Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus - 30 tema

QUOTE(mergina05 @ 2012 07 28, 14:21)
WELCOME  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš vietoj išlendančių iš grindų šiek tiek kitaip sugalvojau, jei rasiu kur internete įmesiu smile.gif

O kas čia per čiaupai iš grindų lendantys? Suintrigavot g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 07 29, 13:58)
O kas čia per čiaupai iš grindų lendantys? Suintrigavot  g.gif

geriau intriga numalsinkit. Ciaupukas nuo 2k iki 7 k. http://www.voniosstu...tuvai/is-grindu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 29 liepos 2012 - 15:15
QUOTE(manjana @ 2012 07 29, 14:58)
O kas čia per čiaupai iš grindų lendantys? Suintrigavot  g.gif

va tokie

darysim dabar va taip ant vonios krasčiuko, labai dailiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 29, 16:18)

Mūsų vonios maišytuvas
turim vonią, turim maišytuvą ir turim santechnikų atostogas
v.
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 29, 16:18)

Tas iš grindų tai man toks baisus, toks antikvaras doh.gif o ant kraščiuko gražų išsirinkot, ir prie modernios akmens vonios labai tiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 29 liepos 2012 - 16:04
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 29, 15:08)
geriau intriga numalsinkit. Ciaupukas nuo 2k iki 7 k. http://www.voniosstu...tuvai/is-grindu

Vajezau doh.gif
Gerai kad man tokio nereikia smile.gif

QUOTE(Vilienė @ 2012 07 29, 16:07)
Mūsų vonios maišytuvas
turim vonią, turim maišytuvą ir turim santechnikų atostogas
v.

Gražu 4u.gif Bet kaina tai irgi pagerinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 07 29, 20:36)
Gražu  4u.gif  Bet kaina tai irgi pagerinta  doh.gif

O ar sakiau, kad ten pirkau ir kiek mokėjau? Pirmas pasitaikęs paveikslėlis iš google paieškos 4u.gif
Man vonia kaip tokia visiškai nereikalinga, auka dėl MB smile.gif
Atsakyti
Prasau padekite, labai skubiai reikia pakalimu meistru. Labai skubiai ir geru. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 07 29, 20:22)
Prasau padekite, labai skubiai reikia pakalimu meistru. Labai skubiai ir geru.  g.gif

tuoj perleisiu.............. istaisys santvaras, tada visa kita ir jie Jusu. P.S. gero krepsinio siandien
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 29, 21:30)
tuoj perleisiu.............. istaisys santvaras, tada visa kita ir jie Jusu. P.S. gero krepsinio siandien

Čia ką turėjai galvoje? biggrin.gif Davei jau vienam per daug užimtumo, dabar jau pats pajauti...
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 07 29, 21:58)
Čia ką turėjai galvoje? biggrin.gif  Davei jau vienam per daug užimtumo,  dabar jau pats pajauti...

Egidijau, nesinervuok, viskas po 9 uzraktais........................................................................

Geriu vyna is sielvarto. Sielvartas ne del santvaru. Isaiskino man vienas cia prie ezero, kad nusmazinau su plotu namo. Dabar sirdi skauda, kuriu planus kaip parduoti nama.

........
Parduodamas puikus namas Lapese. Be stogo ;-).... 86X2, 555548
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 07 29, 23:04)
Egidijau, nesinervuok, viskas po 9 uzraktais........................................................................

Geriu vyna is sielvarto. Sielvartas ne del santvaru. Isaiskino man vienas cia prie ezero, kad nusmazinau su plotu namo. Dabar sirdi skauda, kuriu planus kaip parduoti nama.

........
Parduodamas puikus namas Lapese. Be stogo ;-).... 86X2, 555548

Taigi, kad standartų nėra, ir kiekvienas sprendžia individualiai, šiandieną namas permažtas, rytoj jau per didelis....... smile.gif
Tas, kuris išaiškino, tu nesupratai turbūt apie vyno buteli kalbėjo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 07 29, 22:25)
Taigi, kad standartų nėra, ir kiekvienas sprendžia individualiai, šiandieną namas permažtas,  rytoj jau per didelis....... smile.gif
Tas, kuris išaiškino, tu nesupratai turbūt apie vyno buteli kalbėjo.. biggrin.gif

:-) aciu, aciu, nebeparduodu, per daug dusios idejau.
Atsakyti