Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Flora7 @ 2012 07 08, 17:22)
aga....ir aš taip galvoju, kad nesąmonė kažkokia, bet pradžioj pastebėjau kad paklidavo apie 0,35 kai  smileysex.gif  blush2.gif  būdavo vakare, o po to kažkaip nesureaguodavo... o iki 36,8 du rytus kai sukilo, buvom pas uošvius išvykę... ne namie...nakvojom..., bet ar gali taip keistis...kodėl tada db nuo  smileysex.gif nebepriklauso BT?  g.gif

Gali ,tikrai gali nuo menkniekio skirtis. O juk ir sueities metu skirtingai iškaistama - tad pilnai gali vieną kartą paveikti, kitą - nepaveikti.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 08, 16:32)
Gali ,tikrai gali nuo menkniekio skirtis. O juk ir sueities metu skirtingai iškaistama - tad pilnai gali vieną kartą paveikti, kitą - nepaveikti.

cool.gif tada gerai 4u.gif šį mėn, jau kažkaip O nebesitikėjau doh.gif Gerai, kad nenustojau OV testus darytis ax.gif Ryt, kaip ir blankti turėtų g.gif jie nėra lb jautrūs 40. O vakar buvo abu vienodo ryškumo, šiandien jau testinė linija žymiai ryškesnė, nuotraukose tiek nesimato... MB fotiką išsivežęs, teko su tel. fotografuoti... Gal spėsim dar užtaikyt, nes MB tik ryte grįš... O ND šiandien ryte tebuvo...testą dariausi apie 16 val.
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 07 08, 17:54)
Sveikos, sveikos  ax.gif

siunciu kol kas dar nestipriu, bet labai virusingu virusiuku ... mirksiukas.gif

user posted image

Aciu , griebiu virusiuka ir tikiuosi , kad ir man pasiseks blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, grįžtu prisibliuzinus smile.gif

QUOTE(TrioSSS @ 2012 07 08, 15:54)
siunciu kol kas dar nestipriu, bet labai virusingu virusiuku ... mirksiukas.gif

labai labai sveikinu thumbup.gif wub.gif

o mano šuolis buvo vienadienis, matyt dėl orų ar dar ko nors. Anubis, nenusimink, vis dar laukiu tavęs biggrin.gif
Nusileidau taip žemai, kur dar nesu buvus. Arba ten geresnis lobis, arba šiaip virstu žuvim BT

Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 08, 18:56)
Nusileidau taip žemai, kur dar nesu buvus. Arba ten geresnis lobis, arba šiaip virstu žuvim BT

nu ir drebeisi i apacia kaip tik galejai, dabar jau kilk brangioji i virsu ir nebesileisk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 08, 17:56)
labai labai sveikinu  thumbup.gif  wub.gif

o mano šuolis buvo vienadienis, matyt dėl orų ar dar ko nors. Anubis, nenusimink, vis dar laukiu tavęs biggrin.gif

Na atrodo, db būtų pats laikas pakilimui 4u.gif
Atsakyti
Triosss, sveikinu 4u.gif

Nesinori įkyriai brukti "reklamos", bet gal dar atsirastų norinčių lankyti šiuos natūralaus šeimos planavimo mokymus? 4u.gif

Atkreipiu dėmesį, kad jie skirti ne tik siekiančioms nėštumą atidėti, bet ir norinčioms pastoti nestuke.gif . Kiek stebiu planuojančiųjų skyrelį SM, tokios žinios ne vienai planiukei galėtų praversti, nes efektyviausiai vasingoji ciklo fazė nustatoma tik pagal vaisingumo požymių derinį, o ne pagal atskirus požymius be jokios sistemos, tuo labiau BT parodo tik jau įvykusią ovuliaciją, o ne jos artėjimą, kas norint pastoti yra svarbiausia.

Kol kas vis dar yra vietų (vasara - atostogų metas), o proga tikrai neeilinė - kažin ar ateityje tokios konsultacijos bus visiškai nemokamos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 08, 18:56)
labai labai sveikinu  thumbup.gif  wub.gif

Laba, eina sau tikrai. Nu nieko gal dar pakilsi mirksiukas.gif

Mano tai isvis nesamones kazkokias paiso doh.gif

http://www.babyplan..../159107-anubis/

Triosss didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Mane mano grafikas jau nervuoja belekaip doh.gif
http://tevu-darzelis...106@120625f8848
Atsakyti
Labas rytas,
http://www.babyplan....tab__charts?c=9
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 09, 08:08)

Aga&aga, gerai laikaisi 4u.gif

aš tai po truputį lyg ir pradedu leistis, jeigu tai galima būtų laikyti leidimusi BT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merope87: 09 liepos 2012 - 07:13
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 09, 07:08)

labai graziai laikaisi.. mirksiukas.gif
Atsakyti