Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio vystymosi lentelė

QUOTE(slsilvija @ 2006 08 26, 23:22)
Turiu excel'io versija, bet tik berniukams labai sauni lentele. Nors pas mus mergytes, bet i berniuku tuos duomenis vedam, nes mergaitiskos lenteles neturim doh.gif

Ir as noreciau - renata@yasskel.com
Atsakyti
visos cia nori,bet niekas nieko negauna
Papildyta:
visi cia nori
Atsakyti
na taip ir nesulaukem tos super lenteles sad.gif(
bet as sugalvojau kaip ir be jos galima issiversti
siulau ir jums taip pat padaryti
visos gi kompus turit
kadangi turejom pora nevykusiu knyguciu tai pagal jas pradejau vesti dienorasti kompe
pati viska aprsau
na pavyzdziui
kai man buvo 5 men ir 3 savaites man isdygo pirmas dantukas
kai man buvo 6 men - antras...
kai man buvo 6 men ir 3 savaites mama man nupirko spec.dantu sepeteli, kuriuo man valo dantukus ir masazuoja dantenas
ir taip toliau
taip pat rasau visus kudikio pasiekimus,kada pa pradejom valgyti, ka megstam ko nemegstam
pasidarem grafika kur matosi kaip augo musu svoris
dar viena grafika su ugiu
be to palieku tekste tuscios vietos, kad kai atsispausdinsiu dienorasti galeciau priklijuoti nuotraukas
zodziu, pati surasau visus ivykius
aisku, kartais labai tingiu, tai bent jau susirasau ant lapo, o po to suvedu tvarkingai i kompa
dar esu parinkusi grazu srifta..
labai paprasta, be to sitas dienorastis gali testis tiek kieknoresit pacios ir iki tol kol vaikas eis i mokyklele, nes kompu prispausdint galima devynias galybes
o kai dienorastis bus baigtas, galima nunesti i knygrisykla, kad iristu i grazu virseli

visom siulau ta pati pabandyti
Atsakyti
cia tikrai ne vystymosi lentele,o daugiau kaip dienorastis
Atsakyti
Aha gerai butu ta lentele.... g.gif o gal jei kuri rastu ir imestu cia? g.gif g.gif g.gif

Zinot ka sugalvojau gal paieskom kokiu tokiu panasiu lenteliu, ir jei kuri mokate imeskite cia ....... blush2.gif blush2.gif blush2.gif deja as tai nemoku blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
as ieskojau internete bet nieko neradau schmoll.gif
Atsakyti
na suprantu, kad cia ne vystymosi lentele, bet vis geriau nei nieko
be to manau pasitelkus truputi fantazijos galima ir vystymo lentele sugalvoti, su grafikais ir visa kita 4u.gif
be to ten kazkuri mamyte turi lentele, bet kaip supratau niekam jos nepersiunte, visos prasem, bet taip ir nesulaukem verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
http://moteru.takas.lt/mama/kudikyste/

Gal čia rasit tai, kas jus domina g.gif Vaiko vystymosi kalendoriuje pasirenkat amžių kuris jums aktualus, ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edvina: 16 rugsėjo 2006 - 16:35
fantastiskas tinklapiukas thumbup.gif labai idomu pasiskaityti cool.gif
Atsakyti
Ačiū edvina 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na puslapelis thumbup.gif
tik atsiprasau uz laaaaabai kvaila klausimeli
ten skaitosi vystymosi lentele? ar as kazko nesuprantu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaDiana @ 2006 09 20, 11:03)
na puslapelis  thumbup.gif
tik atsiprasau uz laaaaabai kvaila klausimeli
ten skaitosi vystymosi lentele? ar as kazko nesuprantu  blush2.gif  blush2.gif

Manau, kad būna kitokios vystymosi lentelės. Mano supratimu tai tokios, kur poliklinikoj gydytojai žiūri pagal ūgį, svorį, visas kitas apimtis g.gif
Čia šiaip pasiūliau paskaityt biggrin.gif
Atsakyti