Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs plaukų dažai, bendra tema

QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 04, 20:01)
Tadam ir nauji pokyciai! biggrin.gif Dazyta 3 spalvom, kad paslept mano margumynus ir gerokai pakirpom smile.gif

Esu labai patenkinta, tikrai nesigailiu, kad apsilankiau pas kirpeja smile.gif

Oho, atrodo tikrai gražiai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš galvoju mamai dovanų kalėdom nupirkti kokių natūralesnių dažų, kad jau pereitų prie beamoniakių bigsmile.gif
Dabar ji dažosi Garnier "balintos kavos" spalva, tai šiaip ruda su karameliniu atspalviu yra ant galvos biggrin.gif

Tai kokią Naturtint ar Herbatint spalvą pirkti, kad būtų panaši? g.gif Plaukai beveik visi žili, tai tikiuosi, kad gerai įkibs nauji dažai, nes kitaip man bus bėdų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri yra situos bandziusi is ekologisku? kokie atsiliepimai?

http://www.ebay.co.u...=item43afab2f02

Aciu
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2013 11 29, 15:26)
Sveikos merginos, gal kuri yra situos bandziusi is ekologisku? kokie atsiliepimai?

http://www.ebay.co.u...=item43afab2f02

Aciu

Sudėtis vien žolytės, tai stipraus efekto neišgausit ir spalvą galėsite tik tamsinti, nes jie nešviesina ax.gif Ir pačių dažų konsistencija bei kvapas labai skirsis nuo įprastų cheminių, daugiau terlionės bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 29 lapkričio 2013 - 18:25
mergaitės, o turint juodai dažytus plaukus, naturtint black spalvytė šaknis nudažytų juodai. iki šiol dažiausi kirpykloje, tačiau noriu pereiti prie natūralesnių dažų. ačiukas blush2.gif
Atsakyti
Martis Respect ilgai laikosi? Parašyta, kad per 10 plovimų atsiplauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 12 06, 17:50)
Martis Respect ilgai laikosi? Parašyta, kad per 10 plovimų atsiplauna g.gif

Aš dažau panašia spalva į natūralius plaukus, tai panašiai po tiek plovimų pasirodo žili plaukai. Patys dažai patinka, nesausina plauko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2013 12 08, 15:38)
Aš dažau panašia spalva į natūralius plaukus, tai panašiai po tiek plovimų pasirodo žili plaukai. Patys dažai patinka, nesausina plauko. 4u.gif

Ech, nepatiks tada mamai g.gif Reikėtų, kad bent mėnesį laikytų - maždaug 15 plovimų ax.gif
Atsakyti
Ilgai mąsčiusi, visgi nupirkau mamai dovanų Nartutint 5.7 spalvą ax.gif Tik po to perskaičiau kitoj temoje, kad žiliems plaukams reikėjo imti N spalvas doh.gif Na gal tiks ir šitie g.gif
Atsakyti
keliu temute 4u.gif

ir tuo paciu noriu paklausti kiek skaiciau Jusu sia temute kad Naturtint sausina plaukus ax.gif ir net ima bireti, trupeti..
tai naturalus, o taip sausina, kazkaip man si logika nesirisa..
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 02 11, 16:30)
keliu temute  4u.gif

ir tuo paciu noriu paklausti kiek skaiciau Jusu sia temute kad Naturtint sausina plaukus ax.gif  ir net ima bireti, trupeti..
tai  naturalus, o taip sausina, kazkaip man si logika nesirisa..

Peroksido ten yra. O pries tai dazyta plauka sausina daug kas, tie patys naturalus dazai, o henna ir indigo zoles dar labiau gali issausint. Ir aisku, ziurint, kaip dar po dazymo priziuri. As bandziau abu budus, mano issausejo, nes buvo pries tai sviesinti. O ir braukiau kaskart dazant per visa plauka. Naudojau sviesias spalvas, ten stipresnis peroksidas. Kad dazai be ar su maziau blogiuku, tai nereiskia, kad jie nesausins. Su dazo sudetim tai nieko bendro neturi. Y parduotuvinius uztai ir privaryta silikonu a la alieju ir t.t., kad bligzetu ir graziai atrodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2014 02 11, 15:30)
keliu temute  4u.gif

ir tuo paciu noriu paklausti kiek skaiciau Jusu sia temute kad Naturtint sausina plaukus ax.gif  ir net ima bireti, trupeti..
tai  naturalus, o taip sausina, kazkaip man si logika nesirisa..

Manau visi, kad ir natūralūs dažai, kažkiek sausina, tačiau kiek bandžiau Naturtin, kiek bandžiau Tins of nature, jie suteikia blizgesį ir neelergizuoja. Jei dažai plaukus, tai jiems vis tiek reikia papildomo drėkinimo, aliejukai, kremai ir panašiai. Viskas dar ir nuo plaukų priklauso. smile.gif
Atsakyti