Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

sveikos 4u.gif

is as jungiuosi prie jusu, blondine is prigimties tik su dazais dar biski paryskinu savo spalvike biggrin.gif

siaip ploni plaukuciai tie mano ir linke riebaluotis daug, bus labai idomu pasidalinti su jumis info apie prieziura mirksiukas.gif

pati naudoju sampuna, kauke ir aliejuka plaukams, brukstelsiu veliau, kokie tikslus pavadinimai, nepamenu daba blush2.gif
Atsakyti
Na as pasidalinsiu ispudziais ne kiek apie sviesiu plaukuciu prieziura, kiek apie dazyma ir spalvos islaikyma. Siaip mano naturali spalva - tokia tikra lietuviska (siaudo atspalvio) blonde, gana tamsi. Todel kai sumaniau juos pasviesint, tai patikekit, vargo buvo nemazai, kol pagaliau pavyko isgauti spalva, kokios visa laika norejau. Pakeiciau n kirpyklu ir isbandziau n skirtingu plauku dazu, bet rezultatas, deja, budavo tas pats - geltoni laukai schmoll.gif (irgi kirpejos bande aiskinti, kad toks pigmentas mano plauko). Tik susigadinau ir nualinau plaukus nuo begalinio sviesinimo unsure.gif .
Geriausia (naturalu sviesiai pelenini) atspalvi pavyko isgauti tik su Joico dazais (dazausi salon+ kirpyklose), dazausi su jais sruogelem, ne visus plaukus. Rezultatas stulbinantis ne tik spalvos atzvilgiu, bet ir tuo, kad plaukas visiskai nesugadintas ir netriusta po dazymo thumbup.gif . Spalvai islaikyti kirpeja rekomendavo to paties Joico serijos violet sampuna (nepigus-buteliukas apie 60 Lt, bet lb taupus, uzteko pusei metu, naudojant karta per savaite). Spalvyte man asmeniskai thumbup.gif wub.gif , dazu kokybe is visu bandytu tikrai pati geriausia.
O del prieziuros nieko ypatingo neturiu papasakot, nenaudoju pernelyg daug priemoniu, plaunu ivairiais sampunais ir balzamais, kartais uzsidedu kokia kaukyte, tik va vienos priemones niekaip negaliu atsisakyt-plauku aliejuko, lb gerai drekina sausus galiukus biggrin.gif . Ai, dar prisiminiau, kad kazkada seniai ilga laika naudojau John Frieda serijos priemones blondinems, nu man tai plaukai budavo nerealus nuo sampunu, balzamu ir serumu (gaia, kad LT nerandu ju pirkt verysad.gif ).
Atsakyti
As plaukus dazau namuose. Apskritai plaukus sviesinu jau kokie 8 metai. Dazau tik prie saknu kiek atauga o per visa ilgi tepu dazus tik kas koki 5 dazyma ir tai tik labai trumpam-spalvai paryskint. Plaukai tikrai atrodo gerai, kai kirpaus Burzua pagyre kad labai priziureti, nors sviesinti, bet nera isauseje. Todel manau, kad namuose nusidazyti plaukus nera sudetinga, kirpyklose juk irgi ne stebukladares dirba, dazai taigi veikia taip pat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(joliba @ 2008 01 16, 19:05)
Na as pasidalinsiu ispudziais ne kiek apie sviesiu plaukuciu prieziura, kiek apie dazyma ir spalvos islaikyma. Siaip mano naturali spalva - tokia tikra lietuviska (siaudo atspalvio) blonde, gana tamsi. Todel kai sumaniau juos pasviesint, tai patikekit, vargo buvo nemazai, kol pagaliau pavyko isgauti spalva, kokios visa laika norejau. Pakeiciau n kirpyklu ir isbandziau n skirtingu plauku dazu, bet rezultatas, deja, budavo tas pats - geltoni laukai  schmoll.gif (irgi kirpejos bande aiskinti, kad toks pigmentas mano plauko). Tik susigadinau ir nualinau plaukus nuo begalinio sviesinimo  unsure.gif .
Geriausia (naturalu sviesiai pelenini) atspalvi pavyko isgauti tik su Joico dazais (dazausi salon+ kirpyklose), dazausi su jais sruogelem, ne visus plaukus. Rezultatas stulbinantis ne tik spalvos atzvilgiu, bet ir tuo, kad plaukas visiskai nesugadintas ir netriusta po dazymo  thumbup.gif . Spalvai islaikyti kirpeja rekomendavo to paties Joico serijos violet sampuna (nepigus-buteliukas apie 60 Lt, bet lb taupus, uzteko pusei metu, naudojant karta per savaite). Spalvyte man asmeniskai  thumbup.gif  wub.gif , dazu kokybe is visu bandytu tikrai pati geriausia.
O del prieziuros nieko ypatingo neturiu papasakot, nenaudoju pernelyg daug priemoniu, plaunu ivairiais sampunais ir balzamais, kartais uzsidedu kokia kaukyte, tik va vienos priemones niekaip negaliu atsisakyt-plauku aliejuko, lb gerai drekina sausus galiukus biggrin.gif . Ai, dar prisiminiau, kad kazkada seniai ilga laika naudojau John Frieda serijos priemones blondinems, nu man tai plaukai budavo nerealus nuo sampunu, balzamu ir serumu (gaia, kad LT nerandu ju pirkt  verysad.gif ).

man ir daze su joico dazais, ziauriai issausejo plaukas man tada, labai nepatiko tie dazai, man garnier uz 10 lt nesausino taip plauko kaip siti:) vat ir sako kad kiekvienai skirtingai ivairios priemones;)
Papildyta:
na mano plauku prieziura tokia yra: kas dvi dienas plaunu plaukus, visada naudoju sampuna, i savaite bent karta uzdedu kauke plauku, plaukus dazniausiai dziovinu naturaliai, visuomet naudoju aliejuka plauku galiukams ir purinanti skysti kuri purskiu ant dregnu plauku, negarbanoju plauku niekad jokioms znyplem niekuo:) plaukus nusidazau pati ir neturiu as problemu su plaukais:)
Atsakyti
na kirpyklose stebuklu nedaro, bet tik paziuri tavo plauku splavos tona ir pagal tai nustato koki aksidanta deti, taip bandoma isaugoti tavo plaukus, o parduotuviniuose daziuose, yra sudeti patys stipriaui oksidantai, nes ten norima gauti rezultata o ne pati plauka saugot, nes jei tau nenusiseks dazymas, tu paskui tų dazu nebepirksi tai va toks ir skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 01 16, 18:05)
Geriausia (naturalu sviesiai pelenini) atspalvi pavyko isgauti tik su Joico dazais (dazausi salon+ kirpyklose), dazausi su jais sruogelem, ne visus plaukus. Rezultatas stulbinantis ne tik spalvos atzvilgiu, bet ir tuo, kad plaukas visiskai nesugadintas ir netriusta po dazymo  thumbup.gif . Spalvai islaikyti kirpeja rekomendavo to paties Joico serijos violet sampuna (nepigus-buteliukas apie 60 Lt, bet lb taupus, uzteko pusei metu, naudojant karta per savaite). Spalvyte man asmeniskai  thumbup.gif  wub.gif , dazu kokybe is visu bandytu tikrai pati geriausia.

O siu dazu dar kur nors galima isigyti, ne kirpykloje? ax.gif Ir kaip pati spalvyte tavo atrodo? ax.gif

QUOTE(Levereti @ 2008 01 17, 11:21)
As plaukus dazau namuose. Apskritai plaukus sviesinu jau kokie 8 metai. Dazau tik prie saknu kiek atauga o per visa ilgi tepu dazus tik kas koki 5 dazyma ir tai tik labai trumpam-spalvai paryskint. Plaukai tikrai atrodo gerai, kai kirpaus Burzua pagyre kad labai priziureti, nors sviesinti, bet nera isauseje. Todel manau, kad namuose nusidazyti plaukus nera sudetinga, kirpyklose juk irgi ne stebukladares dirba, dazai taigi veikia taip pat bigsmile.gif

Su kokias dazais namie dazai? Ir kokia spalva? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2008 01 17, 12:29)
man ir daze su joico dazais, ziauriai issausejo plaukas man tada, labai nepatiko tie dazai, man garnier uz 10 lt nesausino taip plauko kaip siti:) vat ir sako kad kiekvienai skirtingai ivairios priemones;)
plaukus nusidazau pati ir neturiu as problemu su plaukais:)

Su kokias spalva Garnier dazaisi?
As naudodavau irgi garnier, bet paskutiniu metu nebeatitiko ta spalva kur visad naudodavausi, nezinau kas nutiko, tai tenka bandyt kitus dazus doh.gif Bet bijau kad eksperimentai nesibaigtu liudnai verysad.gif O sviesinti neatsisakysiu schmoll.gif nes man labai grazu ax.gif
Atsakyti
O gal dar kas netingit galit ideti savo plaukuciu foto ir dazu pavadinima bei numeriuka, kuriais pacios dazotes? blush2.gif ax.gif

Ir pasirinkti lengviau butu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 01, 03:45)
O siu dazu dar kur nors galima isigyti, ne kirpykloje?  ax.gif  Ir kaip pati spalvyte tavo atrodo?  ax.gif
Su kokias dazais namie dazai? Ir kokia spalva?  ax.gif
Papildyta:
Su kokias spalva Garnier dazaisi?
As naudodavau irgi garnier, bet paskutiniu metu nebeatitiko ta spalva kur visad naudodavausi, nezinau kas nutiko, tai tenka bandyt kitus dazus  doh.gif  Bet bijau kad eksperimentai nesibaigtu liudnai  verysad.gif  O sviesinti neatsisakysiu  schmoll.gif  nes man labai grazu  ax.gif

na as numeriuko tu dazu tai nepamenu, bet labai sviesi blondine, ten tokia trumpaplauke labai labai sviesiais plaukais:) vat neseniai daziaus, tai zinai man irgi labai nepatiko, nesuprantu nueme i ryzuma, nors anksciau taip nebuvo, tada nusipirkau loreal ir tas i ryzuma nueme tai ir nebesupratau argi plaukai galejo sitaip pasikeisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 01, 12:50)
na as numeriuko tu dazu tai nepamenu, bet labai sviesi blondine, ten tokia trumpaplauke labai labai sviesiais plaukais:) vat neseniai daziaus, tai zinai man irgi labai nepatiko, nesuprantu nueme i ryzuma, nors anksciau taip nebuvo, tada nusipirkau loreal ir tas i ryzuma nueme tai ir nebesupratau argi plaukai galejo sitaip pasikeisti g.gif

Tai gal kazkas negerai mums abiem, nes mano plaukai taip pat i ryzuma paliko nuo garnier ir welaton, tai dabar paskutini karta su londa saknis daziausi, tai pradzioj irgi buvo geltoni net, bet ziuriu kad dabar tai visai nieko spalvyte, lyg ir susivienodino, bet po 3 savaiciu doh.gif

Dabar kai sviesinsiu tai ne nezbezinau nei su kokios firmos, nei kokiu numeriu, nes bijau kad gausis tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 01, 22:57)
Tai gal kazkas negerai mums abiem, nes mano plaukai taip pat i ryzuma paliko nuo garnier ir welaton, tai dabar paskutini karta su londa saknis daziausi, tai pradzioj irgi buvo geltoni net, bet ziuriu kad dabar tai visai nieko spalvyte, lyg ir susivienodino, bet po 3 savaiciu  doh.gif

Dabar kai sviesinsiu tai ne nezbezinau nei su kokios firmos, nei kokiu numeriu, nes bijau kad gausis tas pats  verysad.gif

kad kazi ar dazai pasikeite, man atrodo, kad cia kazkas su plauko pigmentu pasidare, bent jau pas mane, nes sako, buna toks plauko pigmentas, kad niekaip sviesiai nenuimsi, visa laika gausis i ryzuma, tai gal jis mutavo tas pigmentas sakau pas mane blush2.gif nezinau man tai nebejuokinga, kadangi, kitokia spalva kaip ir nelabai tinka ir patinka man, o ryza, tai atsiprasau irgi nenoriu buti:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 01, 22:01)
kad kazi ar dazai pasikeite, man atrodo, kad cia kazkas su plauko pigmentu pasidare, bent jau pas mane, nes sako, buna toks plauko pigmentas, kad niekaip sviesiai nenuimsi, visa laika gausis i ryzuma, tai gal jis mutavo tas pigmentas sakau pas mane blush2.gif  nezinau man tai nebejuokinga, kadangi, kitokia spalva kaip ir nelabai tinka ir patinka man, o ryza, tai atsiprasau irgi nenoriu buti:)

Bandau ieskot pagalbos, tai kai ka suzinosiu ir kas tikrai pades, pasidalinsiu informacija mirksiukas.gif Ir tu kai jau ka gero atrasi, duok zinia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 01, 23:10)
Bandau ieskot pagalbos, tai kai ka suzinosiu ir kas tikrai pades, pasidalinsiu informacija  mirksiukas.gif  Ir tu kai jau ka gero atrasi, duok zinia  mirksiukas.gif

butinai smile.gif
Atsakyti