P.s. trinti visas žinutes milžiniškas darbas, tam reikėtų nemažai laiko sugaišt

Plius, pati pagalvok, jei ištrintumėm tavo žinutes, tai kiti einantys atsakymai jau liktų ne į temą

O kaip su cituojamomis tavo žinutėmis? Juk kiti nariai neprašė
jų žinučių trint
jus ne taip mane supratote..

tegu jos, mano zinutes, lieka tuose forumuose kur as rasiau, tai ka citavau ir t.t. as tik noriu kad ju nesimatytu kai uzeini ant profilio perziuros, ant nuorodos "Rasti visas nario zinutes".. vat kad cia butu tuscia, o forumuose lai lieka.

.. man tiesiog nepatinka kai nepageidaujami asmenys gali uzeje ant mano profilio perziuros, ant tos nuorodos, rasti visas mano zinutes be jokio vargo.. taip gali perziurineti visas mano mintis ir t.t.t o tai ka as rasau forumuose, taip tai mano reikalas ir as to nesigailiu ka rasau ir rasysiu toliau ... bet as rasau ne tiems zmonems ... tai ar dabar supratote mane? ir ar yra galimybe tai padaryti?
juk is tiesu, pagalvokit, pernelyg neteisinga yra kad visi gali rasti visas rasytas zinutes, net jei susirasinejama buvo ne su tais zmonemis...
dekui
as ir tokios pat nuomones, kam skaitineti kitiems apie mano issakytas nuomones, ligas, norus, svajones, ar dar kokias imtymias zinutes, kurias rasiau negalvodama, kad gali kas pamatyti MANE gyvai

.parduodant daikta susitinki su mamyte, kuri apie tave YRA PRISISKAICIUS ivalias

jum tai nesvarbu, bet man tai savrbu..... daba nesinori ka asmenisko rasinti forumuose. nebent uzsiregistruot kitu meilu pardavimams

nepikt kaip jus sakote cia musu bedos

bet norejau issisakyti.....aciukas.....gali prireikti pagalbos,,,,tai nieko nerasysiu daugiau