Na as pasidalinsiu ispudziais ne kiek apie sviesiu plaukuciu prieziura, kiek apie dazyma ir spalvos islaikyma. Siaip mano naturali spalva - tokia tikra lietuviska (siaudo atspalvio) blonde, gana tamsi. Todel kai sumaniau juos pasviesint, tai patikekit, vargo buvo nemazai, kol pagaliau pavyko isgauti spalva, kokios visa laika norejau. Pakeiciau n kirpyklu ir isbandziau n skirtingu plauku dazu, bet rezultatas, deja, budavo tas pats - geltoni laukai

(irgi kirpejos bande aiskinti, kad toks pigmentas mano plauko). Tik susigadinau ir nualinau plaukus nuo begalinio sviesinimo

.
Geriausia (naturalu sviesiai pelenini) atspalvi pavyko isgauti tik su Joico dazais (dazausi salon+ kirpyklose), dazausi su jais sruogelem, ne visus plaukus. Rezultatas stulbinantis ne tik spalvos atzvilgiu, bet ir tuo, kad plaukas visiskai nesugadintas ir netriusta po dazymo

. Spalvai islaikyti kirpeja rekomendavo to paties Joico serijos violet sampuna (nepigus-buteliukas apie 60 Lt, bet lb taupus, uzteko pusei metu, naudojant karta per savaite). Spalvyte man asmeniskai

, dazu kokybe is visu bandytu tikrai pati geriausia.
O del prieziuros nieko ypatingo neturiu papasakot, nenaudoju pernelyg daug priemoniu, plaunu ivairiais sampunais ir balzamais, kartais uzsidedu kokia kaukyte, tik va vienos priemones niekaip negaliu atsisakyt-plauku aliejuko, lb gerai drekina sausus galiukus

. Ai, dar prisiminiau, kad kazkada seniai ilga laika naudojau John Frieda serijos priemones blondinems, nu man tai plaukai budavo nerealus nuo sampunu, balzamu ir serumu (gaia, kad LT nerandu ju pirkt

).
Nesukit galvos, ką pamanys žmonės. Jie per daug susirūpinę tuo, ką jūs manote apie juos.