QUOTE(arden @ 2012 08 06, 10:12)
o kad neatrodyčiau visiškai beviltiška pasirodysiu kokį garbanių išauginom

WAU!
QUOTE(diasaja @ 2012 08 06, 10:47)
Įtariu, kad salotomis Šiaudų/šieno sluoksnis suplonėjęs, reikia mulčiuoti arba sėti sideratus.
O kodėl nenori garstyčiomis?
Ai, aš turiu pusę maišo rapso, tai jį sėsiu

gerai pasakei - reik man traukt mongoldus (lapinius burokus) - pavasarį ankstyvą jau bus lapai. O salotų tai nieks nevalgo dabar pas mus, sėklų per mažai prisirinkau, bet vat jos tai gražiai atrodytų - nes garstyčios man nelabai vydury kiemo

.. žnai, pas mus viskas po langais, palei pagrindinį taką į namus - garstuyčios labai išbujoja, o va salotų lapai gražu but
Ajaj - maišais sideratai - liuuuuuks
QUOTE(vasarema @ 2012 08 06, 11:35)
Raugelis, tai paraugintos dilgelės, asiūkliai ar pan.

gerai
vasarema "Pelėda"'ai atsakėt - pas man trys tokios bačkos jau stovi. Bet reik saikingai, kad per daug azoto negaut ir į lapus nenueitų, jei koks pomidoras, ar nepersinitratintų, jei kokie kopūstiniai ar burokai
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2012 08 06, 12:09)
Einu žolę pjauti, pas mus
Taškentas 
Prakaitas žliaugia upeliais

Ant žoliapjovės rankenos rankšluostis, kitaip kelio nematau
...

tas pats.. aš "auginu" toliau - man per karšta - su trimeriu nėr kaip rankšluostį persimesti - ten i šalmo nenusiimsi, skruzdžių kiaušiniai tik laksto iki kaktos
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2012 08 06, 12:25)
nubėgau ir aš savo dičkių sverti.. Manieji neprilygsta jūsiškiams... Daugiausiai 572g išspaudžiau..
oi, bet tai pas jus jie gal kekėmis - o pas man - bene po vieną paraišioti arba ant dėželių ir kt. paaukštinimų guli, nes šakos neišlaiko

- bardakiukas kieme + bardakiukas šiltnamy

. BEt tai skanumas - niu, ne kaip pomidoras - man kaip slyvos skonis!
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2012 08 06, 13:53)

graaaaažu! Ir aš tep - bet per tankiai susodinau, tai kas antrą kabinau, o kitą pažemiui leidau -
bardakas iš godumo

. Kas koks tarpas sodinot daigelius?
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 08 06, 14:36)
Mano zadetos pintos lysves

laaaabai dailu!
Papildyta:
QUOTE(rike @ 2012 08 06, 16:22)
Sveikutės, pasivaidensiu ir aš su savo daržo porą eilių
Papildyta:
QUOTE(rike @ 2012 08 06, 17:20)

o jau moliūgėlių įvairovė!
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.