Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(RedHair @ 2012 07 17, 14:14)
Bet kaip anksti testas parodė  bigsmile.gif

Aš tą pati jau norėjau rašyti.. Na džiugu, džiugu, kad šias mėnuo čia toks vaisingas daugeliui thumbup.gif
Sveikinu, toma22 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 07 17, 13:31)
Aš tą pati jau norėjau rašyti.. Na džiugu, džiugu, kad šias mėnuo čia toks vaisingas daugeliui  thumbup.gif
Sveikinu, toma22  4u.gif

Aciu, truputi per anksti sveikint smile.gif testukai 10miu jautrumo, dariausi kai pajutau pozymius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toma22: 17 liepos 2012 - 13:35
QUOTE(toma22 @ 2012 07 17, 13:13)
Si menesi prisimatavau smile.gif

5 ciklas po persileidimo, is ju vienas - cheminis nestumas, sikart nedrasiai tikiuosi geriausio ax.gif

thumbup.gif Liniu, kad viskas būtų gerai 4u.gif

QUOTE(Anubis @ 2012 07 17, 13:14)
nieko jis man neliepe butent, sake gerk toliau, viskas. Toks keistas jis labai, nei ko paklausi nei ka.  doh.gif
Zodziu vistiek reik laukt, ateis tos mmm kaip supratau ar su juo ar be.
O po to matysiu ka daryt.
aciu  4u.gif

o kiek dienų jau geri g.gif nes, man du kart kai skyrė (vieną kartą buvo cista, antrą kartą mmm 3 mėn buvo dingę) tai po 10 tabl. liepė sugert ir laukti mmm.

QUOTE(toma22 @ 2012 07 17, 13:34)
Aciu, truputi per anksti sveikint smile.gif testukai 10miu jautrumo, dariausi kai pajutau pozymius  smile.gif

o ką jautei bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 17, 14:52)
thumbup.gif Liniu, kad viskas būtų gerai  4u.gif
o kiek dienų jau geri  g.gif nes, man du kart kai skyrė (vieną kartą buvo cista, antrą kartą mmm 3 mėn buvo dingę) tai po 10 tabl. liepė sugert ir laukti mmm.

7 dienas jau geriu
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 17, 13:52)
o ką jautei  bigsmile.gif  g.gif

lengva pilvuko maudima nuo kazkur 6DPO, krutu ir speneliu jautruma. 8-9 DPO padidejo areoles. Kol kas tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 17, 14:08)
7 dienas jau geriu

3 liko, taip suprantu? Turėtų tau mmm iššaukti ... Viskas, atrodo, normalu... g.gif
Aišku, galėjo jis ten konkretesnis būti... cool.gif

QUOTE(toma22 @ 2012 07 17, 14:09)
lengva pilvuko maudima nuo kazkur 6DPO, krutu ir speneliu jautruma. 8-9 DPO padidejo areoles. Kol kas tiek smile.gif

4u.gif
Atsakyti
ziuriu panales jums anksti testukai jau parodo vaiduokli .. smile.gif nuo tokiu zinuciu man noras jau pasidaryti irg NT , Ryt bus 10DPO . bet gal iskentesiu nepasidarysiu mmmm tik sekmadieni turi ateiti ..
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 07 17, 12:42)

Na man tai viskas normalu, nes D reikia gerti nuo 16 cd 10 dienų, nenutruakiant, kaip kai kuri mergaitė ir rašė, arba iššauks mm arba padės įsitvirtint vaisiui, nepergyvenk, viskas normalu.
Atsakyti
nekyla mano bt auksciau 36,8
http://tevu-darzelis...607@120622e936b
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 07 17, 16:06)

Jeigu tai įprasta Tau kūno temperatūra, tada viskas gerai ir nerimauti nereikėtų smile.gif
aš visą laiką maniau kad esu iš šaltakraujų giminės, bet va kai pradėjau matuotis, tai net per mm BT laikėsi ant 37,0°C lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 17, 09:10)
Pas ginę eilės. Aš esu užsirašiusi liepos 27-ai (kaip žinodama!) O anksčiau nemanau, kad ką patartų - kai matavausi progesteroną kadaise, buvo ne aukščiausias, bet telpantis į normas - ko gero, su tokiais rezultatais duphastono neskirtų. O daugiau ko nelabai ir sugalvosi vaikelio išsaugojimui. Bent jau man neliepė ypatingai anksti atbėgti, jeigu pastočiau, tad nekelsiu aliarmo smile.gif

kokios superines zinios thumbup.gif

as tavo vietoje issitirciau PRG, blogiau juk nebus.. o tekainuoja čų LTL Geromedoje.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 07 17, 16:34)
kokios superines zinios  thumbup.gif 

as tavo vietoje issitirciau PRG, blogiau juk nebus.. o tekainuoja čų LTL Geromedoje..  ax.gif

Ai, ryte eiti reikia, nepakeliui... Nežinau... Lyg ir pas mane grafikai, nors ir vingiuoti, bet su pakankamu skirtumu tarp fazių paprastai. Žinau, kad neblogai būtų pasidaryti, bet kaip ten nusigauti, prisiversti nuvykt...
Atsakyti