QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 27, 14:28)
sveikos, as taip pat blondine
plaukus dazau kirpykloje su keune dazais, jie man ziauriai tinka.
priemones siuo metu naudoju is Tigi Dumb Blond. labai patiko
antroje vietoje alfa parf priemones

plaukus dazau kirpykloje su keune dazais, jie man ziauriai tinka.
priemones siuo metu naudoju is Tigi Dumb Blond. labai patiko

As tundra visiska, negirdejus tokios firmos, gal gali pakomentuto placiau, kokios kainos ir tt Bet pavadinimas gerai skamba

QUOTE(xmarx @ 2006 04 29, 19:27)
Labas, merginos,
kadangi mano plaukai, kaip daugeio lietuvaiciu, yra piksvo atspalvio, jau daug metu dazau juos, noredama suteikti sodresne spalva. Is visko, ka isbandziau, labiausiai pasiteisino Wella dazai (atrodo, Nr. 11/12 - visada dazau kirpykloj, tai dabar gerai neatsimenu). Jie geri tuo, kad is pradziu plaukus nudazo tokia lyg ir plieno spalva, o po poros savaiciu ji truputi isblunka ir buna naturaliai gelsva, prinokusiu javu spalvos. Tai lyg ir 2 kartus pakeiti ivaizdi 1-nu dazymu. Man labai patinka, daug komplimentu del plauku spalvos sulaukiu is aplinkiniu,pasitaike, kad net gatveje susistabde klause, kur savo seveliura darau
kadangi mano plaukai, kaip daugeio lietuvaiciu, yra piksvo atspalvio, jau daug metu dazau juos, noredama suteikti sodresne spalva. Is visko, ka isbandziau, labiausiai pasiteisino Wella dazai (atrodo, Nr. 11/12 - visada dazau kirpykloj, tai dabar gerai neatsimenu). Jie geri tuo, kad is pradziu plaukus nudazo tokia lyg ir plieno spalva, o po poros savaiciu ji truputi isblunka ir buna naturaliai gelsva, prinokusiu javu spalvos. Tai lyg ir 2 kartus pakeiti ivaizdi 1-nu dazymu. Man labai patinka, daug komplimentu del plauku spalvos sulaukiu is aplinkiniu,pasitaike, kad net gatveje susistabde klause, kur savo seveliura darau

mano kirpeja irgi Wella naudoja, reiks pasiklaust del tu numeriu, nes dabar man lyg su platinum ar kazkuo dazo, as siaip noreciau pilkesnio atspalvio
lauksim nuotraukeliu