Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 12, 09:09)
blink.gif  blink.gif  Geras, as kai buvau sake, kad nebeturi, kad padare grazinima dazu, kaip ir ana parduotuve doh.gif

O tai tu ne su Keune dazai? as pabandziau su jais, tai patiko, tik, kad spalva greitai nusiplove. O kiek sitie dazai kainuoja? Ir kuo jie pvz. geresni uz Keune?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 12, 09:09)
blink.gif  blink.gif  Geras, as kai buvau sake, kad nebeturi, kad padare grazinima dazu, kaip ir ana parduotuve doh.gif

palauk tai gal jau ir padare ta grazinima as cia pries daugiau nei savaite pirkau, beta snesuprantu kodel jie padaro ta grazinima,tai kaip cia suprast? ju daugiau nebebus?... nu tu velnias tik atrandu gerus dazus ir atima, tai su kuo as dazysiu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 04 12, 12:24)
O tai tu ne su Keune dazai? as pabandziau su jais, tai patiko, tik, kad spalva greitai nusiplove. O kiek sitie dazai kainuoja? Ir kuo jie pvz. geresni uz Keune?

Paskutiny karta daziau su Prestige italiskais dazais. Patiko tuo, kad dazas stiprus, ir uzteko silpno oksidatoriaus vel susigrazinti sviesia spalva nors jau buvau tamsi. Keune man sausindavo plauka, o sitie ne, tuo man jie geresni. Kainuoja su oksidatorium kartu apie 30 Lt, yra labai graziu spalvyciu
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2008 04 12, 14:51)
palauk tai gal jau ir padare ta grazinima as cia pries daugiau nei savaite pirkau, beta snesuprantu kodel jie padaro ta grazinima,tai kaip cia suprast? ju daugiau nebebus?... nu tu velnias tik atrandu gerus dazus ir atima, tai su kuo as dazysiu.... doh.gif

O as treciadieny pirkau ir jau nebuvo ju doh.gif Na tiesiog atsisako maziausiai paklausiu dazu ir ima naujienas. Visur taip daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 12, 23:13)
Paskutiny karta daziau su Prestige italiskais dazais. Patiko tuo, kad dazas stiprus, ir uzteko silpno oksidatoriaus vel susigrazinti sviesia spalva nors jau buvau tamsi. Keune man sausindavo plauka, o sitie ne, tuo man jie geresni. Kainuoja su oksidatorium kartu apie 30 Lt, yra labai graziu spalvyciu
Papildyta:
O as treciadieny pirkau ir jau nebuvo ju doh.gif  Na tiesiog atsisako maziausiai paklausiu dazu ir ima naujienas. Visur taip daro mirksiukas.gif

niu tada teks pirkti arba tavo prestige arba keune 4u.gif bet kiek a svargsiu kol spalvyte issirinksiu eina sau:)
Atsakyti
gal kas zinote kur galima vilniuj nusipirkti milk shake sampunus
Atsakyti
Paneles mielosios, laabai prasau jusu pagalbos..kokias kaukes naudojat? KAi isiplaunu galva ir ja isidziovinu,kad ir dedu balzama,vistiek atrodo kaip siaudai..gal konkreciai turit patarimu?kokia galeciau pirkti..nes tiek visokiausiu isbandzius,nuo pigiausiu iki laaabai brangiu doh.gif
Atsakyti
man is pigiu patinka Gaia , biotreatment geltona , generos su vaisiais
is brangesniu milkshaike o va shiseido isvis pasaka
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 04 15, 18:49)
man is pigiu patinka Gaia , biotreatment geltona , generos su vaisiais
is brangesniu milkshaike o va shiseido isvis pasaka

Gal kas zinote ar klaipedoje galima nusipirkti generos produktu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 04 09, 15:06)
Tikrai palauk bent pora savaitėlių ax.gif O dabar gali nueit į kirpyklą ,kad nupilkintų su šampūnu ,arba pati įsigyk kokį pilkintoją biggrin.gif

Na nuėjau po kelių dienų-tai mano kirpėja dažė pilkom smulkiom sruogom, tai nuėmė tą geltonumą.
Atsakyti
O man zinokit, net keista, plaukai labai faini, kai issidziovinu, butent del dzintars to serumuko, nes ji palaikau 15 min. pries plovima. Galvojau is pradziu, kad cia siaip nuo kokio sampuno, nes ju turiu daug ir kaskart su kitu plaunu plaukus smile.gif, bet ne, cia tikrai nuo dzintars serumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 04 19, 15:57)
O man zinokit, net keista, plaukai labai faini, kai issidziovinu, butent del dzintars to serumuko, nes ji palaikau 15 min. pries plovima. Galvojau is pradziu, kad cia siaip nuo kokio sampuno, nes ju turiu daug ir kaskart su kitu plaunu plaukus smile.gif, bet ne, cia tikrai nuo dzintars serumo  wub.gif

Ten tas toks aliejukas? g.gif Jeigu tas, tai as pernakt laikau, ir galiu pagirti, kad tikrai thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes
mano plaukai igauna zalia atspalvi po dazymo blink.gif pradziai maniau kad del to kad blondiniska spalva vis noriu i baltuma kad butu, tai todel jie tipo pilkeja ir zaliuoja, o dabr atradau liuks spalvyte Loreal preference dream blonde 10 numerio, tai va ji turi rausvo silto atspalvio, tai panaikino mano zaluma pamazu tongue.gif nors dar galai plauku toki i zaluma nesa doh.gif
dar norejau pasiklausti girdejau nuo vitaminu nesciosioms 'Prenatal' labai gerai auga plaukai, pridygsta visas darziukas an galvos tongue.gif tai ar galima butu juos gert nesilaukianciai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martinibianco: 20 balandžio 2008 - 03:04