Dabar kieme karaliauja OT (Oriental x Trumpet) lelijos, užburiančios ne tik grožiu, žiedų dydžiu, bet ir kvapu

QUOTE(jediara @ 2012 07 29, 18:10)
Labai gražios

QUOTE(jediara @ 2012 07 29, 21:14)
Labai gera draugė
O kodėl nori gerinti pievos žemę, manau ji ir taip gera. Prieš keletą metų taip sodinau ir lelijos auga ir žydi, net durpėmis nereikėjo gerinti. Tik žolių pirmais metais bus nemažai 

Tikrai gera draugė

Gal ir nėra ten labai bloga ta žemė..dobiliukai gražiai augo

Ačiū

QUOTE(Linetax @ 2012 07 30, 00:05)
Taip

Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2012 07 30, 09:26)
(Ir iš Jūsų atsisiųstų keletą ten perkelsiu..ypaš graži pilnavidurė,geltona..pav.nežinau
)
Ačiū

Ačiū

Tai Fata Morgana

Papildyta:
LELIJŲ PERTEKLIUS (jediara@gmail.com)

QUOTE(jediara @ 2012 07 30, 08:25)
Man su Anastazija niekaip nesigauna, net pačiai juokinga. Du metus iš eilės siunčiausi iš eurogėlių ir vis ne tos pražysta. Neapmaudu tik todėl, kad visai gražias atsiunčia, nors ir ne Anastaziją

QUOTE(Linetax @ 2012 07 30, 11:06)
Man su Anastazija niekaip nesigauna, net pačiai juokinga. Du metus iš eilės siunčiausi iš eurogėlių ir vis ne tos pražysta. Neapmaudu tik todėl, kad visai gražias atsiunčia, nors ir ne Anastaziją 

O man ją kažkas "pavagia"

Tikriausiai mano mylimiausios vamzdžiažiedės lelijos - ir žiedai jų didžiuliai, aristokratiški ir kvapas nuostabus
Red Hot

O vat visos šios nežiniukės - būčiau labai labai dėkinga jei kas padėtų jas atpažinti

Red Hot

O vat visos šios nežiniukės - būčiau labai labai dėkinga jei kas padėtų jas atpažinti

Trečia tai Pink pefection

http://www.google.lt...t...600&bih=728
Pas mane tokios pačios. Nerealiai kvepia. Labiausiai iš visų turimų kvepiančių. Tik jau seniai nužydėjo

O šitos tai tikros gražuolės. Stoju į eilę jų vaikučiams. Ar gal kas žino pavadinimą - ieškosiu tokių. Nerealiai gražios

http://www.google.lt...t...600&bih=728
Pas mane tokios pačios. Nerealiai kvepia. Labiausiai iš visų turimų kvepiančių. Tik jau seniai nužydėjo

O šitos tai tikros gražuolės. Stoju į eilę jų vaikučiams. Ar gal kas žino pavadinimą - ieškosiu tokių. Nerealiai gražios

QUOTE(Dajulita @ 2012 07 30, 19:53)
Trečia tai Pink pefection

Labai dėkui

Iš tikrųjų kvepia, bet trečioji, nežiniukė, kvepia skaniausiai

Kol kas ji pas mane viena vienintelė ir niekaip nepamenu iš kur pirkau

gražūs žiedai, super
...............
manoji Polar Star kažkokia keista ir nesimetriška

o koks galėtų būti šios vardas - ji žema, gal 30-40cm aukščio

...............
manoji Polar Star kažkokia keista ir nesimetriška

o koks galėtų būti šios vardas - ji žema, gal 30-40cm aukščio