Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja Ringuvos produkciją?

O mes savo skalbimo masina sugadinom su Ringuvos drozelem verysad.gif
Sugedo kaitinimo elementas,aplink kuri aplipo muilas (muilo drozles) ir kazkaip svilo kol perdege,teko keisti nauju,tad daugiau siu dalyku nebenaudojam 4u.gif
Bet kudikiam isties priemones tikrai geros,tik gal labiau skirta paprastom skalbimo masinom tokiom kur vandens kaitint nereikia,arba reikia taip daryti,kaip forumiete rase,istirpinti ir pilti tiesiog tiesiai i bugna ant drabuziu..,bet as jau neberizikuosiu,man uztenka ir Bobas milteliu wub.gif
Atsakyti
Man niekas taip gerai neisima demiu, kaip Ringuvos muilas su tulzim. Ypac gerai is triusikeliu isima kakiuku demes mirksiukas.gif O as darau taip: istrinu deme, palaikau itrynus, kol sumetu drabuzius i skelbimo masina, tada imetu kartu ir ta drabuzi ir tikrai puikiai isplauna 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2012 03 10, 19:56)
Visai neseniai radau skystą Ringuvos skalbiklį ir visai patenkinta esu juo.

O as situo nusivyliau - pyliau i skalbimo masina pagal instrukcijas, bet demiu neisplove g.gif
Atsakyti
SVEIKOS , NAUDOJU ,BET MAN TAI NELABAI schmoll.gif
Atsakyti
JAU KAZKUR METAI LAIKO ATRADAU RINGUVOS PRODUKCIJA. ANKSCIAU NAUDODVAU TIK MUILA, O DABAR NAUDOJU IR SKYSTA SKALBIKLI BALANSE, MINKSTIKLI, BALTIEMS, IR SPALVOTIEMS DARBUZIAMS SKIRTAS PR IEMONES. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif VISKAM SAKAU TIK thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif NETGI MAZYLIA KURIE YRA DAUG KAM ALERGISKI I SITAS SKALBIMO PRIEMONES NESUREAGAVO
Atsakyti
naudoju tik muila,tai demes super isvalo thumbup.gif
Atsakyti
muilo drozles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif is muilas su tulzimi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2012 04 09, 17:35)
O mes savo skalbimo masina sugadinom su Ringuvos drozelem  verysad.gif
Sugedo kaitinimo elementas,aplink kuri aplipo muilas (muilo drozles) ir kazkaip svilo kol perdege,teko keisti nauju,tad daugiau siu dalyku nebenaudojam  4u.gif
Bet kudikiam isties priemones tikrai geros,tik gal labiau skirta paprastom skalbimo masinom tokiom kur vandens kaitint nereikia,arba reikia taip daryti,kaip forumiete rase,istirpinti ir pilti tiesiog tiesiai i bugna ant drabuziu..,bet as jau neberizikuosiu,man uztenka ir Bobas milteliu  wub.gif

na šiaip tos drožlės neskirtos skalbimo mašinoms ax.gif aš su jomis plaunu su rankom thumbup.gif visa produkcija esu patenkinta, tik skystų dar nebandžiau, bet esu nusipirkus ax.gif
Atsakyti
kai skalbiu rankomis, naudoju ringuvos muila vaiku drabuzeliams skalbti. isima gerai demes, kuriu net skalbimo masina neisskalbia
Atsakyti
Naudoju Ringuvos muilą su tulžimi dėmėms išimti, bet po to dedu į skalbyklę ir skalbiu su Neutral skalbikliu, nes man tas muilas smirda schmoll.gif
Atsakyti
Man tas muilas kaip tik kvepia - net atsikast noreciau biggrin.gif blush2.gif As naudoju drozles (i vonia ipilu 10l vandens ir 5 saukstus drozliu. pamerkiu rubelius ir laikau kelias valandas. po to viska, kol slapia sumetu i skalbenke, kartais is vonios kelis puodukus to muilino vandens dar uzpilu ir ijungiu skalbenke. daugiau nieko nededu), jei yra demiu, tai viska darau ta pati, tik pamirkius vonioj, pries dedant i skalbenke, demes ismuilinu muilu su tulzim. kai tingiu mirkyt, naudoju balance skalbikli:)
Atsakyti
Skystą skalbiklį naudojam,man jis labai thumbup.gif plius su tulžim,tai kaip tik visas dėmes išima,kvapas nelabai tik doh.gif bet kadangi minkštiklį naudoju,tai nieko-permuša biggrin.gif
Atsakyti
Naudojam visą Ringuvos BALANCE liniją - muilą, skalbiklius spalvotiems ir baltiems audiniams (tinka skalbimo mašinai), minkštiklį, prausiklius kūdikiui, intymiai higienai, indų plovimo skystį, virtuvės ir bendros paskirties valiklius. Šiaip viskas tikrai labai gerai plauna, tinka alergiškiems žmonėms ir kūdikiams (kokių pas mus ir yra smile.gif ), tik tie valikliai bespalviai, neputoja, vos ne vandens konsistencijos, gal kiek mažiau dėl to patogūs naudoti. Bet aišku mes vistiek jų neatsisakysim ir negrįšim prie tos smarvės namuose - fairy harpic ariel ir t.t.
Atsakyti