Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja Ringuvos produkciją?

QUOTE(audradv @ 2011 01 22, 14:39)
O tai yra ir automatinėms mašinoms g.gif , nes aš nusipirkau tai žiūriu, kad ten rankomis skalbti ir mechaninėms skalbimo mašinoms tinka.

Na man tikrai patinka ringuvos produkcija, nu nėra tų bjauraus miltelių kvapo

Užpilu muilo drožles verdančiu vandeniu. Po poros valandų jos ištirpsta ir iš jų pasidaro tokia lyg želė - vientisa masė. Tą masę sudedu į automatinę skalbimo mašiną (tiesiai į būgną su skalbiniais) ir skalbiu sau ramiai thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Ringuvos skystą skalbiklį Balance. Pirkau parodos metu ir tikrai nesigailiu thumbup.gif . Kvapas malonus, skalbia gerai ir nedirgina (neišsausėja) vaikų odos.
Atsakyti
Sveikos merginos, laikas nuo laiko vis paskaitau sia tema. Si karta nusprendziau parasyti 4u.gif Neperseniausiai kai kuriuos Ringuvos produktus pradejau ir as naudoti. Nors vaikiska muiliuka Tindi naudojame nuo gimimo. Turiu pasakyti, kad isbandziusi nenusivyliau - esu patenkinta smile.gif Pirkau skalbikli ir minkstikli Balance. Atrodo jau kazkas rase, pasirodo tai tiesa, jog yra ir demiu valikliu. Butinai reikes pabandyti
Atsakyti
Ūkišką muilą tai senai naudoju,bet viso kito debandžiau,bet kadangi tokie geri atsiliepimai tai verta pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele69 @ 2011 02 01, 14:52)
Ūkišką muilą tai senai naudoju,bet viso kito debandžiau,bet kadangi tokie geri atsiliepimai tai verta pabandyti 4u.gif

Butinai pabandyk, man labai patika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2011 01 22, 18:00)
Užpilu muilo drožles verdančiu vandeniu. Po poros valandų jos ištirpsta ir iš jų pasidaro tokia lyg želė - vientisa masė. Tą masę sudedu į automatinę skalbimo mašiną (tiesiai į būgną su skalbiniais) ir skalbiu sau ramiai  thumbup.gif

o man sakė, kad taip gali mašina kažkaip nuo to muilo užsikimšti g.gif tai aš išsitirpdau muiliuką, supilu į baleiką su rūbeliais, palaikau taip užmerkus apie pusę dienos ir tik tada praskalauju švariu vandeniu, net nereikia rūbelių trinti nei ką, nes visas demes išima thumbup.gif net stebiuosi kokios geros tos muilo drožlės thumbup.gif
Atsakyti
Naudojau muilo drozles, bet dabar nusipirkau muilo riesutuku. Labai patiko demiu valiklis ir ukiski muilai ,,vaikiskas'' bei su kokoso aliejumi. Labai maloniai kvepia ne sintetiniais kvapikliais ir rubai buna minkstuciai. Naudoju vilnai skalbti ir likau patenkinta. Be to, rankos neissauseja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 02, 12:45)
o man sakė, kad taip gali mašina kažkaip nuo to muilo užsikimšti  g.gif tai aš išsitirpdau muiliuką, supilu į baleiką su rūbeliais, palaikau taip užmerkus apie pusę dienos ir tik tada praskalauju švariu vandeniu, net nereikia rūbelių trinti nei ką, nes visas demes išima  thumbup.gif  net stebiuosi kokios geros tos muilo drožlės  thumbup.gif

As taip pat tik pagiriamus zodzius galiu pasakyti Ringuvos produkcijai 4u.gif
Atsakyti
Ukini muila naudoju, o kai bus leliukas bandysim ir miltelius.
Atsakyti
ukiska muila vaikiskiems drabuzeliams skalbti naudoju ir tikrai labai patinka
Atsakyti
Mes jau antrą kartą perkam Ringuvos skalbimo miltelius = muilo drožles. Skalbiau automatinėj ir pyliau į miltelių skyrelį. unsure.gif Kažkaip viskas sėkmingai. thumbup.gif
MB norėjo pirkti Babas skalbimo miltelius, mat pigiau, o aš pasakiau, kad naujagimio rūbeliams noriu tik Ringuvos! schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 10 vasario 2011 - 14:40
Ir aš naudoju ūkinį muilą, tačiau po tiek gerų atsiliepimų reikės pabandyti ir drožles thumbup.gif
Atsakyti