Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

QUOTE(AniMi @ 2012 08 07, 22:04)
Sakau gi pasikeitė tvarka. Gi rugpjūčio pirmą laikiau, tai tikrai nemeluoju...  smile.gif Ten informacijoj dabar tokį lapą duoda, tada kasoj susimoki ir susimokedama paduodi tą lapą ir viskas lauki tada jau pikto dėdės egzaminuotojo  lotuliukas.gif Kai pakeitė tvarką ant durų pakabino lapą, kad pirma eiti į informaciją. Turėtų ir dabar jis ten kabėti dar  smile.gif

Viskas aisku.
Mano zinios jau pasenusios smile.gif
Nes paskutini karta Regitroje buvau kova.
Atsakyti
Ir vel mokyklinio neislaikiau doh.gif doh.gif doh.gif pjauna mane kita aikstele unsure.gif sumazinti atstumai,duobes..baigiu ikristi i nevilti... visus pravaziavimus atlikau puikiai,instruktorius bedu neturejo,o db ... verysad.gif vyro masina pasatu su galu aiksteleje problemu net nebuna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenux:): 08 rugpjūčio 2012 - 09:53
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 08 08, 10:43)
Ir vel mokyklinio neislaikiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  pjauna mane kita aikstele unsure.gif  sumazinti atstumai,duobes..baigiu ikristi i nevilti... visus pravaziavimus atlikau puikiai,instruktorius bedu neturejo,o db ... verysad.gif vyro masina pasatu su galu aiksteleje problemu net nebuna...

nenusiminkite, as mokykliny nusifilmavau is trecio karto ,taip vis susimaudauvau, jau ir buvau nusiminus ,bet nusifilmavau visdelto, nes ytampa tai didziule kaip buciau egzamina laikius, nepavyko sy karta pasiseks kita laikykites ir nenusiminkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 08 08, 11:05)
nenusiminkite, as mokykliny nusifilmavau is trecio karto ,taip vis susimaudauvau, jau ir buvau nusiminus ,bet nusifilmavau visdelto, nes ytampa tai didziule kaip buciau egzamina laikius, nepavyko sy karta pasiseks kita laikykites ir nenusiminkit 4u.gif

Tai kad vakar jau 4 kartas buvo ax.gif iki jos nuvaziuoju puikiai thumbup.gif o is jos jau keleivio puseje verysad.gif
Atsakyti
Man ir taip būdavo, tik ne su mokykliniu... Atrodo gerai per pamokas, gerai su saviškio mašina aikštutėj, o kai egzas atrodo, kad aš pirmą kartą už vairo... lotuliukas.gif Linkiu sėkmės kitą kartą. Nusiteikimas svarbiausia. Sakykit "ai ne šitą tai kitą kartą". smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 08 08, 10:43)
Ir vel mokyklinio neislaikiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  pjauna mane kita aikstele unsure.gif  sumazinti atstumai,duobes..baigiu ikristi i nevilti... visus pravaziavimus atlikau puikiai,instruktorius bedu neturejo,o db ... verysad.gif vyro masina pasatu su galu aiksteleje problemu net nebuna...

Kitas kartas bus sėkmingas 4u.gif

Kvailo klausimo paklaust sugalvojau,mokyklinio egzamino kaina tokia pati kaip eilinės vairavimo pamokos? Tik trunka jis ilgiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 08 08, 14:02)
Kitas kartas bus sėkmingas  4u.gif

Kvailo klausimo paklaust sugalvojau,mokyklinio egzamino kaina tokia pati kaip eilinės vairavimo pamokos? Tik trunka jis ilgiau?  g.gif

Kaina ta pati tik paprasta pamoka trunka 90min o egzaminas 45min(jei nuo tasko A iki tasko Z pravaziuoji)
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 08 08, 11:10)
Man ir taip būdavo, tik ne su mokykliniu... Atrodo gerai per pamokas, gerai su saviškio mašina aikštutėj, o kai egzas atrodo, kad aš pirmą kartą už vairo...  lotuliukas.gif Linkiu sėkmės kitą kartą. Nusiteikimas svarbiausia. Sakykit "ai ne šitą tai kitą kartą".  smile.gif  tongue.gif

100% pritariu- Ne pasaulio pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 08 08, 14:05)
Kaina ta pati tik paprasta pamoka trunka 90min o egzaminas 45min(jei nuo tasko A iki tasko Z pravaziuoji)

man trukdavo ir egzaminas ir pamoka tiek pat:) nuo instruktoriaus priklauso. jei neislaikydavau, tai baigdavom kaip pamoka.
Atsakyti
QUOTE(arijandas @ 2012 08 07, 16:03)
susimoketi tikrai reik pries egzamina ir uzsiregistruoti,kas del aiksteles ir dirzo tai nebutina,bet geriau uzsisegti kad veliau nepamirstai, kai y miesta vaziuosi 4u.gif o klausimai pries egzamina galima pasiskaityti internete klausimai pries praktiny vairavimo egzamina yvedus sekmes 4u.gif

Parkuojantis iš tikrųjų nebūtina segtis diržo, bet įsibėgėjimą reikia daryti su diržu - greitis visai kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmą kart girdžiu, kad įsibėgėjimą reik su diržu daryt blink.gif Juk vistiek aikštutė.
Bet žinai aš tai manau užsisegi tą diržą iš kart ir pamiršti... Kam bereikalo save apsunkinti smile.gif Bent man asmeniškai diržas niekuo netrukdo. Aš visiškai jo nejaučiu. thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien ne mano diena unsure.gif

Gal kas norėtų pasikeisti egzamino datą? Norėčiau kuo greičiau.
Galima susitarti už atlygį
Atsakyti