Įkraunama...
Įkraunama...

Scientologija

Asmeniškai nesutikau, bet vyras pažįsta vieną moterį, ji toj sektoj labai svarbi, bet kol nelenda, tai neužkliūna. Nors aplinkiniai jos baiminasi, jei prieina per vakarėlį pabendraut, tai bijo, kad į sektą neįtrauktų biggrin.gif Tokios bent kalbos sklando. Ir motina jos nepatenkinta. O jai gerai, šeimos nesukūrusi, tai po pasaulį laksto su savo sektantais.
Įdomumo dėlei kritiškas straipsniukas:

http://www.straipsni...a/puslapis/9014
Atsakyti
Toks gana piktas straipsnis biggrin.gif Bet patiko paskaitineti 4u.gif
Man nesuprantamas zmoniu kisimasis i kitu zmoniu asmenini gyvenima 4u.gif
Suprantu, kai zmones patys paraso ar papasakoja , ka nori pasakyti, bet kai kisamasi i zmoniu gyvenimus jega, be jokio sutikimo, atsiklausimo.
Kai naudojamas psichologinis spaudimas doh.gif Jei yra tai patyrusiu, tai zinos apie ka as ax.gif Kai stengiamasi ivairaiusiai budais gasdinti, saipytis g.gif ir po viso to dangstytis po Dievo tarno, angelo ir dar kas zino kuo doh.gif
Atsakyti
Youtube yra visokiu filmuku apie Scientlogija ir aktoriu ten galima pamatyti, zmoniu istoriju apie tai kaip jie nuo vaikystes buvo uzverbuoti, kaip jiems isejus is tos organizacijos, ju seimos ju atsizada( kurios priklauso tai paciai organizacijai), rodo,kaip juos sekioja ivairios masinos, tie patys zmones. Yra vienas dokumentinis filmukas, kuriame buves tos organizacijos apsaugos darbuotojas pasakoja apie savo buvusi darba, kai isejo, nes suprato,kad tai tikrai ne Dievo ir tikejimo organizacija, kad ten stipriai plaunamos smegenys zmonems, kad jo darbas budavo rinkti ir filmuoti medziaga, kuria veliau galima buti panaudoti,kaip santaza, kaip spaudima. Medziaga renkama panaudojant parduotuviu, restoranu, aerouostu,keliu filmavimo kameras, isilauzius programisiams, dazniausiai budavo uzverbuojami paprasciausiai toje srityje dirbantys tu paciu firmu darbuotojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(toks @ 2009 05 05, 16:34)
Diskutuoti nenoriu. Neparasyti negalejau, nors dauguma gal tai esate girdeje ne karta ir ne du.
Apie zaidimu, kuriu nesuprantame/tate pavoju. Apie pavoju kuri neigiate, bet kuris yra labai realus. Apie pacias ivairiausias ezoterines patirtis, kurios yra tiesiausias kelias ir atviriausios durys setonui. Labai daznai ezoterika, astrologijos, burimai, horoskopu sudarinejimai pristatomi kaip mokslas, kaip kazkas ko tamsuoliai tradiciniai krikscionys nesuvokia ar nepripazista neva bijodami prarast savo itakos sfera. Taip zaidzia setonas (sakau tai atviru tekstu), apgaudamas zmogu, pateikdamas visa bjaurasti kad ir  labai graziu nepripazinto visuotinai mokslo pavidalu ir pan. Nes kaip blogio juk nepateikines wink.gif Kas rinksis jei bus nepatrauklu? Be abejo renkasi zmogus ir tik jis pats atsakingas uz tai ka renkasi, bet tie jo veiksmai atveria vartus Dievo ar setono veikimui jo gyvenime. Tokios progos piktasis nepraleidzia, imdamas labai didele kaina. Todel bukime budrus ir tirkime ka renkames. Sakysit astrologija mokslas? Mitas. Ne neneigsiu, kad zvaigzdes zmogaus gyvenime neturi itakos ar planetus. Turi potvyniams , turi ir zmonems fiziniu savybiu , slegio, del to gal nuotaikos ir pan. prasme. Bet ne gyvenimui , ivykiams ar taip megstamam liksniuoti likimui !!! Ir jei kam atrodo, kad zvaigzdes kalba, kad "pataiko", bukite ramus (tiksliau nebukite) - ne zvaigzdes jums kalba, o piktasis, po dalimi tiesos paslepdamas gerokai didesni mela ir imdamas skolon uz pasitikejima juo labai brangiai. Zmogu, ji uzvaldydamas ir naikindamas. Kortos, kitokei burimai tas pats. Tas pats visa ezoterika, neva slaptasis mokslas...Dievas nuo zmogaus nieko neslepia, kaip tik pats save zmogui apreiske savo Sunuje Jezuje. Tad bekite nuo ten kur isgirstate apie tik isrinktiesiems prieinamus ir suprantamus mokymus ar pan.
Dabar apie visokias energijas. Atsirado n "gydytoju",  gydanciu visokiomis aiskiai neivardijamomis kosminemis ir pan. energijomis. Panasiai ir visokios ajurvedos, uzkalbinetojos ir t.t. Nera jokiu neaiskiu energiju, egzorcistams jos aiskiau nei aiskios, piktoji dvasia wink.gif Pasidomekit. Didziule dalis ju pacientu "pacientu" - zmones kazkada isileide i savo gyvenimus setona pasislepusi po ezoterikos vardu . Ne, ne is blogos valios - kas is smalsumo horoskopavosi, kas pats nemanydamas kad ka blogo daro bure, kas norejo pagydyti vaika... Paprasti eiliniai geros sirdies zmones. Bet jei manydamas, kad tai egzotinis saldesis ar labai sveika naujiena/seniena, suvalgysi tau ikista nuoda, nuodas del tavo nezinojimo netaps maziau nuodingu. Sakot ir pagyja ir horoskopai pildosi ir tas ir anas suveikia? Zinoma ! Kaip kitaip setonas prisivilios ir apgaus - jis imituoja Dieva, moksla ir t.t., t.y. kas teigiama...deja yla islenda is maiso veliau, kartais su labai sunkiomis pasekmemis, net labai stipriais apsedimais. Todel ziurekite, atidziai tyrinekite kas yra kas, o ne prisiklause kaip pasiseke kaimynei pulkite i tas pat zabangas. Nera geros ezoterikos. Tiesa kai kurie ezoterikai megsta sakyti kad nera aiskiai nei gerio nei blogio ir t.t. Dar vienos pinkles zmogui supainioti...gaila, bet pavyksta, zmones patikeje savanoriskai renkasi tas pinkles. Ir tampa ikaitais.
Nera ten ir per spiritizmo seansus kad ir zaidziant kvieciamu pazistamu, artimuju ar istoriniu asmenybiu dvasiu. Dievas labai aiskiai paskirsto kam cia, kam ten. Susitiksime kai bus duota. Taigi jei per spiritizmo seansa su jumis kazkas (net ir adateles atveju) - kazkas prakalba, prakalba setonas. Ir pakviestas neiseina, o "dirba" jau savais tikslais wink.gif Apsesdamas net ne "vienu komplektu" - ir pykcio ir depresijos,agresijos ir kt. piktosios dvasios, naikindamos zmogaus asmenybe ir trypdamos ja. Pasireiskiancios sventu dalyku panieka, baime ir t.t. Tai lyg jo "triumfas" uzimant zmogu, kurio paskirtis buti Sventosios Dvasios sventove.
Ka daryti - neprasideti su neaiskios kilmes "pagalbininkais", nes kai pradedi dometis jie yra pernelyg aiskus. Deja.
Praktikuoti sakramentus. Cia rimciausia pagalba.

Tai yra ne juokas ir ne pasakos. Saugokit save ir savo artimuosius.

Patikesit, pasityciosit, pareplikuosit skepriskai ir pan. man neidomu. Mano darbas bubo parasyti jums. Informuoti. O gyvenime renkames patys su kuo ir kaip eiti. Tiesiog perskaite rinksites zinodamos, kad apie tai jus kazkas kam tai rupi perspejo. Kad nebutu taip, jog "nieko nezinojau".

o cia pasisavinto zmogaus gelbejimo iliustracija. Neradau to ko norejau - yra gan issamus ir informatyvus filmas rusu kalba apie apsedimus  kaip tik ezoterikos deka, paziurekit jei rasit. Apie egzorcizma staciatikiu baznycioje. Atidziai klausant.
http://www.youtube.c...feature=related

Be zmogaus pritarimo blogiui tai neivyksta, nors mano, kad tik gydosi, tik zaidzia ar tik zvaigzdeles skaiciuoja. T.y. perka kate maise, nepaziureje kas jame. Ziurekite ir domekites.
Daugiau pasakyti nieko nenoriu. Mano tikslas buvo informuoti. Nes man tai rupi ir ne visai tas pats, kas gali nutikti kitiems. Geriausiai butu taip palikti ir tema uzdaryti, nors abejoju ar taip bus. Mes esame Dievo, nepamirskim to susigunde "egzotika".

Pasidalinu, nes pati tik nesenai ta perspejima pastebejau 4u.gif
Atsakyti
nu kad neissilavines kaimas cia parase. pats iklimpes i katalikiskus sakramentus. tai juk irgi ritualai, kuriais ieinama i kontakta su dvasiniu pasauliu. akivaizdu kad dvasinis pasaulis sukelia daug baimiu tam zmogui, prisiskaityta samokslo teoriju ir nebezinoma ar kuo galima pasitiketi. nu va ir rezultatas.

labiausiai prajuokino ajurveda nuteista smile.gif musiet nezino kas ta ajurveda. lietuviska zoleliu arbata pirkta is kaimo zolininkes irgi turbut velnio spastai biggrin.gif

kaip egzorcistas.lt puslapyje skaiciau topini pareiskima, kad jeigu skaitete Hari Poteri, tai jums jau velnia isvaryt reikia tongue.gif o ka, brolius Grimus irgi skaiciau, ir Anderseno pasakas su malonumu tongue.gif

sveikas protas ir minimaliai savisvietos dar niekam nepakenke.
Atsakyti
O as to " neissilavinusio kaimo" pasisakyme labai daug teisybes radau 4u.gif
Man tikrai nesvarbu kaimas, psichologas ar mokslininkas kazka paraso 4u.gif
Man nerupi ir zmoniu IQ 4u.gif
Ziuriu cia visi labai megejai visus shizofrenikais ir psichiskais vadinti " Religijos ir Ezoterikos" skirelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2012 07 27, 16:59)
O as to " neissilavinusio kaimo" pasisakyme labai daug teisybes radau  4u.gif
Man tikrai nesvarbu kaimas, psichologas ar mokslininkas kazka paraso  4u.gif
Man nerupi ir zmoniu IQ  4u.gif
Ziuriu cia visi labai megejai visus shizofrenikais ir psichiskais vadinti  " Religijos ir Ezoterikos" skirelyje 4u.gif


Todėl, kad čia visokių susirenka smile.gif
Atsakyti
Pasisakysiu smile.gif galima iš visur po truputį pasiimti, prisitaikyti ir nebūtina aklai nerti ir priimti visko už gryną pinigą.
Kai paskaičiau egzorcistas.lt, susidarė įspūdis, kad net nuo homeopatinių vaistų reikia bėgti kaip nuo velnio. O nuo chemijos nereikia bėgti? :)Ilga diskusija, nenoriu plėstis.
Kol kas atrodo, kad visuose mokymuose yra pradinė panaši dalelė tiesos, tik širdimi reikia atsirinkti ir nebristi kažkur gilyn į pievas:)
Nėra jokių kaimiečių, neišprususių, tik yra žmonės, kurie tuo tiki ir bando kitiems įrodyti (kartais regis net agresyviai).
Atsakyti
Man straipsnis atrodo pakankamai nuosirdus, su prasme padeti, pasidalinti nuomone, o ne baimemis g.gif
Jei kazkas to nera patires, tai neperskaitys kaiko tose eilutese 4u.gif
Niekada nebuvau ilindusi i egzorcisto puslapi, bet kai jau buna labai perdetai parasyta doh.gif
As dar labai daug kuo netikiu, nes manes tai tiesiog nedomina, domejausi tik tuo,ka teko patirti ir isgyventi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 07 27, 19:02)
Todėl, kad čia visokių susirenka smile.gif

Jie irgi turi teise rasineti 4u.gif skaityti 4u.gif Kas zino ka jie isgyvena 4u.gif
Tarkim veziu serganti zmogu taip akivaizdziai vadintu vezininku g.gif
Atsakyti
As gyvenime nelysciau i JOKIA sekta.. aisku yra posakis: niekada nesakyk niekada, bet juk mes mastantys, turintis smegenys organizmai, tai juk zinom pasekmes ir .tt pilna informacijos, pilna istoriju.. netikiu, kad zmones nesupranta kur lenda.. nebent eina ten vedimi smalsumo, o poto jau kapiec.. Scientologija, tai is vis man bauginanciai skamba.. kiek esu macius video apie tai ir t.t
Papildyta:
QUOTE(Sypsokites @ 2012 07 09, 01:55)
Pazistu zmoniu, kurie pradeje mokytis scientologijos susitvarke su alkoholizmu, narkomanija, susirado darbus, sukure seimas.. nieko bloga jiems ta scientologija nepadare. priesingai, susitvarke gyvenimus. bet zmones klauso apiue scientologija kaip apie koki mara, as ziuriu i tai kaip i smegenu isvalyma nuo neigiamu isgyvenimu, patirties del ko ir atsiranda ligos, nelaimes, problemos..


o apie priverstinius abortus nieko nepaskojo? laimingi sukure seimas.. netikiu.. sakot cia ne sekta? tai tada mes skirtingai suprantam termina ,,sekta''.. smile.gif sakot per prievarta ten niekas nieko nelaiko.. gal.. jie nelaiko tu, kurie jiem nenaudingi, bet tegu pabando iseit zmogus, isbuves ten ilga laika.. ir zinantis visus niuansus.. pazesiu kaip seksis smile.gif gyvenima galima ir kitaip susitvarkyt manau.. ne tokiais pavojingais ,,tikejimais''.. sorry, cia tik mano nuomone.. ne mano reikalas kas kur eina ir ka daro.. tik poto net pikta ir graudu, kai per tv verkia ant viso svieto, kad nebezino ka daryt, kur eit ir zmones gerieji padekit.. doh.gif doh.gif tai gi zinojo kur eina.. nors jei zmogus patiklus, tai.. nu bet cia jau nieks nepades
Atsakyti
Skaitinejau knyga apie Scientologija 4u.gif Tikru tikriausia sekta doh.gif
Atsakyti