Sveikos, sudeliosiu nedideli sarasiuka, mano zinomu muzikantu, tikiuosi pades Jusu apsisprendimui, graziu Jums svenciu
1.
The west coast Gyvai grojanti profesionaliu muzikantu grupe, atlieka plataus repertuaro jazz-pop dainas, daug energijos ir geros nuotaikos. Vakaro neveda. Jei reikia tik vieno atlikejo, be grupes, mano ziniom, vokalistas derinasi atskirai.
2.
Old city band Taip pat gyvai grojanti grupe su zinomu dainu repertuaru, ir savo kurybos, labai energingi. Nezinau ar veda vakara...
3.
Bohema Vyras ir zmona. Moters balsas nerealus, labai faini zmones, nuolat atnaujina repertuara, labai derinasi prie svencianciuju, vyras taip pat gali pagroti akordeonu, kiek zinau kazkiek veda vakara.
4.
Sing Grupe su atlikeja Rasa Serra. Ju repertuaras platus, bet savotiskas, turbut derinasi pagal sventes pobudi, nes girdejau juos keliuose renginiuose ir visur jie buvo labai skirtingi, bet man labai patiko.
5.
Eugenijus Jonavicius Ieskaintiems visisko isskirtinumo, galiu parekomenduoti gitaros maestro E. Jonaviciu. Irase, man atrodo skamba jo kurybos kompozicija. Bet renginiuose, ar vakareliuose jis groja vienas elegantiska fonui tinkancia muzika, su pritariancia fonograma.
Kolkas tiek i galva ateina ne visai tradiciniu muzikantu, sekmes renkantis
Kadangi gegužės pr. atšokau savo vestuves, tai drąsiai galiu rekomenduoti netradicinių muzikantų grupę The West Coast. Nerealūs vyrukai, draugiški, kultūringi, energingi, nuotaikingi, o svarbiausiai - gyvai grojantys muzikantai. Ilgiausių metų sudainavo fantastiškai (netradicinė interpretacija), nieko panašaus nesu kol kas girdėjusi. Jei reikės plačiau, rašykit AŽ. Temos greičiausiai neseksiu, nes jau nebeaktuali