Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

Dabar kieme karaliauja OT (Oriental x Trumpet) lelijos, užburiančios ne tik grožiu, žiedų dydžiu, bet ir kvapu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 29 liepos 2012 - 22:06
QUOTE(jediara @ 2012 07 29, 18:10)
Ačiū 4u.gif  Ir dar kvapų mirksiukas.gif

user posted image

Labai gražios wub.gif wub.gif wub.gif Šita tikriausiai Anastazija?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 29, 21:14)
Labai gera draugė  thumbup.gif  O kodėl nori gerinti pievos žemę, manau ji ir taip gera. Prieš keletą metų taip sodinau ir lelijos auga ir žydi, net durpėmis nereikėjo gerinti. Tik žolių pirmais metais bus nemažai ax.gif

Tikrai gera draugė drinks_cheers.gif (su blogom nedraugauju biggrin.gif )
Gal ir nėra ten labai bloga ta žemė..dobiliukai gražiai augo ax.gif gan puri,lengvai išsirinko žolės.Lėksiu sodint tada,jei jau gerint nereikia smile.gif (Ir iš Jūsų atsisiųstų keletą ten perkelsiu..ypaš graži pilnavidurė,geltona..pav.nežinau blush2.gif )
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 30, 00:05)
Labai gražios wub.gif  wub.gif  wub.gif Šita tikriausiai Anastazija?

Taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2012 07 30, 09:26)
(Ir iš Jūsų atsisiųstų keletą ten perkelsiu..ypaš graži pilnavidurė,geltona..pav.nežinau blush2.gif )
Ačiū 4u.gif

Tai Fata Morgana mirksiukas.gif
Papildyta:
LELIJŲ PERTEKLIUS (jediara@gmail.com) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 30, 08:25)

Man su Anastazija niekaip nesigauna, net pačiai juokinga. Du metus iš eilės siunčiausi iš eurogėlių ir vis ne tos pražysta. Neapmaudu tik todėl, kad visai gražias atsiunčia, nors ir ne Anastaziją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 30 liepos 2012 - 11:07
QUOTE(Linetax @ 2012 07 30, 11:06)
Man su Anastazija  niekaip nesigauna, net pačiai juokinga. Du metus iš eilės siunčiausi iš eurogėlių ir vis ne tos pražysta. Neapmaudu tik todėl, kad visai gražias atsiunčia, nors ir ne Anastaziją smile.gif

O man ją kažkas "pavagia" g.gif unsure.gif 2 siunčiaus,vienais metais žydi,o kitais pradingsta..na dar liko pas mane viena nežydėjus lelija ir jei tai bus ne Anastazija,tai ir vėl kažkas bus suvalgęs..nors laaabai tikiuosi kad pražys JI wub.gif
Atsakyti
Jediara rasiau Jums dėl augaliuku pirkimo, bet turbūt negavote zinutes ax.gif
Atsakyti
Tikriausiai mano mylimiausios vamzdžiažiedės lelijos - ir žiedai jų didžiuliai, aristokratiški ir kvapas nuostabus thumbup.gif

Red Hot

user posted image

user posted image

O vat visos šios nežiniukės - būčiau labai labai dėkinga jei kas padėtų jas atpažinti blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Trečia tai Pink pefection
user posted image

http://www.google.lt...t...600&bih=728

Pas mane tokios pačios. Nerealiai kvepia. Labiausiai iš visų turimų kvepiančių. Tik jau seniai nužydėjo ax.gif

user posted image
user posted image
O šitos tai tikros gražuolės. Stoju į eilę jų vaikučiams. Ar gal kas žino pavadinimą - ieškosiu tokių. Nerealiai gražios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 30, 19:53)
Trečia tai Pink pefection

Pas mane tokios pačios. Nerealiai kvepia. Labiausiai iš visų turimų kvepiančių. Tik jau seniai nužydėjo ax.gif

O šitos tai tikros gražuolės. Stoju į eilę jų vaikučiams. Ar gal kas žino pavadinimą - ieškosiu tokių. Nerealiai gražios wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai dėkui wub.gif

Iš tikrųjų kvepia, bet trečioji, nežiniukė, kvepia skaniausiai wub.gif Ir žiedų dydis įspūdingas, nors pati nėra aukšta - vienas žiedas beveik kaip du delnai thumbup.gif

Kol kas ji pas mane viena vienintelė ir niekaip nepamenu iš kur pirkau doh.gif
Atsakyti
Tiek gražių žiedų prisižiūrėjau wub.gif pasaka ,mergaitės wub.gif
Ir maniškės žydi user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
gražūs žiedai, super wub.gif wub.gif wub.gif

...............

manoji Polar Star kažkokia keista ir nesimetriška doh.gif

user posted image

user posted image

o koks galėtų būti šios vardas - ji žema, gal 30-40cm aukščio g.gif

user posted image
Atsakyti