Įkraunama...
Įkraunama...

Mormonai

Perdaug sia religija nesidomejau. Bet lankau anlu kursus 2 x savaiteje (jau ne vienus metus). Valgyti negavau nei karta, kaip cia buvo rasyta. Esu kategoriskai nusiteikusi pries sektas ir visokias religijas. Bet sie vaikinukai (misioneriai) verti pagarbos, vien del to kad gyvena grazu, rimta gyvenima, juk ir mamytes salia nera pakontrolioti, o jiems uzdrausta daug kas. Ir didziausias kontrolierius - sazine. (Uzdrausta viskas kur yra kofeinas - tai ne tik arbata, kava, koka-kola, o energetiniai gerimai tai isvis bomba, nekalbant jau apie narkotikus, piktnaudziavima vaistais, bet kokie alkoholiniai gerimai), jie uz gyvenima santakoje. Graziai atrodo kaip 20-meciai turi tokias rimtas nuostatas. Nesiolaikiskas.
Budami misioneriais(2 metus) jiems uzdrausta dar daugybe dalyku, net TV, internetas, laiskai i namus ribojami, spauda, Grieztas rezimas gultis ir keltis. Nesu girdejus kad kada ka nesvankaus kalbetu, net mus sudrausmina, kai pablevyzgojam pamokeliu mertu. Labai rimti, mandagus, tikrai neikyrus su savo tikejimu. Nezinau, kiek ikyrus gatveje, bet per anglu pamokas apsoliuciai jokios agitacijos nera - kitaip nelankyciau.
Kiek supratau, maldu neturi, o tik mintimis kreipiasi i Deva iprasydami, ir dekodami jam. Meldziasi nuleide galvas ir kai kurie uzsimerkia. 10 Dievo isakymu labai panasus i musu, kas skaite biblija, sako kad irgi panasi. Jie netiki Sventaisiais, Marija, paveikslais, kryziais ir t.t. Jiems nesimeldzia. Tai paaiskina (neturek kitu Dievu, tik mane viena)
Atsakyti
Mano vienos drauges visa seima ten eidavo kelis metus.Tai jai pinigu baznycia net isskyre,ir visai nebloga sumele, nes ji dantis porceliano susidejo biggrin.gif ,na ir sakydavo,kad maisto i namus atnesdavo vaikinukai.O kai daresi remonta,tai ir vel, talkos nemazos buvo.
Dabar nebesilanko ji, tik jos vaikai buna nubega, nes ten draugu yra susirade.Manau,kad tik naudos ieskojo sau ir tiek.O kad butu kazka apie ju tikejima sakiusi,tai...net nepamenu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunasada @ 2008 04 09, 04:52)
Budami misioneriais(2 metus) jiems uzdrausta dar daugybe dalyku, net TV, internetas, laiskai i namus ribojami, spauda,

tai dar vadinama smegenų plovimu smile.gif
Atsakyti
nepažįstu mormonų.
Atsakyti
Vakar žinios pasakojo-kaip mormonų visą krūvą susėmė, kažkokioj rančoj mergaitėmis kaip sugulovėmis seni diedai naudojosi, tos ištrūkt negalėjo.
Atsakyti
QUOTE(kaunasada @ 2008 04 09, 03:52)
Budami misioneriais(2 metus) jiems uzdrausta dar daugybe dalyku, net TV, internetas, laiskai i namus ribojami, spauda, Grieztas rezimas gultis ir keltis.


Gal isvis vertetu issikraustyt i dziungles ir ten mormonintis - nei Tv, nei interneto ten, nei spaudos biggrin.gif

Pas mus daznai uzsuka tie dorovingieji berniukai, akys stiklines, ikyrumas nenupasakojamas. Kaimyne mano tai stumti pradejo nuo duru vienas ir sakyti, kad jie i svecius eina i buta. Vyras kaip grudo pro duris tai daugiau nepasirode su savo misijom. Tiki ir tegu tiki i ka jie nori, bet man asmeniskai tai labai nepriimtina , kai po butus slankioja ir savo misijas kisa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 12 balandžio 2008 - 22:51

Mane irgi nervina visokios sektos, ir aplamai kai įkyriai ateiviai siulo savo religija. Jau nekalbant kad i namus iena.
Papildyta:
Bet per anglu kursus mes neliečiame religijos, nebent patys ka klausiam.
Zmones turi ivaitu poziuri i ta dalyka. Palyginkime kiek tenka bendrauti su bedeviais, protestantais, bet dirbi, dyveni salia ir religines temos nelieti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunasada: 20 gegužės 2008 - 23:28
Cia gan idomi info rusu kalba
Atsakyti
pries kelias savaites atsikraustem mes prie sauletekio gyvent ir salia dvi baznycios. su viena viskas aisku - ten tu "nauju apastalu" baznycia, uzsirase jie didelem raidem matomoj vietoj. o kita prie pat, grazi tokia, bet ziuriu ko tais visad tuscia ir bobulkos aplink nesitrina niekad. dabar va skaitau ir sakau vaikui kad ten sektos baznycia, nes buvo mum toks klausimas iskiles. ir ji sako, buvau ten kai i wc reikejo po kiemus lakstant, labai geras wc, svarus ir t.t., nepalyginsi su tuo, kas mokykloj biggrin.gif tai labai saunu, kad issiaiskinau biggrin.gif
Atsakyti
aha, ir dar plana nubraize kaip viskas viduj atrodo, labai juokingai sake prie iejimo yra kazkas labiausiai panasaus i registratura, kur visada, kai ji ateina ten i wc, sedi vaikinas ir intensyviai raso. uzdraudziau ten i wc vaiksciot, paaugles, ka gali zinot kam ten kokia dvasia pasirodzius lieps prie ju kibt.
Atsakyti
g.gif taip susimasciau g.gif gal kas zinot, ar mormonai, tai "normali" religija ar sekta?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 04 22, 16:19)
g.gif taip susimasciau  g.gif gal kas zinot, ar mormonai, tai "normali" religija ar sekta?



laba diena, o kas yra 'normali' religija? ar yra tokia religija kuri nera tarpininkas tarp Dievo ir Zmogaus....

kodel zmogus nenori kalbeti pats su Dievu o sumoka ar praso kad kiti gal but pakalbetu su jo uz jos..
Atsakyti