Dabar kieme karaliauja OT (Oriental x Trumpet) lelijos, užburiančios ne tik grožiu, žiedų dydžiu, bet ir kvapu
QUOTE(jediara @ 2012 07 29, 18:10)
Labai gražios
QUOTE(jediara @ 2012 07 29, 21:14)
Labai gera draugė
O kodėl nori gerinti pievos žemę, manau ji ir taip gera. Prieš keletą metų taip sodinau ir lelijos auga ir žydi, net durpėmis nereikėjo gerinti. Tik žolių pirmais metais bus nemažai 
Tikrai gera draugė
Gal ir nėra ten labai bloga ta žemė..dobiliukai gražiai augo
Ačiū
QUOTE(Linetax @ 2012 07 30, 00:05)
Taip
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2012 07 30, 09:26)
(Ir iš Jūsų atsisiųstų keletą ten perkelsiu..ypaš graži pilnavidurė,geltona..pav.nežinau
)
Ačiū
Ačiū
Tai Fata Morgana
Papildyta:
LELIJŲ PERTEKLIUS (jediara@gmail.com)
QUOTE(jediara @ 2012 07 30, 08:25)
Man su Anastazija niekaip nesigauna, net pačiai juokinga. Du metus iš eilės siunčiausi iš eurogėlių ir vis ne tos pražysta. Neapmaudu tik todėl, kad visai gražias atsiunčia, nors ir ne Anastaziją
QUOTE(Linetax @ 2012 07 30, 11:06)
Man su Anastazija niekaip nesigauna, net pačiai juokinga. Du metus iš eilės siunčiausi iš eurogėlių ir vis ne tos pražysta. Neapmaudu tik todėl, kad visai gražias atsiunčia, nors ir ne Anastaziją 
O man ją kažkas "pavagia"
Tikriausiai mano mylimiausios vamzdžiažiedės lelijos - ir žiedai jų didžiuliai, aristokratiški ir kvapas nuostabus
Red Hot

O vat visos šios nežiniukės - būčiau labai labai dėkinga jei kas padėtų jas atpažinti

Red Hot

O vat visos šios nežiniukės - būčiau labai labai dėkinga jei kas padėtų jas atpažinti

Trečia tai Pink pefection

http://www.google.lt...t...600&bih=728
Pas mane tokios pačios. Nerealiai kvepia. Labiausiai iš visų turimų kvepiančių. Tik jau seniai nužydėjo

O šitos tai tikros gražuolės. Stoju į eilę jų vaikučiams. Ar gal kas žino pavadinimą - ieškosiu tokių. Nerealiai gražios

http://www.google.lt...t...600&bih=728
Pas mane tokios pačios. Nerealiai kvepia. Labiausiai iš visų turimų kvepiančių. Tik jau seniai nužydėjo

O šitos tai tikros gražuolės. Stoju į eilę jų vaikučiams. Ar gal kas žino pavadinimą - ieškosiu tokių. Nerealiai gražios
QUOTE(Dajulita @ 2012 07 30, 19:53)
Trečia tai Pink pefection

Labai dėkui
Iš tikrųjų kvepia, bet trečioji, nežiniukė, kvepia skaniausiai
Kol kas ji pas mane viena vienintelė ir niekaip nepamenu iš kur pirkau
gražūs žiedai, super
...............
manoji Polar Star kažkokia keista ir nesimetriška

o koks galėtų būti šios vardas - ji žema, gal 30-40cm aukščio
...............
manoji Polar Star kažkokia keista ir nesimetriška

o koks galėtų būti šios vardas - ji žema, gal 30-40cm aukščio