Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti

jediara, gražu wub.gif Paskutinioji-nuostabi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 06 25, 12:03)
jediara, gražu wub.gif Paskutinioji-nuostabi bigsmile.gif

Dėkui aciuks.gif Mano, tai juk žinai, mylimiausios "murziukės" biggrin.gif
Atsakyti
Ir mano persikiniių plotelis žydi:
user posted image
Vakar jau pražydo tamsi oranžinė ir žalsva. Šių parodyti negaliu, nes vakar neturėjau kada fotografuoti. Bus gražu kai ir kitos spalvos pasirodys. Ten pasodinta daug skirtingų.
Atsakyti
Dar viena raudona smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 24, 23:01)
Mergos- nenervuokit- jūsiškės jau taip gausiai žydi, o mano pasipūtėlės vis kažko laukia... Turbūt reiks kiekvienos asmeniškai paprašyt išskleist savo grožį...

Kai kurios iš merginų rodytųjų ankstyvesnės, pvz. "Inca", "Lollypop". Pas mane kol kas taip pat nežydi nei viena iš azijinių, bet aš rami - juk liepos pradžia visad būdavo jų žydėjimo įkarštis. Daug kas priklauso ir nuo mikroklimato toje vietoje. Jei lyginčiau didmiestį su savo sodyba, tai viskas būna vėliau apie savaitę.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 23, 17:12)
Gal kas su lelijomis patirties daugiau turi ir pasakys, kodėl per kelis metus man vis nunyksta vamzdelinės lelijos g.gif  O aš dėl jų  tiek seilėjuos, man jos pačios gražiausios ir kvapniausios. Pernai dvi žydėjo, tai nuo kelių žiedų viskas aplink kvepėjo.  Gal per sausa? Buvo gan šlapiai susodintos- puvo, dabar Sacharoj - nunyksata verysad.gif

Mano vamzdelinių lelijų lysvė taip pat tuštėja. Žiūrėk, auga kuri pora metų, o trečiais arba labai vargana arba išvis nepasirodo. Vienas lelijų augintojas yra minėjęs, kad patikimesnės LT sąlygomis rūšinės vamzddelinės lelijos - karališkoji (L. regale), seržento (L. sergentiae). Jei žavi kvapas, patarčiau išbandyti OT (oriental x trumpet) lelijų grupės atstoves. Auga puikiai, nenunykinėja.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2013 06 25, 14:26)
Auga puikiai, nenunykinėja.

sąrašiukas bus pertekliaus? bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar pazyziau, kad nežydi- ir šyryt jau vieną Lolypop radau nedrąsiai prasiskleidusią thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 06 25, 14:37)
sąrašiukas bus pertekliaus? bigsmile.gif

Leliumai, ir as situ noriu pertekliaus sarasiuko ax.gif jei galima i az
Atsakyti
Lelijėlės rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Merginos, patarkit, ar dabar ne kvailai būtų pirkti lelijų svogūnus? Nojaus sėkluose po 1,9 akcija (nežinau, čia pigiai ar nelabai?). Prisidėjau į krepšelį, bet dabar pagalvojau, ar nieko tiems svogūnams nenutiks iki pavasario? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 06 25, 16:47)
Merginos, patarkit, ar dabar ne kvailai būtų pirkti lelijų svogūnus? Nojaus sėkluose po 1,9 akcija (nežinau, čia pigiai ar nelabai?). Prisidėjau į krepšelį, bet dabar pagalvojau, ar nieko tiems svogūnams nenutiks iki pavasario? blush2.gif

Nu, kad gal ne laikas. Čia panašiai, jei dabar bulves sugalvotumėt sodint mastau.gif Kai kitos jau žydi biggrin.gif .
Nors gal ir galima labai stipriai rizikuojant kišt į žemę svogūnus - tegul suželia, žaliuoja unsure.gif .
O ir kaina tai ne stebuklinga.
Atsakyti