Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(aschenputtel @ 2006 06 21, 22:57)
sita kauke bus tikrai ir Airijoje pirkti

user posted image

aciu thumbup.gif begsiu ieskot smile.gif o gal gali parasyt kaip tu ja naudoji ir kokie rezultatai? biggrin.gif
Atsakyti
Paneles,atradau dazus kuris panaikina geltonuma.
Tai Loreal Recital Preference 9.1 numeris,pelenu spalvos.Beto kai plaukus dazai,atrodo kad tamsiai gausis,tokia vysnine spalva,bet kai nusiplauni wub.gif wub.gif wub.gif faina naturali blond spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 09, 05:59)
Tai Loreal Recital Preference 9.1 numeris,pelenu spalvos.Beto kai plaukus dazai,atrodo kad tamsiai gausis,tokia vysnine spalva,bet kai nusiplauni  wub.gif  wub.gif  wub.gif faina naturali blond spalvyte wub.gif

bandziau as juos labai greitai atsiplauna spalva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giorgia @ 2006 06 23, 19:10)
aciu thumbup.gif begsiu ieskot smile.gif o gal gali parasyt kaip tu ja naudoji ir kokie rezultatai? biggrin.gif

Reikia 3-8 min palaikyti,plaukai po keliu kartu naudojimo atsikrato to ikyriaus geltonumo ir palieka svelnus svelnus
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2006 07 09, 05:59)
Tai Loreal Recital Preference 9.1 numeris,pelenu spalvos.Beto kai plaukus dazai,atrodo kad tamsiai gausis,tokia vysnine spalva,bet kai nusiplauni  wub.gif  wub.gif  wub.gif faina naturali blond spalvyte wub.gif

kas čia per dalykas, ar nesigaus per tamsi spalva g.gif
Atsakyti
As tai savo nuo dazymo issausejusius plaukus vakar antra karta palepinau... majonezu biggrin.gif
Atsidziaugt negaliu kokie fainuoliai jie dabar - purus, minksti, svelnus wub.gif Net aliejukio galam nenaudojau (pirma kart gal per metus blink.gif )Tik reik gerai isplauti ji is plauku, nes kitaip ir kvapas liks, ir riebumo pojutis garantuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 09 05, 18:14)
As tai savo nuo dazymo issausejusius plaukus vakar antra karta palepinau... majonezu biggrin.gif
Atsidziaugt negaliu kokie fainuoliai jie dabar - purus, minksti, svelnus wub.gif Net aliejukio galam nenaudojau (pirma kart gal per metus blink.gif )Tik reik gerai isplauti ji is plauku, nes kitaip ir kvapas liks, ir riebumo pojutis garantuotas smile.gif

o tepi visus plaukus ar tik galus ar kaip g.gif smile.gif ?kiek laiko laikai?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 09 05, 16:14)

O man tos visokios kaukes su majonezais ir kiasiniais visai nepatiko. Jokio pagerejimo nepastebedavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 09 05, 17:19)
o tepi visus plaukus ar tik galus ar kaip g.gif  smile.gif ?kiek laiko laikai?

Su kiausiniais as ir nejauciu poveikio, ale va paemiau ir nusipirkau helmans (original, kur 76prc riebumo) stiklainiuka specialiai plaukam. Taip mano kirpeja buvo liepus pries kelis metus, kai dar chemini buvau susidejus. Tada nusijuokiau, o dabar kai plaukai sausi, tai ko tik nedarau doh.gif

Tepu juo visus plaukus (kam greiciau riebaluojasi gal ir nepatartina, arba reik tada labai gerai su sampunu saknis isplaut), o galam dar plius daugiau uzvarvolinu biggrin.gif
Nu nuo kvapo pirma kart galvojau numirsiu unsure.gif Ale uzsidejau du maiselius ant galvos ir be problemu pusantros valandos pravaiksciojau - nei man bego pro krastus, nei ka smile.gif
O va vakar tai visa nakti laikiau ir siandien ryte galva issiploviau. Na plaukai tai pasaka kokie svelnus, bet jau dabar matau, kad ryt vel teks anksciau keltis ir plauti, nes matyt biski perlaikiau - saknys i vakara susiriebalavo g.gif
O apie ta majoneza parasiau i blondiniu tema, nes man atrodo, jog plaukai biski pasviesejo nuo jo biggrin.gif t.y. neliko to geltonumo.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 04 28, 10:37)

O dar naudoju plaukų galiukams ( na, aš visus plaukus patepu) Alfaparf ( Milan) sėmenų aliejuką, jei tiksliau Cristalli Liquidi Semi di Lino-Lino ( 50 ml, 56 lt.)
Nu tikrai nerealus dalykėlis, jau pradedu tikėti, kad nereikės pakirpti plaukų galų tongue.gif . Atsigauna bigsmile.gif

aš už tokią pat kainą, 56 Lt., nusipirkau 100 ml aliejuko buteliuką su linų sėmenimis, tai tikrai thumbup.gif naudoju jį jau gal kokie 1,5 metų bigsmile.gif o pirkau "Kosmados" parduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
as irgi dazausi sviesiai pas kirpeja, dazo su wella dazais visus plaukus, nors anksciau daziau tik sruogelem, bet tada ir plaukai baisiau atrode, tokie suskilineja. Dabar dazau visus su silpnesniais dazais, man patinka. O plaunu taip: pries plovima issitepu dzintars aliejum, palaikau apie 1val., paskui sampunu nuplaunu ir uzsidedu kauke arba balzama. Balzama naudoju Selective firmos, o kauke nusipirkau alijosiaus. Po plovimo uztepu labai labai mazu kiekiu alyvuogiu aliejum, bet labai mazu ir tik galus, o tada Panthene banzamu tiesinimui, nes as tiesinu kiekviena karta. Po tiesinimo aliejum Lakme firmos. Na plaukai blizga.
Atsakyti
O kai naudojat ta Loreal kauke tai nesigauna, kad nuo dalies plauku nuima geltonuma,o nuo dalies - ne? Kazkaip maciau mergina su g.gif margais plaukais, tai pagalvojau, kad matyt kauke deda ne ant visu plauku... Nemanau, kad del dazymo, nes plauku spalva vienoda, tik vietmis i gelsvuma, o vietomis i pilkuma...

nu nzn, kazkaip be rysio g.gif

Tai vat, norejau pasikonultuot. Gal jai ir nuo kitu dalyku cia taip...

4u.gif

Atsakyti