Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VI tema

user posted image
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinote Jediaros tel.nr. 4u.gif Parašykit man į a.ž. Reikia skubiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nauji žiedeliai...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Leliumai,matau kad turit lelija Matmari,noriu paklausti ar sios lelijos ziedai turi buti nedideli?
Pirkau ja pernai,kataloge ji man patiko,taciau kai sulaukiau jos zydejimo truputi nusivyliau-ziedukai nedidukai.Gal del to kad ji jaunute,arba todel, kad is vieno svoguno siemet padovanojo 3 zydincius stiebus g.gif

Ziuriu tos lelijos kurios auga su kitomis daugiametemis gelemis,ju lapeliai serga,kazkaip raitosi ir ruduoja,ka tokiu atveju daryti,nekreipti demesio(nes vistiek ju stiebai greitai ims dziuti),ar nupurksti kad, nuo stiebu nepersimestu liga i svogunus?O viena lelija isvis sprindzio dydzio, sustojoji pavasari augti,ka su ja daryti,iskasti gal kad kitos neuzsikrestu?Bandyti gydyti toki svoguna ar mesti lauk.

Kokios grazios visu lelijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 07 15, 22:19)
Ačiū 4u.gif

Šiemet "šimtažiedė" užaugino tik 24 žiedus unsure.gif

user posted image

Gražuolė wub.gif 24 tai visai nemažai, manoji tik septynis. Visai ne šimtažiedė ax.gif
Papildyta:
Anoli, Jūsų lelijos labai graži didelė kekė wub.gif
Stasele, puikūs žiedai 4u.gif
Atsakyti
Linetax, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Keli mano lelijų žiedeliai po lietaus ax.gif Kažko fotikas streikuoja, neryšku
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
šaunuolės merginos thumbup.gif tokių grožybių priauginot wub.gif
tiesiog atgaiva akiai ir sielai wub.gif
nauji žiedai pražydo
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 07 16, 18:04)
Leliumai,matau kad turit lelija Matmari,noriu paklausti ar sios lelijos ziedai  turi buti nedideli?

nedideli žiedeliai užkoduoti "genuose"
Atsakyti
nedideli žiedeliai užkoduoti "genuose"

supratau,galejo but ir stambesniais ziedeliais.... blush2.gif

Ar kas buvo si pavasari uzsisake is lenku leliju?,man visos veisles atitiko(5 veisles pirkau),ir apskritai visi kiti augalai irgi atitiko.Galima bus drasiai ir kita pavasari pirkti is ju.

Atsakyti
Kiek gražių žiedų thumbup.gif ir dar keletas ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 16 liepos 2012 - 22:19
QUOTE(jediara @ 2012 07 16, 22:15)
Kiek gražių žiedų thumbup.gif  ir dar keletas ax.gif

Labai gražios lelijos wub.gif Kaip vadinasi trečioji nuo galo? Aš tokią atsisiunčiau, bet jos lyg ir neužsakinėjau, džiaugiuosi, nes labai graži, o pavadinimo nežinau ax.gif
Atsakyti