Laba dienelė!
Mergaitėms, kurios klausė grupės "Retro" kainos - pas mus buvo vienas vakaras, mokėjom 1600 lt. Šiuo metu tikrai nžn. kiek. Mūsų šventė buvo pavasarį, tad galvočiau, kad vasarą gal kiek brangiau? Pasižiūrėti mes važiavom pas vieną į namus, parodė ištraukų visokių iš kitų vestuvių. Kiek žinau internete jų medžiagos nėra.
Sėkmės!
uzsisakem MUZIKINI EKSPRESA saunus vyrai
( daugiau tradiciskoms vestuvems )

QUOTE(roberta82 @ 2011 12 23, 14:29)
Na ka gi,buvome vakar nuvaziave i sodyba-uzsisakem,vienas rupestelis atkrito
Taigi, tesiame toliau muzikantu paieskas
Sodybos seimininkai labai rekomendavo muzikantus grupe ''Ego'', sake kad tikrai nepasigalesime juos uzsake
Skambinau siandiena siems muzikantams, na is pirmo pokalbio padare labai gera ispudi, gali pilnai pravesti vestuves, kas mums labai aktualu,nes vedejo samdytis papildomai neplanuojame
laukiu dabar kada atsius savo muzikytes paklausti . Gal teke girdeti kam nors siuos muzkantus?
P.S Ieskau dabar info apie siuos muzikantus.Ivedus i google telefono numeri, suradau, kad cia Egidijaus Janausko is ''Mexicano'' telefono numeris

P.S Ieskau dabar info apie siuos muzikantus.Ivedus i google telefono numeri, suradau, kad cia Egidijaus Janausko is ''Mexicano'' telefono numeris

Musu vestuvese grojo sie muzikantai

mes jau uzsisakem muzikantus grupe "Intriga"
pakalbejom su jais,labai malonus ir bendraujantys vaikinai,dave daug pasiulymu kaip ka geriau daryti,seip kaip zmones patiko,tikiuosi taip pat ir vakara praleisim su jais
zmones tikrai sukalbami,tad manau neapsirikom su jais

Mano vienu draugu netradicinese vestuvese grojo DJ Green su saksofonistu, taip neformaliai, bet kartu ir sventiskai skambejo, ir sokt smagu buvo, naujus gabalus leido, patiko labai labai, o kitu draugu vestuvese tas pats Dj Green, jaunuju prasymu grojo visus senus hitus, tai ir vestuves gana tradiciskos buvo. Man tai vestuves visokios patinka ir su tradicijom ir novatoriskos. Tiap kad viskas nuo dj profesionalumo priklauso, kaip paprasysi, tradicines ar netradicines muzikos.
Jeigu kam idomu tai to DJ telefono numeri galiu isduot, tikriausiai nesupyks
869881818 Dj Green, to berniuko su saxofonu numerio neturiu, bet manau, norintis per ta Greena ji susiras.
Jeigu kam idomu tai to DJ telefono numeri galiu isduot, tikriausiai nesupyks

Baigėsi pagaliau mano paieškos. Pasidalinu rezultatais, gal kam nors pravers . Ieškojau vienam vakarui (tiksliau penktadieniui).
ANTRAKTAS- buvo nemažai gerų atsiliepimų ir šiaip atrodė neblogi. 2500lt.
BELKANTO- labai geri daugelių atsiliepimai , dainuoja angliška, rusiškai. 2500lt
DVYNIAI- planavom juos rinktis, tačiau paskambinus paaiškejo kad pradejo 3 dainuoti ( prisidėjo mergina) todel kaina iš karto pakilo- 3000lt
INTRIGA- geri atsiliepimai buvo, taciau paziurejus youtube busimas jaunasis is karto pasake ne , kaina 1600lt
MO DO- mums jie labai patiko, tačiau buvo užimti , kaina 1500lt
METRONOMAS- 2000lt+plius kuras.
MG INTERNATIONAL- taip pat daug pliusiuku prie ju buvau prsisidejus, taciau mums per brangu 2500lt.
TANDEMAS- net nepamenu kodėl juos atmetėm
kaina 1500lt
TAU- gerus komentarus taip pat skaičiau, daugeliu kalbų dainuoja , kaina 2200lt
ATAS- pabrėžė kad labiau dainuoja , nei veda vestuves. Kaina su DJ 2800lt.
galiausiai išsirinkom grupę MILI . Kodėl ?- skaičiau gerų atsiliepimų, dar su keletu SM narių pabendravau, jos ir nenusivyle. Taip pat, jų int.puslapy idėta muzika tikrai gražiai skamba. Abu su aukštuoju išsilavinimu, vyras dirba muzikos mokytoju. Tad tikiuosi, kad neteks raudonuoti prieš svečius dėl nusišnekėjimo. Galiausiai kaina mums tinkama- 1500lt+kuras.
BELKANTO- labai geri daugelių atsiliepimai , dainuoja angliška, rusiškai. 2500lt
DVYNIAI- planavom juos rinktis, tačiau paskambinus paaiškejo kad pradejo 3 dainuoti ( prisidėjo mergina) todel kaina iš karto pakilo- 3000lt
INTRIGA- geri atsiliepimai buvo, taciau paziurejus youtube busimas jaunasis is karto pasake ne , kaina 1600lt
MG INTERNATIONAL- taip pat daug pliusiuku prie ju buvau prsisidejus, taciau mums per brangu 2500lt.

galiausiai išsirinkom grupę MILI . Kodėl ?- skaičiau gerų atsiliepimų, dar su keletu SM narių pabendravau, jos ir nenusivyle. Taip pat, jų int.puslapy idėta muzika tikrai gražiai skamba. Abu su aukštuoju išsilavinimu, vyras dirba muzikos mokytoju. Tad tikiuosi, kad neteks raudonuoti prieš svečius dėl nusišnekėjimo. Galiausiai kaina mums tinkama- 1500lt+kuras.
As galeciau papildyti tuo, kas cia nepamineta, nes irgi ieskojau aktyviai muzikantu, tai :
Dainiai 2000
Genuja 2500
Sweet 2500
Deja Vu 2500
Muzikinis ekspresas 2000-2500
Zanavykai 1700
Beje, cia kaina vienai dienai
Baigėsi pagaliau mano paieškos. Pasidalinu rezultatais, gal kam nors pravers . Ieškojau vienam vakarui (tiksliau penktadieniui).
kaina 1500lt
[/quote]
Dainiai 2000
Genuja 2500
Sweet 2500
Deja Vu 2500
Muzikinis ekspresas 2000-2500
Zanavykai 1700
Beje, cia kaina vienai dienai

[/quote]
QUOTE(Blanchet @ 2012 01 22, 21:03)
Aš juos irgi prie favoritų prisidėjus

QUOTE(ineffable @ 2012 01 23, 19:32)
Aš juos irgi prie favoritų prisidėjus
o jie ir veda vestuves, ir dainuoja? nuo kada iki kada groja? Labai pagelbėtumėt.. 

Jie ir veda ir dainuoja. Groja nuo jaunuju grizimo (mano atveju nuo 18h tikriausiai) iki 01-02h.
Na ir as prie jusu prisijungsiu.. Sveikos ir sveiki!
Ieskome mes muzikantu-vedeju birzelio men galui..ir uztikome grupe Ad Libitum
Kadangi isnarsius si foruma beveik komentaru kaip ir neradau, noreciau reiptis i jus, ar esate girdeje kokiu atsiliepimu apie siuos muzikantus? Labai labai lauksiu atsiliepimu bei nuomoniu jei ne cia, tai bent AZ..
Is anksto nuosirdziai dekoju!!

Ieskome mes muzikantu-vedeju birzelio men galui..ir uztikome grupe Ad Libitum

Kadangi isnarsius si foruma beveik komentaru kaip ir neradau, noreciau reiptis i jus, ar esate girdeje kokiu atsiliepimu apie siuos muzikantus? Labai labai lauksiu atsiliepimu bei nuomoniu jei ne cia, tai bent AZ..

Is anksto nuosirdziai dekoju!!