Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

As lygiai per 2 men (nuo teorijos mokykloj iki praktikos egzamino Regitroj). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 08 30, 14:33)
Isibegejimas, estakada,akligatvis, priparkavimas(vienas is triju:soninins, istrizas ar statmenas), T forma.

Labai ačiū. 4u.gif Mano draugas jau gan seniai laikė, sako "porą pratimų padarysi ir vsio". biggrin.gif Aha. Pats tik ant estakados važiavo ir vieną priparkavimą. g.gif
Atsakyti
Mergaitės, norėjau pasitikslinti, aikštelėj su šviesom važinėti nebūtina, taip?
Atsakyti
QUOTE(Načikė @ 2012 08 31, 12:27)
Mergaitės, norėjau pasitikslinti, aikštelėj su šviesom važinėti nebūtina, taip?

Būtina. Tik įsėdai į mašiną, viską susireguliuoji, užsidedi diržą, įsijungi šviesas ir važiuoji iki aikštelės. Man instruktorius sakė paklaust egzaminuotojo, ar pas juos automatinės šviesos (naujuose golfuose būna), tai atsakė, kad ne ir reikėjo įsijungt. Kitas dalykas BŪTINAI ir aikštelėj su diržu būti reik. Žinau, kai vienas bachūriukas varė be diržo ir įsibėgėjime viską gerai padarė, bet kad neužsisegė - egzaminas neišlaikytas.
Atsakyti
QUOTE(Frivolous @ 2012 08 31, 12:51)
Būtina. Tik įsėdai į mašiną, viską susireguliuoji, užsidedi diržą, įsijungi šviesas ir važiuoji iki aikštelės. Man instruktorius sakė paklaust egzaminuotojo, ar pas juos automatinės šviesos (naujuose golfuose būna), tai atsakė, kad ne ir reikėjo įsijungt. Kitas dalykas BŪTINAI ir aikštelėj su diržu būti reik. Žinau, kai vienas bachūriukas varė be diržo ir įsibėgėjime viską gerai padarė, bet kad neužsisegė - egzaminas neišlaikytas.

Keista, man 2 instruktoriai sakė, kad aikštelėj galima be diržo g.gif Bet pati galvoju, kad šviesas ir diržą dar prieš aikštelę susitvarkysiu, kad po to netyčia neužmirščiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Načikė @ 2012 08 31, 17:34)
Keista, man 2 instruktoriai sakė, kad aikštelėj galima be diržo  g.gif  Bet pati galvoju, kad šviesas ir diržą dar prieš aikštelę susitvarkysiu, kad po to netyčia neužmirščiau  ax.gif

taisyklese yra svieziu pakeitimu,labai gali buti,kad ir del dirzu gal ka pakeite... g.gif Pries pora metu dar tikrai aiksteleje dirzo nereikejo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Načikė @ 2012 08 31, 17:34)
Keista, man 2 instruktoriai sakė, kad aikštelėj galima be diržo  g.gif  Bet pati galvoju, kad šviesas ir diržą dar prieš aikštelę susitvarkysiu, kad po to netyčia neužmirščiau  ax.gif

man taippat sake,kad galima be ju!bet tik ilipusi i masina as viska susitvarkysiu ir paprasysiu,kad jis uzsisegtu,nes siauliuose buvo keli atvejai,kad regitrininkas neuzsisege tycia dirzo,vairuotuojas nepastebejo ir viskas egzaminas neislaikytas,nes jis neuztikrino keleivio saugumo doh.gif g.gif
Be to pasiguosiu,turejau 3 instruktoriu is salies,bet labai nuvyle verysad.gif pinigai kaip i bala...prasnekejo vejus apie nieka 1h ir 20 min pavazinejau..spustis per 2 namus i prieki taippat atgal,vaziavimas baigtas... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenux:): 31 rugpjūčio 2012 - 21:17
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 08 31, 21:57)
man taippat sake,kad galima be ju!bet tik ilipusi i masina as viska susitvarkysiu ir paprasysiu,kad jis uzsisegtu,nes siauliuose buvo keli atvejai,kad regitrininkas neuzsisege tycia dirzo,vairuotuojas nepastebejo ir viskas egzaminas neislaikytas,nes jis neuztikrino keleivio saugumo doh.gif  g.gif

nu nesamone
nebent mieste g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 31 rugpjūčio 2012 - 21:16
QUOTE(mėnulis @ 2012 08 31, 22:16)
nu nesamone
nebent mieste g.gif

Na taip nesamone,bet Siauliai yra Siauliai!! 15 marsrutu,izulus jie pas mus blink.gif lotuliukas.gif siandien vyro pusbrolis laikes,issilaike,bet norejo pakenkti,laike stabdi,kad jis neisvaziuotu is sankryzos!!! doh.gif Valstybine imone miestui nelygi cool.gif labai idomiai cia viskas pas mus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenux:): 31 rugpjūčio 2012 - 21:21
QUOTE(Načikė @ 2012 08 31, 16:34)

Na, aš tikrai žinau, kad reikia. Pasitaisysiu dėl įsibėgėjimo: jam (tam vaikinukui) net neleido daryti įsibėgėjimo, nes buvo be saugos diržo. Na logiškai mąstant, jei staigiai dėsi ant stabdžių, pasiekus 30 km/h gali biškel su galva ar krūtine dėtis į vairą... Ką tik kalbėjausi su instruktorium, tai jis patvirtino, kad BŪTINA segėti diržą... rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš galiu pasidžiaugti - šiandien išlaikiau Kauno Regitroj vairavimą!!! yahoo.gif Egzaminuotojas pasitaikė vyresnio amžiaus, sakyčiau, toks teisingas, - nei nuolaidžiavo, nei sukirtinėt bandė. Sako, važiuosim su Golfu, tai iškart apsidžiaugiau, nes tik juo ir tebuvau važinėjus. Beje, veidrodėliai visi reguliavosi biggrin.gif Paklausė, kaip tikrinti stabdžių šviesas, po to apie langų plovimo skysčio talpą ir apie alyvos lygį variklyje. Aikštelėj viskas buvo gerai, išskyrus tai, kad vienąkart užgesau ant estakados (gal dėl to, kad iš to jaudulio koja žiauriai drebėjo ant sankabos doh.gif), be to, tik su sankaba bandžiau užvažiuot, nes taip mokiaus. Tada fsio, galvoju, reik pagazuot, nieko nebus. Tai iš antro karto su gazu jau užlipau. smile.gif O mieste tai Vilijampolėj ištisai malėmės, per tas gatveles, per tą patį žiedą gal du kartus. Mačiau, kad žymėdavos kažką kartais, bet ir pati žinodavau, kas ne taip blush2.gif Žodžiu, nieko pro akis nepraleido, na bet svarbiausia, klaidų limito neviršijau ir kritinių nebuvo smile.gif Ai tiesa, dar pačioj pradžioj važiavimo, ten kur įkalnė išvažiuojant iš Regitros yra, paprašė sustoti ir papasakot pagal veiksmų eiliškumą, kaip reikia palikti įkalnėj mašiną, kad nenuriedėtų ir pan. Visa laimė, kad kai teoriją mokiaus, mumis įspėjo, kad taip gali būti, ir papasakojo su visom subtilybėm, tad beliko tik prisiminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Načikė @ 2012 09 01, 18:17)
Pagaliau ir aš galiu pasidžiaugti - šiandien išlaikiau Kauno Regitroj ,

oijjj sveikinu ir pavydziu biggrin.gif blush2.gif

megaites, gal papasakokit kaip jums sekasi su tuo stabdymu ir pavaru staigiu keitimu, na tarkim vaziuoju as 4 pavara, pasako - suksime i kaire, na arba matau kliuti ir reikia reaguoti, reikia musti greiti paskui jungti 3-cia pavara, paskui vel mazinti ir jungti 2-a. Pradedu metytis ir kol davaziuoju iki kliuties, nebespeju normaliai su tom pavarom susitvarkyti. doh.gif kai trecia vaziuoju, tai lyg ir normaliai viskas, nu su 4-ta man beda doh.gif
daznai tiesig pamirstu atleisti sankaba, nu kaip isideti ta dalyka i savo galva doh.gif doh.gif
Gal kokiu patarimu turite? smile.gif

Atsakyti