QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 20, 23:33)
Tortukas mediniu vestuviu proga, snikersas 2,7 kg
kooooks grožis.

Išsisaugojau pavadinimu - NEREALUS
QUOTE(Kausriukas @ 2012 07 20, 23:33)
Kaip jums sekasi draugauti su tokiomis raidemis? Gal valanda laiko spaudziau "k" raidele. Suluzta ir suluzta ji man

Gal turit kokiu ideju kaip kita karta geriau ja spaust. Spaudziau ir padziovinus mase ir per maiseli ir vis tiek nieko gero nesigavo
za to ona i na bukvu "K"
Tiesa, jeigu kuri raidė neišeina man po kokių 2 - 5 bandymų, liaujuos ją daryt. Darau kitas, arba užssimu kitu darbu. Po kurio laiko grįžtu ir gaunas tada.. Matyt, ranka įpranta broką daryt, ir vis lūžta ir lūžta. Reik duot pailsėt.
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 21, 20:34)
beda ta , kad nemoku tu drugeliu normalai padaryti, man jie luzineja

o cia reiks apie 50vnt., jej ne daugiau

Tai labai prasau jusu patarymo, is kokios mases geriau daryti ??? ir antra beda, PATARKIT prasau kokiu spalvu daryti ???
Aš daryčiau drugelius ne su tom juodom formelėm, o su plungeriais. Dar yra puikaus laiko - reikia juos padaryt dabar, kokių 3 dydžių. Kokį 100. Ir padžiauti savaitei, sulenkus kampu sparnus. Na į masę įminkyt tragakano, kočioti 1,5 - 2 mm storiu. Tikrai gausis.
Jeigu reikia auksinių, tada aukso dulkėm braukčiau per jų kūnelius. Sparnų neliesčiau, lai būna balti.
Spalva.. o tai jaunamartė turi žinot, ko ji nori. Šiaip tai balti gal geriausiai.
QUOTE(*Keila* @ 2012 07 21, 20:59)
sveikos,
Imetu avo kelis ir einu jusu groziu ziureti
nu faina

tik man ta didžiulė kriauklė stipriai per didelė, ir atsiprašau, bet gal gėlės ir drugeliai tokiu šleifu labiau žiūrėtųsi. O kriauklės auga "kuokštais". Bet tai čia tik mano pastebėjimas. Super darbas labai gražia jūrine tematika. Ir daug darbo. O jau keksiukai

Aš panašų projektą darau dabar
p.s. dar kartą apžiūrėjau tortą.. nu kaip man prie jo dabar žiūrėtųsi pora trejeta ant aukšto žalių persisukusių ilgų lapų, viksvų tokių, ir kokis oranžinis plonas a la koraliukas... šitam mėlynam fone su ryškesniais akcentais taip gerai atsimuštų tada tos kriauklės..
Ai tiesa,.... BITĖ BITĖ BITĖ
O Adrijos tortai.. Olestos.. negaliu net cyptelt. Ne mano nosiai. Gražu
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...