Ji nebus tokia??
Ji nebus tokia??
Tokia yra IBD Mogul
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 17, 11:21)
Taip ji yra grynai juoda matinė, be jokių perlamutrų ar blizgučių. Ją privaloma turėti kiekvienai
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 17, 12:20)
Ačiukas
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 17, 12:20)
Aciu
ingeborgita2 kai grozybes
,ypac raudoni ir juodi, na tik mane uzmushk va tos geltonos kojytes-tai nop nop nop
a cia grynai geltonas?