QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 17:05)
ačiūūūū
visada žinojau, kad navy tamsiai mėlyna, o čia susibalamutinau su tais black navy ir pan.

Pataisysiu merginas

QUOTE(sunray @ 2012 08 02, 22:29)

svarbiausiai žaviuosi gebėjimu rasti to ko nori. Nes man nepavyksta. Nežinau gal laiko per mažai tam skiriu... bet man nieko nėra baisiau kaip vaikščioti po rūbų/batų pardes. Apie matavimąsi bei varginantį apšvietimą jau nekalbu... pavargstu morališkai ir fiziškai. Po šopinimusi jaučiuosi kaip paskutinė pašluostė: pavargus ir negraži...
Rudeniui man tikriausiai irgi jau reik sąrašą susidaryt

bim-bam jūsų rudi batai visai tinkamo rudumo. Be to ne nuo batų kapsulę pradėt formuot reikia

Dabar tiksliai nepasakysiu, bet pradėt reikia nuo bazinių rūbų, tokių kurie dažniau/ilgiau nešiojami: kelnės, sijonai... vėliau prie jų perkami rūbai, kurie keičiami vos ne kasdien derinant jau prie jų (pvz.: palaidinės). O paskui jau aksesuarai... beja juos tikrai ekonomiškiausia rinktis kuo universalesnius. Bet nebūtinai. Dar yra shema tokia kad pradžiai minimumas rūbų perkamas, o paskui papildoma kapsulė. Vaikų kapsulėje buvo labai gerai aprašyta, gaila neturiu išsisaugojus. Tarkim minimumas pora apačių ir 5 viršai prie jų (kas kaip mėgsta, kelnės ir džinsai ar džinsai ir sijonas, ar kelnės ir kelnės), paskui jau papildomai galima įsigyt po apačią, kuri jau tiktų prie jau turimų visų rūbų