Įkraunama...
Įkraunama...

Maclaren vežimėliai

QUOTE(smailiadante @ 2013 11 11, 21:02)
Noriu padekoti mamytems narems treo, samilte, simutea_ ir E D I T A uz konsultacijas smile.gif isigijau praktiskai nauja maclaren xt juoda ir esu juo l patenkinta smile.gif ir vokeli mothercare prisitaikiau juoda smile.gif atrodo kaip komplektas smile.gif

4u.gif Sveikinimai su nauju pirkiniu ir smagaus važinėjimo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, padekit apsispresti xlr ar xt? 4u.gif kokie ju pagrindinei skirtumai? Svoris ir tas vokelis? Ar ziema nera labai sunku pravaziuoti? Norim pasikeisti is klasikinio i sketuka, kad maziau vietos bagazinej uzimtu lengviau nesti butu.
Atsakyti
QUOTE(dziulyte @ 2013 11 27, 14:57)
Sveikos, padekit apsispresti xlr ar xt?  4u.gif

Labas, na apie jų skirtumus nemažai rašyta pora puslapių atgal 4u.gif nors ir pati rašydama juos įvardinai. man šiaip atrodo kad nėra pati geriausia mintis vežimuką į skėtuką pasikeisti prieš pat žiemą g.gif bet šiaip ar pravažiuosi žiemą priklauso nuo pačios žiemos - aš praeitais metais kartais nesugebėdavau pastumt vežimo su dideliais pripučiamais ratais, tai ką jau kalbėt apie maclareną doh.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turite/išbandėte Maclaren BMW skėtuką ? mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

mes savo mažylei irgi ieškome patogaus gero skėtuko , bet niekaip neapsisprendžiame kurį iš visų maclaren'ų pasirinkti g.gif
Atsakyti
Na mes visus 3 galima sakyti užauginom tik su Maclaren Techno XT. Teko pirkti juos 2, nes MB perkraustydamas bagažinę pamiršo idėti jį atgal ir pervažiavo doh.gif. Vežimėlis aišku prarado žavesį, bet toliau sėkmingai tarnauja mums sodyboje. Taigi mažajai teko naujas. Tai nepakeičiamas vežimėlis man niekuo. Tiesa buvom nusipirkę dėvėta "tanką" kuriame vaikai miegodavo balkone. Visur kitur mums pakako Maclareno XT, kitu vežimų neturėjom. Nuo pat gimimo visi 3 juose keliaudavo. Ir iki šiol manau kad neverta taškyt tiems 3in1 ar panašiems sprendimams. ax.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedrynai: 14 vasario 2014 - 17:09
Mergaitės, iš kokių psl. UK perkat Maclarenus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2014 02 20, 10:25)
Mergaitės, iš kokių psl. UK perkat Maclarenus?  g.gif

Mes pirkome mothercare, bet vietoje UK. Skridom be vežimo, nusipirkom ten ir parsivežem. Mūsų TechnoXT avietinis. Irgi buvo akcija tada jam.
http://www.mothercar...tml#q=maclarent dabar juodiems gera kaina. Bet jei siųstis tai gal panašiai kaip LT gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(vedrynai @ 2014 02 20, 13:42)
Mes pirkome mothercare, bet vietoje UK. Skridom be vežimo, nusipirkom ten ir parsivežem. Mūsų TechnoXT avietinis. Irgi buvo akcija tada jam.
http://www.mothercar...tml#q=maclarent dabar juodiems gera kaina. Bet jei siųstis tai gal panašiai kaip LT gaunasi.

Dekui 4u.gif
Maciau si.Galvojau,gal buna kur labiau apsimoka.Lt kaina 950lt ir dovanu gauni miegmaisi maclaren 299lt vertes.Man jis butu reikalingas pirkti,nes neturiu jokio.Vadinas,neapsimoka siustis... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2014 02 20, 12:12)
Dekui 4u.gif
Maciau si.Galvojau,gal buna kur labiau apsimoka.Lt kaina 950lt ir dovanu gauni miegmaisi maclaren 299lt vertes.Man jis butu reikalingas pirkti,nes neturiu jokio.Vadinas,neapsimoka siustis... schmoll.gif

Mes irgi kai svarstėm tai tas ant to gaudavosi, bet kadangi sutapo skrydis tai pirkom UK, o vokelį jau turėjom nuo senesnio modeliuko. Aišku jis ne idealiai tinka bet naudojam.
Atsakyti
O maclarenui buomelio nepasigendat?man tai norėtųsi ...kažin jų yra ?! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2014 02 22, 10:57)
O maclarenui buomelio nepasigendat?man tai norėtųsi ...kažin jų yra ?! ax.gif

labas, ir aš pradžioj galvojau kaip be buomelio, bet iš tikrųjų nereikia jo visai, juk vistiek vaikutis prisegtas.
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2014 02 22, 18:11)
labas, ir aš pradžioj galvojau kaip be buomelio, bet iš tikrųjų nereikia jo visai, juk vistiek vaikutis prisegtas.

4u.gif bet rankytes susideda kur? ax.gif ar kojas uzsikelia biggrin.gif pirmasis mano taip sededavo smile.gif ir ne visada segti reikedavo,nes sededavo isitveres i buomeli ax.gif tai man cia kaip minusas maclarenui...o toks butu fainas...ka daryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _noraa_: 22 vasario 2014 - 18:57