Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes vairuoti kartu

Užsirašiau pas Jona is kalbu gamos, dar vakare pasivazinesiu ir ryt ryte i regitra blink.gif jeeeeezau kaip bijau doh.gif
Atsakyti
Nu ka merginos 4u.gif gristu pasigirti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif katik is po Siauliu regitros!!! Viskas-pasibaige,issilaikiau !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man valerijonas nepadejo schmoll.gif schmoll.gif isgeriau,ir pykinti pradejo smile.gif sekmes laikant ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 09 06, 12:04)
Nu ka merginos  4u.gif  gristu pasigirti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  katik is po Siauliu regitros!!! Viskas-pasibaige,issilaikiau !!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man valerijonas nepadejo  schmoll.gif  schmoll.gif  isgeriau,ir pykinti pradejo smile.gif sekmes laikant ! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

didziausi sveikinimai drinks_cheers.gif ,as taipat laukiu kada viskas, pasibaigs,ar sklandziai viskas vyko?
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 09 06, 12:04)
Nu ka merginos  4u.gif  gristu pasigirti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  katik is po Siauliu regitros!!! Viskas-pasibaige,issilaikiau !!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man valerijonas nepadejo  schmoll.gif  schmoll.gif  isgeriau,ir pykinti pradejo smile.gif sekmes laikant ! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Didžiausi sveikinimai!!! clap.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 09 06, 11:04)

SVEIKINUUUUUUUU 4u.gif
o itampos nenuemem valerijonas???? blyn, ka cia tokio isgerti kas stresa suvaldyti g.gif

Pasakok viska smulkiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domicele: 06 rugsėjo 2012 - 11:20
QUOTE(arijandas @ 2012 09 06, 12:08)
didziausi sveikinimai drinks_cheers.gif ,as taipat laukiu kada viskas, pasibaigs,ar sklandziai viskas vyko?

Na taip viskas labai gerai buvo,aikstelej liepe gaubta atidaryti,paaiskinti kaip pamatuoti tepala,parodyti kur yra ausinimo skystis,langu skystis..aisktutei viskas puikiai,mieste gavau sunku marsruta,visas centras tiesiai,aplink ji,mieste vazinejau apie 1h blink.gif ,gavau pastaba del nesaugaus atstumo tik tiek..instruktorius pasitaike labai malonus,viska paaiskino thumbup.gif nors sakoma kad Siauliuose Zemaitis pats pikciausias,taciau man jis labai patiko,ramino,liepe isivaizduoti,kad cia ne egzaminas,o paprasciausias testukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nieko negaliu vartot, valerijonas mane tik miegan traukia. Stresas gerai spiria į užpakalį, daugiau motyvacijos susikaupt ir būti atidžiai. smile.gif Tik atmosfera baisi tokia, geriau taip nesureikšmintų to, jog vyksta didysis baisusis EGZAMINAS. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 09 06, 12:18)
SVEIKINUUUUUUUU 4u.gif
o itampos nenuemem valerijonas???? blyn, ka cia tokio isgerti  kas stresa suvaldyti g.gif

Pasakok viska smulkiai  biggrin.gif

Na man tai tikrai schmoll.gif schmoll.gif tik blogiau pasidare blink.gif kojos nedrebejo,tik rankos lotuliukas.gif vaziavau su hiundai markes automobiliu,nors paskaitos dariaus su astra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2012 09 06, 12:28)
Na taip viskas labai gerai buvo,aikstelej liepe gaubta atidaryti,paaiskinti kaip pamatuoti tepala,parodyti kur yra ausinimo skystis,langu skystis..aisktutei viskas puikiai,mieste gavau sunku marsruta,visas centras tiesiai,aplink ji,mieste vazinejau apie 1h  blink.gif ,gavau pastaba del nesaugaus atstumo tik tiek..instruktorius pasitaike labai malonus,viska paaiskino  thumbup.gif  nors sakoma kad Siauliuose Zemaitis pats pikciausias,taciau man jis labai patiko,ramino,liepe isivaizduoti,kad cia ne egzaminas,o paprasciausias testukas  mirksiukas.gif

Sveikinu,
oho, siaip, gaubta turetu pats egzaminuotojas atidaryti, o ne tu!
Atsakyti
Klausymėlis,

esu rytoj užsiregistravus, bet vis landzioju i regtros psl. ivedu asmens koda ir prasymo numeri, nu ziuriu, gal koks laikas sestadieni ispuls, kazin neanuliuos jie man to pirmojo užrastmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 09 06, 13:07)
Sveikinu,
oho, siaip, gaubta turetu pats egzaminuotojas atidaryti, o ne tu!

Aha zinau 4u.gif bet as jo paklausiau ar galeciau pati pabandyti,ar jei man neisejus nebutu rasoma klaida ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 09 06, 12:18)
esu rytoj užsiregistravus, bet vis landzioju i regtros psl. ivedu asmens koda ir prasymo numeri, nu ziuriu, gal koks laikas sestadieni ispuls, kazin neanuliuos jie man to pirmojo užrastmo

Už landžiojimą tai ne. Bet kiek žinau negalima atsisakyti registracijos, jeigu iki egzamino liko mažiau negu 24 valandos. O jeigu atsisakai - gali sekantį kartą registruotis tik po mėnesio.
Ir šeip geriausias laikas ieškoti laisvos datos yra iškart po vidurnakčio. Tada Regitros serveris išmeta turimas laisvas vietas ~2 dienoms į priekį. Dar patys darbuotojai dažnai tas laisvas dienas įrašo nuo ~10:30 iki 12:00 val. (bet po pusvalandžio jau visos tos dienos būną paimtos greičiausiųjų). Bent jau Vilniaus Regitroje taip.
Atsakyti