Vakar, kol dar strėlė buvo aukštai (matėsi nuo pat Vadžiogalos, ViaBaltikoj

) aš pralėkiau antžeminiu transportu
Gipuros langais kol kas visiškai patenkintas, vienintelis blogas reikalas yra aliumo rėmeliai paketuose - būtinai dėk plastikinius, šiltus. Jie pakankamai daug įtakoja gaminio U, ypač jei langai ne didelių matmenų.
Vitrina irgi Gipuros, to paties Alphaline profilio. Slenkstis gal ir ne pats patogiausias (vaikai vartosi kaip obuoliai

) bet sandarumas ir šiltinimas juo puikiai užtikrinami.
Montuotojai normalūs, apie juostas žino, turi ir naudoja. Kas dėl užsakymo - Sigitas mums skaičiavo, gali prisitatyti nuo manęs, manau turės truputi įtakos
Veka kainą labai įtakoja spalvos, yra standartinė paletė ir papildoma, jei norėsi ekskliuzyvo - smarkiai smogs per kišenę. Mes rinkomes rinkomes, o paskui žiūrim kitoj gatvės pusėj kaimynui Gipura sudėjo langus, iš mūsų pusės visai liuks atrodo - prieinam arčiau o ten ta ruda, kurios labai nenorėjom, medžio imitacija

o iš toliau viskas liuks. Todėl patariu apžiūrinėti langus gyvai(jei pavyks rasti) o ne iš 3x5cm paletės. Furnitūra - aš nesigilinau, nacher tiek informacijos - sakau parinkit ką nors geresnio savo nuožiūra - kiek ten to varstymo, laikys bet kas, nors tikiuosi kažką geriau nei vidutiniškai turim.
Rudeniop teks prašyti kad perreguliuotų, kai kurie langai ir ypač balkoninės durys sunkokai darinėjasi. Peckeliai nulaužė visas 4!!! išorines balkonų rankenėles, reiks naujų, taip pat išmėtė vidinius vyrių dangtelius. Šūdžiai

neveltui buvo išpašolvoninti.
aha, ir man pries kelis metus gipura su sigitu priesaky aphaline state i buta, ta pati problema su vitrinos duru uzspaudimu - sunkokai rankena vaiksto, tai man sigis vis aiskino kad del dideliu gabaritu ir tt. taip ir liko kad ir po pareguliavimu. Ai, pripratau, raumenu ant desines rieso uzsiauginau
Ne, visgi ant kaires rieso.