Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas....

QUOTE(Anubis @ 2012 07 10, 10:00)

as ir nesupratau, ka norejo cia pasakyti g.gif spamas matyt..... net nebandziau atidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 07 10, 09:09)
Pakšt ir mereope87, gražiai laikotės, kada testus gadint pradėsit? smile.gif

Aš tai kantrybės turiu, tai lauksiu mm dienos blush2.gif nes požymių jokių nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2012 07 10, 10:32)
Aš tai kantrybės turiu, tai lauksiu mm dienos  blush2.gif  nes požymių jokių nėra  unsure.gif

is kur jus merginos tiek kantrybes turit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 07 10, 08:10)
As sakyciau kad jau 20 diena O ivyko , bet kodel nebrezia  g.gif

Nebrėžia, nes požymiai nesutampa: kiaušinio baltymo išskyros pasirodė jau BT kažkiek užkilus, tai programėlė ir negali susigaudyti, kur brėžti, bet kad ovuliacija įvyko - aišku thumbup.gif

O su manimi karščiai irgi šposija. Itin žema poovuliacinė BT išlieka. Savaitgalį matavau žymiai vėliau - dėl to aukštesnė, o realiai - vos 36.6... Nėštumu nekvepia, o ir ovuliacija vargu ar pilnavertė šį kartą. Džiaugiuosi tik, kad išskyrų ir perštėjimo sumažėjo, jaučiuosi daug geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 10 liepos 2012 - 09:41
Vylabusle cia apie mane kalbi? biggrin.gif

Na svarbu kad geriau jautiesi, tai kita menesi jau normaliai cikla pradesi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anubis: 10 liepos 2012 - 09:47
Labu 4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 07 10, 06:19)
Labas rytas. Aš jau turbūt O nebesulauksiu. Ir aplamai, gal aš problemų turiu su ja unsure.gif Seniau gi BT nematavau, kai buvo laikrodinis ciklas, anas mėnuo buvo gražus, o šis kažkokia nesąmonė. Galvoju, gal vaistai kartais paveikė, nes ginė užpylė kažkokių ant kaklelio žaizdelės unsure.gif
http://tevu-darzelis...106@120625f8848

Dar laiko yra 4u.gif Labai kažko į mano panašu smile.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 07 10, 06:29)
Aij, žinokis, pas mane durni sutapimai, kai tik ginė pasikrapšto, taip kažkas nebe taip  doh.gif O beje, ir gleivių nėra, galima sakyt sausa.. Na, pasiimsiu darban pora testų, mėginsiu pasidaryt.

va, man irgi tas pats - nusikelia ciklas....stresą matyt patiria...ar kas ten... doh.gif Dėl sausumo, tai pagal mano ciklą, tai iki pasirodant OV testui +, buvo sausa...o po to...po truputį ir tai nėra, kad kriokliai bėgtų smile.gif

QUOTE(merope87 @ 2012 07 10, 07:02)
Labas rytas visoms smile.gif
pasirodau ir aš su savo BT
Kol kas dar laikausi  smile.gif

thumbup.gif

Mano BT šoktelėjo šį rytą, taigi, O, tikrai buvo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 10, 10:49)
Mano BT šoktelėjo šį rytą, taigi, O, tikrai buvo.  bigsmile.gif

nieko sau SOKTELEJAU, cia jau kaip atsispyrei tai ir pakilai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 10, 09:51)
nieko sau SOKTELEJAU, cia jau kaip atsispyrei tai ir pakilai gerai  thumbup.gif

blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aukštai kilus, galiu skaudžiai kristi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 10, 10:57)
blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aukštai kilus, galiu skaudžiai kristi  doh.gif

o tu nekrisk sedek kaip lordas virsuje ir stebek visus kas apacioj sliauzioja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 10, 09:58)
o tu nekrisk sedek kaip lordas virsuje ir stebek visus kas apacioj sliauzioja  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
kai pagalvoju, jau buvau nurašius šį ciklą, kaip anovuliacinį, o čia šast ir O atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2012 07 10, 11:03)
lotuliukas.gif
kai pagalvoju, jau buvau nurašius šį ciklą, kaip anovuliacinį, o čia šast ir O atsirado smile.gif

as visada sakau reikia gerai pagazdinti termometra ir pamatysi kaip uzkyla lotuliukas.gif isbandyta lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As varvinu seile ziuredama i jusu BT doh.gif prisizadejau SB kad nematuosiu si menesi BT tai reikia teseti pazada nors taip nagus niesti is ryto paimti termometr ir pasimatuoti. Kazkokia priklausomybe lotuliukas.gif

QUOTE(merope87 @ 2012 07 10, 06:02)
Kol kas dar laikausi  smile.gif

QUOTE(Anubis @ 2012 07 10, 06:08)

Laikykites mergaites ir nekriskit visus 9 menesius 4u.gif

QUOTE(Pakšt* @ 2012 07 10, 09:41)
as visada sakau reikia gerai pagazdinti termometra ir pamatysi kaip uzkyla  lotuliukas.gif isbandyta  lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti