Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai augančios gėlės

QUOTE(GRAIKIJA @ 2006 04 27, 19:44)
ar ji tik ne su spygliukais? po lapu? pernai l pavadinimo ieskojau, ir radau biggrin.gif

schmoll.gif nea, neturi ji spygliuku, lapai tokie sodrus, minksti. Na nebent tie spygliai veliau uzaugs g.gif bet abejoju..
Net nezinau kas cia per velnias!? kitur maciau raitosi ant atramos .
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 04 27, 12:59)
idomu kaip si gele vadinas? labai patinka man ji wub.gif

taigi zujka jau užsiminė, kad čia greičiausiai karpažolė (euphorbia). Jų yra labai daug atmainų, čia turbūt viena iš jų smile.gif
Atsakyti
Ne apie tą gėlytę kalbėjau. Toj nuotraukoj, kur senseverija, šalia jos karpažolė auga:)
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 04 27, 12:59)
idomu kaip si gele vadinas? labai patinka man ji wub.gif

pas viena destytoja yra tokiu,klausiau kas cia per gele,sake nezino pavadinimo,bet man ji negrazi,pas ja kazkur 2metru auksvio,sake viena siki patryne lapa,paliete veida ir ja isbere ir pradejo asarot akys,todel vos ja palietus man liepe nusiplaut rankas
Man ji labai negrazi,kai tokia auksta,isstypus lapu mazai,fui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2006 04 28, 15:07)
pas viena destytoja yra tokiu,klausiau kas cia per gele,sake nezino pavadinimo,bet man ji negrazi,pas ja kazkur 2metru auksvio,sake viena siki patryne lapa,paliete veida ir ja isbere ir pradejo asarot akys,todel vos ja palietus man liepe nusiplaut rankas
Man ji labai negrazi,kai tokia auksta,isstypus lapu mazai,fui  schmoll.gif

na del skonio nesigincijama aisku, o gal ir ten netinkamai priziureta buvo, neformuota, todel ir isaugop tokia didele. Jo, kad alergija gali sukelti, tai gali buti, nes jos skystis tas baltas irgi pavojingas. Va CIA raso apie tai, tik angliskai..
Man tai kol kas ji nieko,ziuresim kaip paskiau augs, jei kles keblumu, teks atsisakyti..
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2006 04 28, 16:07)
Man ji labai negrazi,kai tokia auksta,isstypus lapu mazai,fui  schmoll.gif

Su visais karpažoliniais reikia būti atsargiems, ypač vaikus reikia saugoti.
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2006 04 28, 13:15)
Ne apie tą gėlytę kalbėjau. Toj nuotraukoj, kur senseverija, šalia jos karpažolė auga:)

Sita gele irgi yra is karpazoliu (euphorbia), as ja cia forume is vienos merginos pirkau, man labai grazi
user posted image

Tik Grange idetoj nuorodoj ji baisoka, plika, o manoji thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavenska: 29 balandžio 2006 - 08:26
Tik labai būkit atsargios, kad neįsidurtumėt. Man taip nutiko, o dar ir ištraukti spyglio galo nepavyko, tai žiauriai skaudėjo.
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2006 04 29, 09:28)
Tik labai būkit atsargios, kad neįsidurtumėt. Man taip nutiko, o dar ir ištraukti spyglio galo nepavyko, tai žiauriai skaudėjo.

Si rusis neturi spygliu.
Atsakyti
Pas mane tokia paprasta, kur tokie stulpai auga. O šiaip visų skystis labai nuodingas. Su šia dar atsargiau, nes labai lapuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2006 04 29, 08:21)
Sita gele irgi yra is karpazoliu (euphorbia), as ja cia forume is vienos merginos pirkau, man labai grazi
user posted image

Tik Grange idetoj nuorodoj ji baisoka, plika, o manoji  thumbup.gif

jo, tavo thumbup.gif ! labai grazu! kiek metu gelytei?
ant greicio ieskojau, tai pirma pasitaikiusia nuoroda ir idejau, ne vien del geles, kiek del aprasymo.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 04 29, 11:13)
jo, tavo  thumbup.gif !  labai grazu! kiek metu gelytei?
ant greicio ieskojau, tai pirma pasitaikiusia nuoroda ir idejau, ne vien del geles, kiek del aprasymo.

Nezinau kiek metu, nepaklausiau kai pirkau blush2.gif as ja dar tik pora menesiu turiu
Atsakyti