Įkraunama...
Įkraunama...

Prasau patarimo!

Turbut draugui kantrybe truko, jei jus taip isterikuojat ir pykstat del kiekvieno neduoto buckio ar nesutepto sumustinio. net ir kantriausi pratruksta laikui begant. pati neesu geruole, lepteliu daznai nepagalvojus, bet netrukus suprantu, kad pasikarsciavau be reikalo, nes to visai nereikejo.
jei jus ir toliau taip isterikuosit, bus tik blogiau 4u.gif ir nekaltinkit, kad jis atsalo ar pan, paanalizuokit savo elgesi.
beje, ar jis pyksta del kiekvieno menkniekio?
Atsakyti
Manau Jums reikėtų vieną kartą sau pačiai pasakyti ir įsikalti į galvą, kad Jūsų vyras (ar draugas) Jus išties myli. Juk gyvenate kartu, manau, kad išties esate laimingi ir pati sakėte, kad jis beveik tobulas vyras. Ir tokiais atvejais, kai neduos bučkio ar nesuteps sumuštinio neprisigalvokit nesąmonių o priminkite sau, kad esate jo išrinktoji ir be galo mylima, nepaisant smulkmenų. wub.gif Prisiminkit, koks jis švelnus ir geras ir išmokit susitaikyt su smulkmenom, kurios gal kartais ir erzina. Na, o šiandien patarčiau parodyti, kad iš tikrųjų esate švelni, miela ir gera asmenybė o ne bambanti ragana. Tikiu, kad jei ramiai pasikalbėsit, viskas susitvarkys. Saugokit savo žmogų ir mylėkit ir jis atsilygins tuo pačiu 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gincaryce: 17 liepos 2012 - 15:51
Lygiai tokia pat situacija buvo ir man, na ir ka galiausiai esame issiskyre. Nusibodo krautis daiktus ir kenteti tas isterijas, gaila nes mylejau, bet mazai zmones keiciasi nieko nepadarysi, gyveni toliau.
Atsakyti
Cukrausvata2, o kur Jūsų pagarba Jam? Viskas turi ribas. Kad ir dėl to sumuštinio. Jis neslaugo sergančios, o Jūs nesuprantate, kad Jis gali pavėluoti į darbą? Lyg būtumėt maža užsispyrusi mergaitė. Jūs pati provokuojate nepagarbą sau. Matyt tikrai įkyrėjote, jei pasiuntė šikt. Jei norite likti su šiuo vyru, turite pagalvoti apie savo elgesį.
Atsakyti
kaip baisu, kai zmones tokiais dalykais kaip "susirink daiktus" svaidosi bet kur ir bet kada. Jeigu atvirai, Jus tikrai savanaude ir panikuotoja. vaikinui tikrai greitai nusibos tas panikos kelimas ir isterijos del nepadaryto sumustinio. jeigu turite jegu rasyneti zinutes, pykti, tai tikrai butume atradusi jegu ir sumustini pasidaryti.
kam viska taip ispusti? del sumustinio ismesti zmogu i gatve? ohmy.gif
siulau jums nusiraminti ir atsiprasyti draugo.
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 07 17, 13:49)
Manau Jums reikėtų vieną kartą sau pačiai pasakyti ir įsikalti į galvą, kad Jūsų vyras (ar draugas) Jus išties myli. Juk gyvenate kartu, manau, kad išties esate laimingi ir pati sakėte, kad jis beveik tobulas vyras. Ir tokiais atvejais, kai neduos bučkio ar nesuteps sumuštinio neprisigalvokit nesąmonių o priminkite sau, kad esate jo išrinktoji ir be galo mylima, nepaisant smulkmenų.  wub.gif  Prisiminkit, koks jis švelnus ir geras ir išmokit susitaikyt su smulkmenom, kurios gal kartais ir erzina. Na, o šiandien patarčiau parodyti, kad iš tikrųjų esate švelni, miela ir gera asmenybė o ne bambanti ragana. Tikiu, kad jei ramiai pasikalbėsit, viskas susitvarkys. Saugokit savo žmogų ir mylėkit ir jis atsilygins tuo pačiu  4u.gif


drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as tai taip galiu pasakyti - kai myli, principu nebuna. Pastaroji mano draugyste pamazu tapo lygiai tokia, kokia aprase temos autore. Pusmeti tempiau, kol tai pradejo kartotis kas trecia diena. Tai viena diena, kai draugas pasiule susirinkti daiktus, taip ir padariau. Nesigailiu smile.gif
Zinoma, jei jusiskis leptelejes veliau sugeba atsiprasyti, gal ir nera protingiausia ideja spirti pro duris. Taciau mano atveju jis nesijausdavo nei kiek kaltas pasiules man eiti sikti, pasiules susirinkti daiktus, ar aiskindamas man kad jis neturi nei laiko nei nuotaikos, nes yra pavarges. Visad.
O stai dabar jau gyvenu su suzadetiniu metus, ir nei karto nebuvo tu 'principiniu' pykciu. Ir nekilo nei noro nei minties. Manau, jei kabinejamasi prie smulkmenu,vadinas ir kazkas daugiau yra negerai.
Atsakyti