Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

Dekui darkart, bandysiu stebet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 13, 09:06)
Kazkokia keista ta savijauta mano, pilva maudzia jau kelinta diena, toks vaizdas kad mmm tuoj ateis. Bet lyg ir ankstoka dar butu  g.gif

praeitą ciklą aš iškart po O ėmiau jaust pilvo maudimą ir maudė iki pat mm.
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 13, 22:07)
per ovuliacija jis turi buti pakiles ir minkstas kaip zandukas  mirksiukas.gif na ne visom gal jau buna jis toks minkstutis kaip zandas, bet vat kazkur esu skaiciusi, einu paieskosiu kur ir imesiu linka  mirksiukas.gif
Papildyta:
Nevaisingu metu, prieš ovuliaciją, gimdos kaklelis bus: žemai, kietas kaip nosies galiukas ir užsivėręs. Prie jo nebus gleivių, arba jos bus tirštos lipnios.

Artėjant ovuliacijai jis pakils (kartais jo net neįmanoma pasiekti), taps minkštas kaip skruostas ir bus atsivėręs, gali tilpti net piršto galiukas. Prie gimdos kaklelio pastebėsite vaisingųjų gleivių.

O po ovuliacijos vėl nusileis žemyn, užsivers, bei taps kietas, gleivės vėl rodys nevaisingumo požymius.

Jei nusprendėte stebėti gimdos kaklelį, jums bus daug lengviau suvokti gleivių požymius. Svarbu tai daryti kiekvieną dieną, kad galėtumėte pastebėti skirtumą.

Papildyta:
Gal dar cia ka nors rasi i savo klausima  mirksiukas.gif

O cia tai aukstasis pilotazas bigsmile.gif niekad nesu tikrinus kakleli...daba galvoju, ar aplamai taip paprasta ji pasiekti biggrin.gif geras cia thumbup.gif nu merginos,jus tikros virtuozes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 07 13, 22:41)
O cia tai aukstasis pilotazas bigsmile.gif niekad nesu tikrinus kakleli...daba galvoju, ar aplamai taip paprasta ji pasiekti biggrin.gif geras cia thumbup.gif nu merginos,jus tikros virtuozes thumbup.gif

kai nori ismoksti ir tu aukstuju pilotazu lotuliukas.gif siaip reikia dirbti iskarto nelabai ka ir susigaudysi (bent jau man taip buvo) ir dabar nesu specas ant to kanto, bet jau vistiek si ta atskiriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pagalvojau, kad OT turbūt gal nebepirkt, užteks matavimo ir bandyt atkalt ND kas antrą dieną, pagauti ritmą. Bent vyras bus laimingas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 13 liepos 2012 - 22:11
QUOTE(Ragany @ 2012 07 13, 23:11)
Aš pagalvojau, kad OT turbūt gal nebepirkt, užteks matavimo ir bandyt atkalt ND kas antrą dieną, pagauti ritmą. Bent vyras bus laimingas biggrin.gif

tinka ir toks variantas thumbup.gif tada tikrai neprasausite O jei ir nesektumei su BT mirksiukas.gif kaip sakant kas antra diena vis "papildymas" butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Kiek cia idomybiu per diena ivyko bigsmile.gif As pati si cikla nematuoju BT bet labai laukiu rytojaus ryto pasiziureti jusu BT ir kai kuriu mergaiciu NT ax.gif 4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 07 13, 21:11)

As laukiu nesulaukiu kito ciklo, jau SB pasakiau, daryk ka nori, as kita cikla vel pradedu matuot BT blush2.gif aisku jei sis ciklas bus nesekmingas, nors labai tikiuosi kad bus priesingai

Labanakt ir gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
dariau vakar NT neigiamas vel, net vaiduokliuko nera g.gif, mmm tai ir nera gal ryte prasides g.gif, mano ciklas 24d, gal kazkas blogai g.gif
Atsakyti
Labs ryts.
Katra čia statėt už O vakar? Galėjau siūlyt lažybų, būč laimėjus biggrin.gif
Stoviu vietoj doh.gif
http://tevu-darzelis...106@120625f8848
Pastebiu bišk tąsių skaidrių gleivių, bet labai mažai. Obettačiau, va ką radau pas kitas mergytes temoj, tai matomai nelabai kažką ir reiškia. O šiandien jau ir 20 CD. Pas mane ciklas 28 dienų būdavo..
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2012 07 11, 14:44)
As kazkur skaiciau, kad jeigu Egg isskyros pasirodo kelis kartus per cikla, tai rodo O nebuvima. Nezinau ar tai tiesa, pas mane tu egg daug buvo ciklo pradzioj, jau galvojau " as jau po O"  nail.gif o tempa 36.6 iki dabar, t.y.18CD laikosi, taigi ne po O. Susimaisiau visiskai, nebezinau kuo tiket  unsure.gif

QUOTE(Shalilah of Persia @ 2012 07 11, 15:01)
Ir as ta pati skaiciau, taciau cia labiau, kai buna po pora trejeta dienu tu eggwhite, ir atsiranda jos bet kuriuo ciklo metu - tada gali nebuti Ovuliacijos.
Man visad buna  6 dienas pries O, kasdien. O tada savaite po O - viena diena ar dvi, nezymiai. Kai pirma syki pastebejau, apsidziaugiau - maniau OOOOOOooooh, pozymis  lotuliukas.gif Tada ir apsisvieciau, kad tai vadinama antruoju estrogeno pakilimu, del kurio mums po Ovuliacijos ir buna salta, o dar kartais jis gali sutapti su implantaciniu pakritimu.
Pas mane tu "pakritimu" ir trifaziu grafiku jau tiek buve, kad... irnesakyk.gif  biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif pasirodau ir as su savo BT, mmm dar nesulaukiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakšt*: 14 liepos 2012 - 06:34
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 14, 07:32)
Labas rytas  mirksiukas.gif pasirodau ir as su savo BT, mmm dar nesulaukiau  schmoll.gif

irgi kažkokie kalnai kalneliai, pakalnės nuplikę. unsure.gif
Ė, čia gal orai veikia, ar mėnuliai kokie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 07 14, 07:35)
irgi kažkokie kalnai kalneliai, pakalnės nuplikę.  unsure.gif
Ė, čia gal orai veikia, ar mėnuliai kokie unsure.gif

neisivaizduoju net user posted image nuo vakar vakarao velaus dar kairiji sona paskaudena tai vis pamastau ar nereiks kokios ligonines pasiekti.... doh.gif
Atsakyti