Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Laba dienelė!
Mergaitėms, kurios klausė grupės "Retro" kainos - pas mus buvo vienas vakaras, mokėjom 1600 lt. Šiuo metu tikrai nžn. kiek. Mūsų šventė buvo pavasarį, tad galvočiau, kad vasarą gal kiek brangiau? Pasižiūrėti mes važiavom pas vieną į namus, parodė ištraukų visokių iš kitų vestuvių. Kiek žinau internete jų medžiagos nėra.
Sėkmės!
Atsakyti
uzsisakem MUZIKINI EKSPRESA saunus vyrai thumbup.gif ( daugiau tradiciskoms vestuvems ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta82 @ 2011 12 23, 14:29)
Na ka gi,buvome vakar nuvaziave i sodyba-uzsisakem,vienas rupestelis atkrito  thumbup.gif  Taigi, tesiame toliau muzikantu paieskas smile.gif Sodybos seimininkai labai rekomendavo muzikantus  grupe ''Ego'', sake kad tikrai nepasigalesime juos uzsake  g.gif Skambinau siandiena siems muzikantams, na is pirmo pokalbio padare labai gera ispudi, gali pilnai pravesti vestuves, kas mums labai aktualu,nes vedejo samdytis papildomai neplanuojame  4u.gif  laukiu dabar kada atsius savo muzikytes paklausti . Gal teke girdeti kam nors siuos muzkantus?
P.S Ieskau dabar info apie siuos muzikantus.Ivedus i google telefono numeri, suradau, kad cia Egidijaus Janausko is ''Mexicano'' telefono numeris  ax.gif

Musu vestuvese grojo sie muzikantai smile.gif Likome labai patenkinti tiek mes, tiek visi sveciai 4u.gif Tikrai graziai dainuoja bei pravede musu svente thumbup.gif , smagu net prisiminti ziurint vestuviu video filma lotuliukas.gif
Atsakyti
ieskome jazzo muzikantu dienos daliai. gal kas gali parekomenduoti.
idealiai, kad butu kokie 3 zmones.
Atsakyti
mes jau uzsisakem muzikantus grupe "Intriga" smile.gif pakalbejom su jais,labai malonus ir bendraujantys vaikinai,dave daug pasiulymu kaip ka geriau daryti,seip kaip zmones patiko,tikiuosi taip pat ir vakara praleisim su jais smile.gif zmones tikrai sukalbami,tad manau neapsirikom su jais smile.gif
Atsakyti
Mano vienu draugu netradicinese vestuvese grojo DJ Green su saksofonistu, taip neformaliai, bet kartu ir sventiskai skambejo, ir sokt smagu buvo, naujus gabalus leido, patiko labai labai, o kitu draugu vestuvese tas pats Dj Green, jaunuju prasymu grojo visus senus hitus, tai ir vestuves gana tradiciskos buvo. Man tai vestuves visokios patinka ir su tradicijom ir novatoriskos. Tiap kad viskas nuo dj profesionalumo priklauso, kaip paprasysi, tradicines ar netradicines muzikos.
Jeigu kam idomu tai to DJ telefono numeri galiu isduot, tikriausiai nesupyks smile.gif 869881818 Dj Green, to berniuko su saxofonu numerio neturiu, bet manau, norintis per ta Greena ji susiras.
Atsakyti
Sveikutes Mergaites smile.gif Noreciau jusu paklausti gal kuri nors buvo susidurusi su muzikantu Skirmantu Stasiulevicium? Jis is kauno. Nes niekur apie ji nerandu jokios informacijos,tai nenorim pasiimti kates maise smile.gif
Atsakyti
Baigėsi pagaliau mano paieškos. Pasidalinu rezultatais, gal kam nors pravers . Ieškojau vienam vakarui (tiksliau penktadieniui).
ANTRAKTAS- buvo nemažai gerų atsiliepimų ir šiaip atrodė neblogi. 2500lt.
BELKANTO- labai geri daugelių atsiliepimai , dainuoja angliška, rusiškai. 2500lt
DVYNIAI- planavom juos rinktis, tačiau paskambinus paaiškejo kad pradejo 3 dainuoti ( prisidėjo mergina) todel kaina iš karto pakilo- 3000lt
INTRIGA- geri atsiliepimai buvo, taciau paziurejus youtube busimas jaunasis is karto pasake ne , kaina 1600lt
MO DO- mums jie labai patiko, tačiau buvo užimti , kaina 1500lt
METRONOMAS- 2000lt+plius kuras.
MG INTERNATIONAL- taip pat daug pliusiuku prie ju buvau prsisidejus, taciau mums per brangu 2500lt.
TANDEMAS- net nepamenu kodėl juos atmetėm biggrin.gif kaina 1500lt
TAU- gerus komentarus taip pat skaičiau, daugeliu kalbų dainuoja , kaina 2200lt
ATAS- pabrėžė kad labiau dainuoja , nei veda vestuves. Kaina su DJ 2800lt.

galiausiai išsirinkom grupę MILI . Kodėl ?- skaičiau gerų atsiliepimų, dar su keletu SM narių pabendravau, jos ir nenusivyle. Taip pat, jų int.puslapy idėta muzika tikrai gražiai skamba. Abu su aukštuoju išsilavinimu, vyras dirba muzikos mokytoju. Tad tikiuosi, kad neteks raudonuoti prieš svečius dėl nusišnekėjimo. Galiausiai kaina mums tinkama- 1500lt+kuras.
Atsakyti
As galeciau papildyti tuo, kas cia nepamineta, nes irgi ieskojau aktyviai muzikantu, tai :
Dainiai 2000
Genuja 2500
Sweet 2500
Deja Vu 2500
Muzikinis ekspresas 2000-2500
Zanavykai 1700

Beje, cia kaina vienai dienai

Baigėsi pagaliau mano paieškos. Pasidalinu rezultatais, gal kam nors pravers . Ieškojau vienam vakarui (tiksliau penktadieniui).
ANTRAKTAS- buvo nemažai gerų atsiliepimų ir šiaip atrodė neblogi. 2500lt.
BELKANTO- labai geri daugelių atsiliepimai , dainuoja angliška, rusiškai. 2500lt
DVYNIAI- planavom juos rinktis, tačiau paskambinus paaiškejo kad pradejo 3 dainuoti ( prisidėjo mergina) todel kaina iš karto pakilo- 3000lt
INTRIGA- geri atsiliepimai buvo, taciau paziurejus youtube busimas jaunasis is karto pasake ne , kaina 1600lt
MO DO- mums jie labai patiko, tačiau buvo užimti , kaina 1500lt
METRONOMAS- 2000lt+plius kuras.
MG INTERNATIONAL- taip pat daug pliusiuku prie ju buvau prsisidejus, taciau mums per brangu 2500lt.
TANDEMAS- net nepamenu kodėl juos atmetėm biggrin.gif kaina 1500lt
TAU- gerus komentarus taip pat skaičiau, daugeliu kalbų dainuoja , kaina 2200lt
ATAS- pabrėžė kad labiau dainuoja , nei veda vestuves. Kaina su DJ 2800lt.

galiausiai išsirinkom grupę MILI . Kodėl ?- skaičiau gerų atsiliepimų, dar su keletu SM narių pabendravau, jos ir nenusivyle. Taip pat, jų int.puslapy idėta muzika tikrai gražiai skamba. Abu su aukštuoju išsilavinimu, vyras dirba muzikos mokytoju. Tad tikiuosi, kad neteks raudonuoti prieš svečius dėl nusišnekėjimo. Galiausiai kaina mums tinkama- 1500lt+kuras.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2012 01 22, 21:03)

galiausiai išsirinkom grupę MILI .

Aš juos irgi prie favoritų prisidėjus thumbup.gif o jie ir veda vestuves, ir dainuoja? nuo kada iki kada groja? Labai pagelbėtumėt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2012 01 23, 19:32)
Aš juos irgi prie favoritų prisidėjus  thumbup.gif  o jie ir veda vestuves, ir dainuoja? nuo kada iki kada groja? Labai pagelbėtumėt..  ax.gif

Jie ir veda ir dainuoja. Groja nuo jaunuju grizimo (mano atveju nuo 18h tikriausiai) iki 01-02h.
Atsakyti
Na ir as prie jusu prisijungsiu.. Sveikos ir sveiki! 4u.gif
Ieskome mes muzikantu-vedeju birzelio men galui..ir uztikome grupe Ad Libitum g.gif
Kadangi isnarsius si foruma beveik komentaru kaip ir neradau, noreciau reiptis i jus, ar esate girdeje kokiu atsiliepimu apie siuos muzikantus? Labai labai lauksiu atsiliepimu bei nuomoniu jei ne cia, tai bent AZ.. rolleyes.gif
Is anksto nuosirdziai dekoju!! ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti